Ustune ustune gelinince oyle yapamiyosun ki. Ben yapamadim en azindanBen hoşuma gitmeyen sorulara ve laf sokmalara hiç cevap vermiyorum. Bakıyorum bomboş ve öteki tarafa dönüyorum. Hoş biraey sorarsa ve söylerse güzelce yanıt veriyorum. Bunun dışında duvara dönüşüyorum
Aynen kendi kendine kuruyo sonra laf sokmaya basliyoUzak dur kendi kendini yesin dursun, deli mi ne
Oyle zaten. Mesafe koydum gitmek gormek istemiyorum. Esime de soyledim mesafeli olmak istiyorum diye. Ama bazen anlamiyo.Bosver. Uzak dur. Böyle insanlara teflon stratejisi uygulayin. Ne dese yok sayin. Duymayin. Esinizde belasini aramiyorsa sizin mesafe koymaniza saygi duyar, aksi takdirde kavga olmasina söz söyleme hakki yok
Allah yardımcın olsunUstune ustune gelinince oyle yapamiyosun ki. Ben yapamadim en azindan
Mesafe ilaç gibi gelirKendi kendini yiyor. Sonra gelip laf sokuyor. Ama içi ayri disi ayri bir kadin. İyi gorunmeye calisiyo surekli ama kocasiyla oglu disinda kimse yemiyo bu durumu. Kimse de sevmiyo etrafindaki. Benim annemle babami gorecek gozu yok. Oglunu kaybetmekten korkuyo ki asla boyle bir durum soz konusu degil. Dogurmus buyutmus ben istemem oyle ne demek yani Allah korusun. Ama tuhaf. Kafasinda kuruyo bana sorarsaniz. Cevap verdigimde, tepki gosterdigimde ben agir konusuyorum. O da hemen yatak döşek oluyor. Sonra suclu oluyorum. Umursamamaya karar verdim. Gidesim yok. Gelsin istemiyorum. Her dediğinde bi anlam aramaya başladim. Ne yapayim yani ?
Oğlunu kıskanan kaynananlar erkek doğurmasin ya bıktım.Bir tane de bende varKendi kendini yiyor. Sonra gelip laf sokuyor. Ama içi ayri disi ayri bir kadin. İyi gorunmeye calisiyo surekli ama kocasiyla oglu disinda kimse yemiyo bu durumu. Kimse de sevmiyo etrafindaki. Benim annemle babami gorecek gozu yok. Oglunu kaybetmekten korkuyo ki asla boyle bir durum soz konusu degil. Dogurmus buyutmus ben istemem oyle ne demek yani Allah korusun. Ama tuhaf. Kafasinda kuruyo bana sorarsaniz. Cevap verdigimde, tepki gosterdigimde ben agir konusuyorum. O da hemen yatak döşek oluyor. Sonra suclu oluyorum. Umursamamaya karar verdim. Gidesim yok. Gelsin istemiyorum. Her dediğinde bi anlam aramaya başladim. Ne yapayim yani ?
Ablacım senin kayananan yok sen boşanmıyo musunOğlunu kıskanan kaynananlar erkek doğurmasin ya bıktım.Bir tane de bende var
bi mesaj atsa koşa koşa gidecekAblacım senin kayananan yok sen boşanmıyo musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?