- 30 Kasım 2019
- 12.743
- 40.966
- 598
- Konu Sahibi Bissunicole
-
Eve gelme diyoruz ?Kovuyoruz derken? Abinizi nasıl kovuyorsunuz?
Umarim:/Kendinden baskasına zararı dokunmaz umarım
İyi de oda ailenizden biri?Eve gelme diyoruz ?
Kendisi 26 yaşında.Ünide günah işleniyor diye okula gitmeyi bıraktı.Çalışmayı reddediyor.Öğleye kadar uyuyup öğleden sonra cami cami gezmek istiyor.Çamaşırı yıkansın önüne sıcak yemek konsun istiyor.Ne yapalım biz bu insana.Annem babam belli yaşta insanlar.Evet aileden ama ömür boyu bakmak zorunda değiller.Eli ayağı tutuyor çalışmalı.İyi de oda ailenizden biri?
Evet istemiyor.Ama yüzünede dense anlamıyor.Bu insan 3 gün boyunca kapıda alsınlar diye bekleyebilecek kapasitede.Hastaneyi defalarca söylememe rağmen ailem dirayetli değil.Yaptıramadım dinletemiyorum maalesef.Öbür konunuzu da okudum. Keşke hastaneye yaptırsanız abinizi. Aslında zekası, kapasitesi kendine bir hayat kurmaya yeterli olacak bir insan ziyan oluyor böyle tedavi edilmediği için. Çevresinde arkadaşı yok, düzenli bir hayatı yok. İlaçlarını bir süre düzenli kullanmaya başlayıp farklı görse çok daha iyi bir duruma gelebilir. Böyle kendini soyutlaması çok tehlikeli.
Ayrıca anneanneniz de istemiyormuş galiba gelmesini. Kitlesin kapısını almasın içeri madem. Sağlık herşeyden önemli.
Bende bugün söyledim aynısını.Kavga edip eski hale dönüyor herşeyAnahtarı değiştirin. Ciddiyim.
yetişkin bir insanın bakımını aile yapmak zorunda değil. Annesi babası bile olsa. Sağlıklı 26 yaşındaki oğullarından sorumlu değiller.İyi de oda ailenizden biri?
Dışarıdan zalimce mi gözüküyor bilmiyorum yani.58 - 59 yaşında insanlar.Sağlık problemleri var ama çalışıyorlar herşeye rağmen.Evde huzur kalmıyor.Kavga görmediğim evde nelere şahit oluyorum artık....
yetişkin bir insanın bakımını aile yapmak zorunda değil. Annesi babası bile olsa. Sağlıklı 26 yaşındaki oğullarından sorumlu değiller.
Eğer engelli birey falan değilse.
yani tabiki ailelerimiz canımız bizi bırakmazlar ama bu durumu sömürmemek lazım. Bazen öyle insanlar oluyor ki başka çare kalmıyor.
yani orası onun evi değil. Bunun farkında olmalı. Evin gerçek sahipleri onu gönderme hakkına sahipler.
Siz hiç üzülmeyin. Böyle durumlarla karşılaşmayan insanlar anlayamıyorlar . Ben sizi çok iyi anlıyorum. Ailenizi de. Çok zor durumdasınız.Dışarıdan zalimce mi gözüküyor bilmiyorum yani.58 - 59 yaşında insanlar.Sağlık problemleri var ama çalışıyorlar herşeye rağmen.Evde huzur kalmıyor.Kavga görmediğim evde nelere şahit oluyorum artık.
Çok sağolun.İnanin bana soruyorlar napalım var mı fikrin diye.Yok yani kovmaktan başka çare yok.İse koyuyoruz istemiyorlar cunku bıktırıyor.Aşırı ukala.Hem kel hem fodul derler ya.Karsisindaki sinirden kizarsa bu hala ayni sakinlikte.Birde dini konular var daha yazamadigim...Siz hiç üzülmeyin. Böyle durumlarla karşılaşmayan insanlar anlayamıyorlar . Ben sizi çok iyi anlıyorum. Ailenizi de. Çok zor durumdasınız.
Günah işliyor diye bırakmak? O üniversiteye fazla zaten aman aman böyle insan virüsten daha tehlikeli kusura bakma tam yobazKendisi 26 yaşında.Ünide günah işleniyor diye okula gitmeyi bıraktı.Çalışmayı reddediyor.Öğleye kadar uyuyup öğleden sonra cami cami gezmek istiyor.Çamaşırı yıkansın önüne sıcak yemek konsun istiyor.Ne yapalım biz bu insana.Annem babam belli yaşta insanlar.Evet aileden ama ömür boyu bakmak zorunda değiller.Eli ayağı tutuyor çalışmalı.
Aileden biri ama bu salgında keyfi geziyor adam bence çok güzel yapmışlar.İyi de oda ailenizden biri?
Yav adamin yaptiklarina bak senin dediklerine bak. Öylesini kovabilirler ailedense ailesini düşünüp dışarı cikmasinİyi de oda ailenizden biri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?