Sagol canım ben de öyle yapıyorum eşim gece nöbeti denkgelirse haftasonu ben de annemlere gidiyorum kalıyorum ordaHim umursamaz oralı bile olmazdım. Kendi anneme de daha sık giderdim
Aynen öylehiç tınlamazdımherkes kendi pisliğini kendi temizlesin banane
Ben de çok istiyorum taşınmayı ama malesef şu an için yok taşınma imkanmz , var ama eşim tasinmiyor annesi tek yaşıyor birakmak istemiyorOradan taşınmak gibi bir niyetiniz yoksa, ömür boyu böyle olacak ve buraya konu açmaya devam edeceksiniz.
Siz niye kendinizi yaşlı kadınlarla bir tuttunuz? Sizin temizlik yaparken yorulmanızla onlarınki aynı mı?Günaydın arkadaşlar kaynanamla ayni apartmanda yaşıyoruz,haftaici calışıyorum haftasonu tatil ,bi haftasonu annemlere gidersem diğer haftasonu kaynanama geçiyoruz yani 15gunde 1annemlere gidiyorum 15 günde 1kaynanama,kaynanama bazen haftaici de görüyoruz ,cumartesi günü şeker almaya gidelim dedik eşimin halasinin oğlu evine temizlikçi tutmuş onu anlatiyo annesi 1haftadir yata kalka iş görür kimsenin haberi yok kendisi temizlikci tutmuş diye , halasiyla kaynanam konuşmuşlar bulsalar temizlikçi tutacaklarmis interndetten bulduklarına guvenmezlermis ,bı de of anama of diye iç cekti kaynanm ,bu arada kaynanam da 1 haftadr kendisi de temizlik yapiyo ,artik sormasam olmayacak sen de yaptın heralde temizlik dedim ben evde yokum ama gündüz eşim evde perde takmaya falan cagirsaydin dedim ,işten geliyo yatiyo dedi oğlu için ,bana bı kez perde takacagimda son basamağa çıkamadım çik çık bişey olmaz ben oraya kadar cikiyom diyo oğluna işten geldi yorgun der ,herkes dogurduguna anne işte ,cumartesi o kadar takmadım dün kendim temizlik yaptım öğlen 2den gece 11 e kadar ,eşime de dedim onlar yata kalka yaparlarmış bem haftada 5gun çalışiyom ev işini de haftasonu 1 güne sigdiriyiom dedim benim de canım cikiyo kimsenin haberi yok dedim
Normalde severek yaparım ama kaynanamın yata kalka iş görürüz kimsenin haberi yom lafına acayip sinir oldum siz olsanız nasıl anlarsnz veya ne yaparsnz ben mi abartiyorum
Pardon daSiz niye kendinizi yaşlı kadınlarla bir tuttunuz? Sizin temizlik yaparken yorulmanızla onlarınki aynı mı?
Size demiyorum (siz de düşünebilirdiniz o ayrı mesele) ama eşiniz annesine en azından büyük temizliklerde bir yardımcı tutamaz mı? Bir evlat olarak nasıl kıyabiliyorsunuz annelere? Ben hiç kıyamıyorum.
Kadın haklı, laf sokmamış bile buna rağmen eşinize şikayet etmişsiniz. Bravo.
Siz niye kendinizi yaşlı kadınlarla bir tuttunuz? Sizin temizlik yaparken yorulmanızla onlarınki aynı mı?
Size demiyorum (siz de düşünebilirdiniz o ayrı mesele) ama eşiniz annesine en azından büyük temizliklerde bir yardımcı tutamaz mı? Bir evlat olarak nasıl kıyabiliyorsunuz annelere? Ben hiç kıyamıyorum.
Kadın haklı, laf sokmamış bile buna rağmen eşinize şikayet etmişsiniz.
Pardon da bir tutmuyorum ben de çalışıyorum sabah 7.30 da çıkıp akşam 7.30da giriyorum onlarin 1haftada yaptigi işi ben haftasonu 1gunde yapmak zorundayim yorgunluk aynı yorgunluk yani onlarınki de yorgunluk benimki de , kaynanam istese kendi de tutar begenmezki ,siz kayınvalidenize temizlikçi tutuyorsunz galiba veya siz yapıyorsunuz temizlikleriniSiz niye kendinizi yaşlı kadınlarla bir tuttunuz? Sizin temizlik yaparken yorulmanızla onlarınki aynı mı?
Kadın haklı, laf sokmamış bile buna rağmen eşinize şikayet etmişsiniz. Bravo.
Yapmıyorum. Kendi evimde de yapmıyorum. Bu işi meslek edinmiş, buradan geçimini sağlayan insanlarla hallediyoruz o işleri. Evet tutuyorum, kayınvalidem yok ama annemle görümcelerime gönderiyorum benim evime gelen kişiyi büyük temizlik yapacakları zaman.Pardon da
Pardon da bir tutmuyorum ben de çalışıyorum sabah 7.30 da çıkıp akşam 7.30da giriyorum onlarin 1haftada yaptigi işi ben haftasonu 1gunde yapmak zorundayim yorgunluk aynı yorgunluk yani onlarınki de yorgunluk benimki de , kaynanam istese kendi de tutar begenmezki ,siz kayınvalidenize temizlikçi tutuyorsunz galiba veya siz yapıyorsunuz temizliklerini
Begense kayunvalidem bız de tutarız ama beğenmez ,senin düşündüğünü inan ben de düşünüyorum perde asacam derken düşerse diye bakacak olan biziz tabi hatta dedim eşim evde o taksın dedim işten geliyo yorgun oluyor demişti ,ben bı sefer denkgeldi taktım son basamağa çıkamadım çik çık bişey olmaz ben sona kadar cikiom diyo ,ben dedim cumartesi günü internetten araştırıp bulsak diye onu biz evimize sokamayiz diyo ,ben laf sokmalara gicik oluyorum 1haftadr temizlik yapıyoruz kimsenin haberi yok falan dediğim bu sadeceYapmıyorum. Kendi evimde de yapmıyorum. Bu işi meslek edinmiş, buradan geçimini sağlayan insanlarla hallediyoruz o işleri. Evet tutuyorum, kayınvalidem yok ama annemle görümcelerime gönderiyorum benim evime gelen kişiyi büyük temizlik yapacakları zaman.
