Lady nin fakirhanesi

ladyimmm gelemedikk ama gördükk eviniii!!!:1hug:
Allah huzurla oturmayı nasip etsinn!!
balkon manzarası çokk güzelll!!!:lepi:
amin canım :Saruboceq: anneciğine gelirken bize de bekleriz zemuszemus
aaaah aaaah o pier lotti manzarasına baka baka balkonda keyif yapmanın tadı damağımda kaldı kuzum
ne güzeldi ya o gün :asigim:

tavık memişim herzaman bulunur bizde
sen gel ne zaman gelmek istiyorsan hihoyyyt
kimi götürecektin ki benimle gidicen tabi
canımcım Şeniz

maşallah ladyoşum evinde senin gibi güzelmiş:lepi: bende en çok yatak odanı merak ediyordum gördüm rahat ettimkaydirigubbakcemile3güle güle otur cnm huzur ve mutlulukla inşallah:1hug:

bende çook beğendim canım evini. güle güle oturun inşallah. oturma odan çook cıvıl cıvıl aslında pembeyi hiç sevmem ama harika olmuş kombin edince. mutluluklar diliyorum.

Güle güle otur ladycim

Manzara süper ama balkonda kahve keyfi yapmak süper olur wallaha

Ağız tadıyla otur canımcım opuyorumnanaktan

Allah sindirsin nazarlardan korusun lady... Evini çok beğendim. O güzel manzara karşısında orta şekerli bir kahvekahve rica etsem

Allah sindirsin nazarlardan korusun lady... Evini çok beğendim. O güzel manzara karşısında orta şekerli bir Türk kahvesi rica etsem

güle güle oturun lady....salonn ve mutfağın çok hoşuma gitti:)

süpper çok beğendim kira olunca insan bişi anlamıo bende ev alırsam kafamdaki kriterlere göre olsun istiom

Lady ne hoşmuş evinopuyorumnanaktan
Ben zaten pierreloti ye hayranım.. Ah ah insanan huzur veriyor manzarası. Çok şanslısın vallahi...
Mutfak salon hepsi ayrı ayrı harika...
Benim evi döşerken de yardım edeceksiniz hee!!!kaydirigubbakcemile
Topun ağzında böcüknen ben varım galibakaydirigubbakcemile3
Allah olmayanlara da nasip etsin. Ağız tadıyla bir ömür boyu mutlu mesut otur inşallah emi..:Saruboceq:

eneeeee nadar gözel evin var
bak şimcik kış geldi
bizim kızları topluyosun
evinde o balkonda kahve keyfi yapıyoruz sölim yane
evine bayıldım bayıldım bayıldım
çok zevkli çok şık
ahhhhh darısı bana
hele mutfak bütün günümü orda geçirebilirim :asigim:

ay süperrr be cabımcım saglıkla huzrla mınık yavrunuzla bır ömur mutluluklarrrropuyorumnanaktan

evin çok güzel ,özellikle yatak odasında saklanmış olan koltuk gözümden kaçmadı ,çok şık ..
manzara harika ,perdeler güzel ,mutfağı beğendim ,oturma odan cıvıl cıvıl hoşuma gitti ,salon benim tarzım olmadığı için beğenmedim ,çok koyu renk, ben daha ferah şeyleri seviyorum sanırım ondan ,evin genelde güzel ,biraz detaylarla hareketlendirmek lazım ..güle güle otur canım ,allah huzur versin..

harıka ferah cok guzel :))

salon ve yatak odası uyumu ve mutfagın ferahlıgı cok guzel

huzurla oturun

oyy kıvırcığım ne şirin ne kadar hoş evin var canım benim.allah güle güle oturmak nasip etsin,ağız tadınız hiiç bozulmasın içinde koşacağı minik meleklerinde olacağı mutlu bir ev olsun.:Saruboceq: opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…