• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laf sokan kaynana

Siz çalışıyor msnz veya küçük bebeginz falan mı var , ben çalışıyorum ama haftasonu 1 günde yapıyorum işimi ,kaynanam ona gecmeyince evde yatıyorum sanığı galiba 😊benim de aynı şekilde robot var haftasonu kendim supuruyorm çamaşır ütü sil supur haftaici robot süpürüyor rahat oluyor
Bebeğim 4 aylık. Bu ay işe de başladım artık. Günlük temizlikte robot elim ayağım. Mutfak tuvalet banyo kalıyor bana. Zaten ancak onlara yetişmeye çalışıyorum. Gelen kişi her şeye yetişiyor. En azından 15 gün evim tertemiz kalıyor. Mutfak dolap içleri yatak altları gardrop üstleri avizeler camlar vs tertemiz. Kv istese de ona yapamam. Beklentisi var ama kendi evime de yapmadığımı görüyor. Herkes kendi evini yapsın bence. Lohusayken bile evimi temizlemesine müsade etmemiştim ayrıca.

Böyle davranan bı kaynanaya siz o şekilde davranabilirsiniz sizi gerçekten alkislarim ,inanın benim de nazimi çekecek biri lazim 😊😊
Kadın kötü bir şey yapmamış ayol.

Ben davranışlarımı insanların davranışlarına göre değiştirmiyorum genelde. Çok büyük bir kötülük görmediysem karşı taraftan bana nasıl davrandıklarına değil kendi davranışlarıma odaklanıyorum. Herkes kendi davranışlarından sorumludur çünkü.

Bebeğim 4 aylık. Bu ay işe de başladım artık. Günlük temizlikte robot elim ayağım. Mutfak tuvalet banyo kalıyor bana. Zaten ancak onlara yetişmeye çalışıyorum. Gelen kişi her şeye yetişiyor. En azından 15 gün evim tertemiz kalıyor. Mutfak dolap içleri yatak altları gardrop üstleri avizeler camlar vs tertemiz. Kv istese de ona yapamam. Beklentisi var ama kendi evime de yapmadığımı görüyor. Herkes kendi evini yapsın bence. Lohusayken bile evimi temizlemesine müsade etmemiştim ayrıca.
Bebeğine bakıcı mi bakıyor canım ,benim şuan yok bebek ,ben de temizletmem öyle bı durumda eşimle beraber yapmaya çalışırız galiba ,benim kaynanam da aynı sürekli bekliyor ,aynen kendi evimizi ancak yapabiliyoruz zaten

Annem bakıyor çocuğa. Bazen de kv ile dönüşümlü. Ama siz bu kadar dip dibeyken kv’nin çocuk bakımına müdahale etmemesi imkansız. Çünkü sizin başka sorunlarınız da var. Konudan bağımsız evlat bambaşka bir şey ama.

Annem bakıyor çocuğa. Bazen de kv ile dönüşümlü. Ama siz bu kadar dip dibeyken kv’nin çocuk bakımına müdahale etmemesi imkansız. Çünkü sizin başka sorunlarınız da var. Konudan bağımsız evlat bambaşka bir şey ama.

Annem bakıyor çocuğa. Bazen de kv ile dönüşümlü. Ama siz bu kadar dip dibeyken kv’nin çocuk bakımına müdahale etmemesi imkansız. Çünkü sizin başka sorunlarınız da var. Konudan bağımsız evlat bambaşka bir ş

Sen sansliymissn canım benim annem başka yerde oturuyor ,aynen yakın oldugumz için bebek bakımına bile müdahale eder artık hayırlısı ,tabi evlat bambaşkadır ,istiyoruz nasipse biz de inşallah

Ben burda bi laf sokma göremedim biraz şikayetlenmiş evet ama sizin çalıştığınızı bildiğine göre sizden iş beklemiyordur. Bence evine yardımcı tutmanızı beklemiş olabilir aynı halanızın oğlunun yaptığı gibi… sizde aynı kadınla görüşüp kvnizin evine gönderebilirsiniz. Birde yanlış anlamayın ama aynı apartmanda oturup 15 günde bir görüşüyorsanız harika bir kvye sahipsiniz demektir kıymetini bilin 😅

Ben burda bi laf sokma göremedim biraz şikayetlenmiş evet ama sizin çalıştığınızı bildiğine göre sizden iş beklemiyordur. Bence evine yardımcı tutmanızı beklemiş olabilir aynı halanızın oğlunun yaptığı gibi… sizde aynı kadınla görüşüp kvnizin evine gönderebilirsiniz. Birde yanlış anlamayın ama aynı apartmanda oturup 15 günde bir görüşüyorsanız harika bir kvye sahipsiniz demektir kıymetini bilin 😅
Aynen işte şikayetlenme var ,sabah 7.30aksam 7=30 çalışıyorum görüşmeye vakit kalmıyor bazen 15gun bazen haftada görüşüyoruz ,düşünmez genelde caliyo vakti var yok dusunmez

