LAF SOKMAKTAN BIKMAYAN KAYINVALIDE

klasik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
187
21
118
Hanimlar bi kayinvalide sorunuda benden ondan bahsederken hep iyi oldugunu soylerim herkese ama son zamanlarda surekli beni esim e sikayet etme ve laf sokma cabasinda bayramda gidemedik malum herkes gelmiomus anasinin babasinin yanina biz nie gelmiomusuz herkes kacarak geliomus biz kac aydir bi kacamamisiz bugunde mutfaktayim esime soruo x nerde die mutfakta dio napio surekli mutfakta nezamn arasak mutfakta kayinpederim whatsaptan Aramis oglum oyun oynarken neti kapatio dolayisiyla gormedim yine esime x I aradik aradik acmadi insan bari bi geri doner onuda yapmadi gormedimki doneyim Esimle aramiza Nifak tohumu ekmek degilde nedir bu kizlar benmi yanlis dusunuorum?

Eşinizin tavrı nasıl oluyor bu söylenenlerden sonra? Gelip gitme olayına da oğlu bi zahmet cevap versin hiç üstüne alınma.

Ya bilemiyorum.
Arama konusundan bahsediyorum sanirim bir mesafe koymaya calisiyorsunuz ancak bu mesafeli bir durustan cok soguk savasin alameti olarak goruluyor karsi taraftan.
Ben ne yapardim hmm ya sanirim esimi dolduruyorlar diye dusunmezdim kayinailemi arardim anne/baba boyle demissiniz ama ask olsun yani sizden mi kaciyorum musait olamadim bizim cocugu da biliyorsunuz diye alttan alta rahatsiz oldugumu ama iletisime deger gordugumu hissettirirdim.
Cunku her defasinda mutfakta veya neden bize donmuyor diyorlarsa muhatap alinmiyorum duygusuyla hareket ediyorlardir once bunu duzeltirdim.
Ayrica mutfaktaysam da ben illa bir merhaba derdim yani, buna kim olsa bozulur.

Gelmiyorsunuz, gitmiyorsunuza kizardim evet ama kac yillik insanlarin fikirlerini degistiremeyecegime gore ay yakinda acilcakmis yollar cok ozlendiniz, gorusecegiz der kapatirdim, bitti gitti.

Şu kayınvalideler ne ya topunu allaha havale ediyorum. Valla bekarım ama bende annemde babannemden çektik resti çektik en son bayramda da aramadım haketmiyor kötü insan haketmiyor. Valla ağırlığını koy çünkü yapılan emekler siliniyor nankörler

Esim Ben karismam sorununuz varsa birbirinizle Halledin dio benim yuz goz olmami istio bir nevi

Eşiniz sizin yanınızdaysa sorun yok.İnsanlar hep konuşuo.

Tabiki kendimi ezdirmiyorum canim ama surekli yuz goz olmakta istemiyorum gormezden geliyorum bazende

E bıktıysanız artık, sabremiosanız bi’ zahmet artık sizde ince ince giydirin karsı tarafa. Esinizde kendi aranızda halledin dediyse, sizde laf soka soka halledin. Sonra sizi esinize atarlarsa hallet dedin bende böyle halletme kararı aldım a$qım xddds diyin...

Esim kavga cikarmio annesini n lafiyla ama banada sen abartiyosun dio

O zaman hic takmam.
Kayinvalide de bir anne, belli ki yakin iliskileri de seviyor e anladigim kadariyla uzakta da oturuyorsunuz.
Acarim bir telefon kiz senin dilin neler diyor, hasretten siteme sarmissin anlasilan derim, gonlunu yaparim gecer gider.
Mıy mıy gıy gıy annecimm diye dolasan bir pembik gelin degilim ama iki yasli insanin gonlunu etmekten de aciz degilim diye dusunurdum ben olsam.
Esiniz hakli bence de abartilacak bir durum yok.

Bugun konusmayarak tepkimi verdimi dusunuyorum zaten oglumda konusup kapatti
En iyisi nasıl başlarsa öyle gider unutmayın insan kendi annesiyle bile kavga ediyor ki kaynana neler yapmaz onlar her zaman el kızı olarak görüyor. Kendileride el kızı ama işte naparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…