ladyatrofi Burun Estetiği Ameliyatı

ladyatrofi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
45
0
16
İstanbul
doktor burun spreyi ve iki hap verdi antibiyotik
bunun haricinde iyileşme süresinini hızlandırıcı neler yapabilirim. ameliyatım çok uzun sürdü burnum baya bir sorunluydu. burun sağa çekiyordu ve burun ucu sarkık ayrıca sağ tarafta kemikten yamuktu. ama doktorum iyiydi saolsun tüm sorunları halletti ben ekstradan ne yapabilirim tecrübelerinizden faydalanabilirmiyim ? iyi akşamlar

Geçmiş olsun.Açıkcası iyileşme sürecini hızlandıran pekde birşey yok gibi.Ben maydanoz suyu ve mısır püskülü suyu kaynatıp içmiştim ama tat olarak içaçıcı değildi fazla yapamadım kiii zaten pekde bir faydası yokmuş dr dedi.Yapılacak tek şey beklemek:)İlk hafta biraz ağır geçer ama 1 haftadan sonra hele alçıdan sonra gün gün kendini toplayacaktır burun ve yüz.

teşekkür ederim şu an 3 gün oldu yüzdeki şişler önemli ölçüde indi göz altları mor kenarları sararmaya başladı. hiç eğilmiyorum hep baş yukarda alçı yok plastik atel var işçerdede atel var şu and o rahatsız edici havalarda sıcakya evde oturuoyrum öyle aralıksız vakitte geçmiyor pazartesi çıkacak iç dış ateller . burun ucu şiş görünüyor ama şiş hali bile fena durmuyor. ucunun sarkıklığını kaldırdı doktor sağolsun sağa yamuktu burnum o da düzelmiş
işte bu şişlikler ve garip görüntü ne zaman oturupta doğal bir görüntüye kavuşurum.
Eylüle kadar büyük değişim olurmu okulların açılma süresine kadar? Benim derdim ameliyat olmuş görüntüsünün kaybolması. birde burun altı sa sol burun deliği dibinde dikiş izi var onlar nasıl olur 2 ay sonra belli olurmu ? dikiş izleri için bir önlem varmıdır ?

Back
X