Günaydın arkadaşlar kaynanamla ayni apartmanda yaşıyoruz,haftaici calışıyorum haftasonu tatil ,bi haftasonu annemlere gidersem diğer haftasonu kaynanama geçiyoruz yani 15gunde 1annemlere gidiyorum 15 günde 1kaynanama,kaynanama bazen haftaici de görüyoruz ,cumartesi günü şeker almaya gidelim dedik eşimin halasinin oğlu evine temizlikçi tutmuş onu anlatiyo annesi 1haftadir yata kalka iş görür kimsenin haberi yok kendisi temizlikci tutmuş diye , halasiyla kaynanam konuşmuşlar bulsalar temizlikçi tutacaklarmis interndetten bulduklarına guvenmezlermis ,bı de of anama of diye iç cekti kaynanm ,bu arada kaynanam da 1 haftadr kendisi de temizlik yapiyo ,artik sormasam olmayacak sen de yaptın heralde temizlik dedim ben evde yokum ama gündüz eşim evde perde takmaya falan cagirsaydin dedim ,işten geliyo yatiyo dedi oğlu için ,bana bı kez perde takacagimda son basamağa çıkamadım çik çık bişey olmaz ben oraya kadar cikiyom diyo oğluna işten geldi yorgun der ,herkes dogurduguna anne işte ,cumartesi o kadar takmadım dün kendim temizlik yaptım öğlen 2den gece 11 e kadar ,eşime de dedim onlar yata kalka yaparlarmış bem haftada 5gun çalışiyom ev işini de haftasonu 1 güne sigdiriyiom dedim benim de canım cikiyo kimsenin haberi yok dedim 😊
Normalde severek yaparım ama kaynanamın yata kalka iş görürüz kimsenin haberi yom lafına acayip sinir oldum siz olsanız nasıl anlarsnz veya ne yaparsnz ben mi abartiyorum
Valla ben de haftaici ise yuvarlanarak gidiyorum kimsenin haberi yok deseydiniz keske

Begense kayunvalidem bız de tutarız ama beğenmez ,senin düşündüğünü inan ben de düşünüyorum perde asacam derken düşerse diye bakacak olan biziz tabi hatta dedim eşim evde o taksın dedim işten geliyo yorgun oluyor demişti ,ben bı sefer denkgeldi taktım son basamağa çıkamadım çik çık bişey olmaz ben sona kadar cikiom diyo ,ben dedim cumartesi günü internetten araştırıp bulsak diye onu biz evimize sokamayiz diyo ,ben laf sokmalara gicik oluyorum 1haftadr temizlik yapıyoruz kimsenin haberi yok falan dediğim bu sadece
siz temizlik yaparken eşiniz nerde o neden yardım etmiyor size?
sanırım yeni evlisiniz iş yaptırmıyorsanız hata ediyorsunuz

eşinize söyleneceğinize kv ye verin cevabını
bende eve kadın tutacağım çok yoruluyorum oğlun da yardım etmiyor vs diyin

siz temizlik yaparken eşiniz nerde o neden yardım etmiyor size?
sanırım yeni evlisiniz iş yaptırmıyorsanız hata ediyorsunuz

eşinize söyleneceğinize kv ye verin cevabını
bende eve kadın tutacağım çok yoruluyorum oğlun da yardım etmiyor vs diyin
Ben temizlik yaparken genelde eşim gece nöbetinde oluyor sabah işten geliyor öğlene öğle sonuna kadar uyuyor ben de dinlensin diye kalkar kalkmaz suourge açmıyorum ,ama ben işteyken çamaşır katlama makine yerleştirme eşim de onları yapıyor ,aynen bı dahakine öyle ditecem 1gunde ben de yetstremiyorum diye

Günaydın arkadaşlar kaynanamla ayni apartmanda yaşıyoruz,haftaici calışıyorum haftasonu tatil ,bi haftasonu annemlere gidersem diğer haftasonu kaynanama geçiyoruz yani 15gunde 1annemlere gidiyorum 15 günde 1kaynanama,kaynanama bazen haftaici de görüyoruz ,cumartesi günü şeker almaya gidelim dedik eşimin halasinin oğlu evine temizlikçi tutmuş onu anlatiyo annesi 1haftadir yata kalka iş görür kimsenin haberi yok kendisi temizlikci tutmuş diye , halasiyla kaynanam konuşmuşlar bulsalar temizlikçi tutacaklarmis interndetten bulduklarına guvenmezlermis ,bı de of anama of diye iç cekti kaynanm ,bu arada kaynanam da 1 haftadr kendisi de temizlik yapiyo ,artik sormasam olmayacak sen de yaptın heralde temizlik dedim ben evde yokum ama gündüz eşim evde perde takmaya falan cagirsaydin dedim ,işten geliyo yatiyo dedi oğlu için ,bana bı kez perde takacagimda son basamağa çıkamadım çik çık bişey olmaz ben oraya kadar cikiyom diyo oğluna işten geldi yorgun der ,herkes dogurduguna anne işte ,cumartesi o kadar takmadım dün kendim temizlik yaptım öğlen 2den gece 11 e kadar ,eşime de dedim onlar yata kalka yaparlarmış bem haftada 5gun çalışiyom ev işini de haftasonu 1 güne sigdiriyiom dedim benim de canım cikiyo kimsenin haberi yok dedim 😊
Normalde severek yaparım ama kaynanamın yata kalka iş görürüz kimsenin haberi yom lafına acayip sinir oldum siz olsanız nasıl anlarsnz veya ne yaparsnz ben mi abartiyorum
Daha az gidin kv.ye. İşlerden bahsedince benimde çok işim var,ben çalışıyorum sen evdesin nasılsa diyin.

Back
X