Laf sokma ihtiyacı hisseden insan

thisiswhatmakesusgirls

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2016
565
557
18
29
Durduk yerde laf sokma ihtiyacı hisseden insan sizi kıskanıyor mudur? Derdi nedir sizce? Alay etmeye çalışması falan, yoksa ben senden üstünüm mesajı mı vermeye çalışıyor, ego mu yarıştırıyor?

Her şey olabilir, ama genellikle ilk etapta sizin sunduğunuz seçenekler gelir insanın aklına.
Kıskançlık, ego, üslup-yapı, çevreye karşı geliştirdiği kendini savunma mekanizması budur, size kırgındır-sinirlidir vs vs...

Böyle insanları mümkün olduğunca yakınınızda tutmamaya çalışın.

Herkese karşı böyle olan insanların samimiyetsiz, itici ve özgüvensiz olduklarını düşünüyorum. Çevremde bir kaç tane vardı sebepsiz insan ayırmadan laf sokan ve sadece kendi eğlenen. Bunlar 1, patavatsız olup dobrayım diye geçinenler 2 çok gereksizler

Canım var bende böyle tipi tip bir arkadas. Mesafe koydum görüşmuyorum. Arkadaş grubumuzla bişeyler yapınca bir araya geliyoruz o kadar. Hatta sırf ben değil hayatında ki herkes öyle mesafe koyuyor. Ama işte anlayıp kendini düzelecek kapasite olmuyor çoğu insanda.

Onun dışında böyle bir insandan sana fayda gelmez. Bırak mesafe koy. Görüşme. Böyle tiplerin zaten zorunlu görüştüğü is çevresi akraba falan dışında da pek arkadaşı olmuyor.

Ya gerçekten seninle bi alıp veremediği vardır ya da huyudur. Kendimden örnek vereyim, ben laf sokmaktan hoşlanmayan ve laf sokmak için çaba harcamayı gereksiz bulan biri olduğum için laf sokmam mesela ama geçen seneki oda arkadaşım bana ve arkadaşıma sürekli laf sokardı. Biz cevap vermezdik çünkü bizi kıskandığını düşünüyorduk. Öte yandan laf sokma huyu olduğunu bildiğim insanlar var çevremde ve gerçekten çenelerini tutamıyorlar. Sınıfımızda bu huya sahip bir kızla çok yüzeysel bir muhabbetim var ve gayet iyi gözlemledim, kızın laf sokma huyu var. Bi yerden sonra "şuna bi laf sokayım" diye düşünmüyor, doğaçlama ağzından çıkıyor mesela. Kızı az çok tanıdığım için niyetinin kötü olmadığını biliyorum, bu laf sokma olayını kaç kere bana da yaptı, sınıftakilere de yaptı, kendi arkadaşlarına da yapıyor hatta hocalara bile yaptı. O insanı gözlemle, bak bakalım sadece sana mı yapıyor yoksa başkalarına da yapıyor mu.

Ha ben o tarz bir insanla yakın arkadaş olur muyum, hayır. Yani bu huya sahip biriyle arkadaş olmam. Zorunlu olarak görüşürüm. Bu bahsettiğim kızla aynı sınıftayız, zorunlu görüşme söz konusu. Muhabbetin içine limon sıkar böyle tipler.

Benim de iş arkadaşım öyle ama kendisi erkek, espri yaptığında bile sonuna kadar kaşlarım çatık bekliyorum artık sonunda yine ne laf sokacak diye! Ben iletişimimi "günaydın, iyi akşamlar " boyutuna indirmeye çalışıyorum şu sıralar.
Eşşek kadar adamın derdi ne diye çözmeye uğraşacak halim yok, varsa gelsin anlatsın

Bu kadar sinir oluyorsan kaşlarını çatma cevap ver, ben cevap veriyorum tekrar edenlere

Bu kadar sinir oluyorsan kaşlarını çatma cevap ver, ben cevap veriyorum tekrar edenlere
Yok canım laf sokunca cevap veriyorum ama diyorum ya esprinin arasına bile laf sokuyor artık hazırlıksız yakalanmamak için adam fıkra bile anlatsa teyakkuzda bekliyorum sonunda yine ne patlatacak diye, çünkü gülmeye başladığımda arkasından bir laf sokuyor ciddileşip cevap da veremiyorum

Ortamda laf sokan insan hep 3. Kisiye yalakalik yaprak laf sokar. Niye cunku karsi ataktan sokar.
3.sahisi kullabir sanki oda kendini destekliyor gibi gostermeye calisir.boyle insanalara verilecek en guzel cevap atacaginiz kahkalar sebi gormuyorum duymuyorum bosa yirtinma seklinde umursamaz tavirlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…