Kendimi de yaşlı insanlarla bir tutmuyorum. Allah korusun cam silecem, perde asacam derken düşüp kalçalarını kırsalar yatalak olurlar. Yine bize dert olur.
Laf sokmamış diyoruz işte. İlgi beklemiş biraz. Yaşlılar böyledir, çocuk gibi nazlanmak isterler. Ayy anne çok yorulmuşsundur, yorma kendini bu kadar. Biz de yardım edemiyoruz sana maalesef falan deseniz pamuk gibi olurdu o kadın. Aynısını anneniz söylese laf sokma olarak algılamazdınız.Begense kayunvalidem bız de tutarız ama beğenmez ,senin düşündüğünü inan ben de düşünüyorum perde asacam derken düşerse diye bakacak olan biziz tabi hatta dedim eşim evde o taksın dedim işten geliyo yorgun oluyor demişti ,ben bı sefer denkgeldi taktım son basamağa çıkamadım çik çık bişey olmaz ben sona kadar cikiom diyo ,ben dedim cumartesi günü internetten araştırıp bulsak diye onu biz evimize sokamayiz diyo ,ben laf sokmalara gicik oluyorum 1haftadr temizlik yapıyoruz kimsenin haberi yok falan dediğim bu sadece
Bu gidişle ben de alacağım yardımci eve çalışıyorum haftasonu zor yetistiriyorum ev işlerini ,eltimin bı tanesi de yardımcı alıyor ona bişey demiyor ,ben mi abartiyorum laf sokmasini nasıl davranabilirim diye ,eşime laf gecirebilirim ama sadece ordan tasinmiyo işte tasinmadigi için de böyle sorunlar cikiyoBen kendi evime yardımcı kadın alıyorum, sanırım kaynanamın da evini de temizleyemezdim. Kendisi de bilir yardımcı aldığımı. Laf soksa da bu yüzden duymazdan gelirdim.
Ama sizin meseleniz başka. Siz çözüm aramıyorsunuz zaten. Eşinize de söz geçiremediğiniz için burada içinizi döküp kv dir takma olur böyle şeyler gibi yorumlar bekliyorsunuz.
Bence de yardımcı alın, ben kendi evime yetişemiyorum havası da verirsiniz. Hem büyük rahatlık. Yardımcı almaya başladığımdan beri robotla birlikte günlük temizlik yapıyor ve normal süpürgeyi neredeyse çalıştırmıyorum.Bu gidişle ben de alacağım yardımci eve çalışıyorum haftasonu zor yetistiriyorum ev işlerini ,eltimin bı tanesi de yardımcı alıyor ona bişey demiyor ,ben mi abartiyorum laf sokmasini nasıl davranabilirim diye ,eşime laf gecirebilirim ama sadece ordan tasinmiyo işte tasinmadigi için de böyle sorunlar cikiyo
Laf sokmamış diyoruz işte. İlgi beklemiş biraz. Yaşlılar böyledir, çocuk gibi nazlanmak isterler. Ayy anne çok yorulmuşsundur, yorma kendini bu kadar. Biz de yardım edemiyoruz sana maalesef falan deseniz pamuk gibi olurdu o kadın. Aynısını anneniz söylese laf sokma olarak algılamazdınız.
Hemen tırnaklarınızı çıkarmak yerine azıcık tatlı dil olsa çoğu ailede hiç sorun kalmayacak
Siz çalışıyor msnz veya küçük bebeginz falan mı var , ben çalışıyorum ama haftasonu 1 günde yapıyorum işimi ,kaynanam ona gecmeyince evde yatıyorum sanığı galibaBence de yardımcı alın, ben kendi evime yetişemiyorum havası da verirsiniz. Hem büyük rahatlık. Yardımcı almaya başladığımdan beri robotla birlikte günlük temizlik yapıyor ve normal süpürgeyi neredeyse çalıştırmıyorum.
Laf sokmamış diyoruz işte. İlgi beklemiş biraz. Yaşlılar böyledir, çocuk gibi nazlanmak isterler. Ayy anne çok yorulmuşsundur, yorma kendini bu kadar. Biz de yardım edemiyoruz sana maalesef falan deseniz pamuk gibi olurdu o kadın. Aynısını anneniz söylese laf sokma olarak algılamazdınız.
Hemen tırnaklarınızı çıkarmak yerine azıcık tatlı dil olsa çoğu ailede hiç sorun kalmayacak.boyle
Böyle davranan bı kaynanaya siz o şekilde davranabilirsiniz sizi gerçekten alkislarim ,inanın benim de nazimi çekecek biri lazimLaf sokmamış diyoruz işte. İlgi beklemiş biraz. Yaşlılar böyledir, çocuk gibi nazlanmak isterler. Ayy anne çok yorulmuşsundur, yorma kendini bu kadar. Biz de yardım edemiyoruz sana maalesef falan deseniz pamuk gibi olurdu o kadın. Aynısını anneniz söylese laf sokma olarak algılamazdınız.
Hemen tırnaklarınızı çıkarmak yerine azıcık tatlı dil olsa çoğu ailede hiç sorun kalmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?