Şu kayınvalideler ne ya topunu allaha havale ediyorum. Valla bekarım ama bende annemde babannemden çektik resti çektik en son bayramda da aramadım haketmiyor kötü insan haketmiyor. Valla ağırlığını koy çünkü yapılan emekler siliniyor nankörlerHanimlar bi kayinvalide sorunuda benden ondan bahsederken hep iyi oldugunu soylerim herkese ama son zamanlarda surekli beni esim e sikayet etme ve laf sokma cabasinda bayramda gidemedik malum herkes gelmiomus anasinin babasinin yanina biz nie gelmiomusuz herkes kacarak geliomus biz kac aydir bi kacamamisiz bugunde mutfaktayim esime soruo x nerde die mutfakta dio napio surekli mutfakta nezamn arasak mutfakta kayinpederim whatsaptan Aramis oglum oyun oynarken neti kapatio dolayisiyla gormedim yine esime x I aradik aradik acmadi insan bari bi geri doner onuda yapmadi gormedimki doneyim Esimle aramiza Nifak tohumu ekmek degilde nedir bu kizlar benmi yanlis dusunuorum?
Tabiki kendimi ezdirmiyorum canim ama surekli yuz goz olmakta istemiyorum gormezden geliyorum bazendeŞu kayınvalideler ne ya topunu allaha havale ediyorum. Valla bekarım ama bende annemde babannemden çektik resti çektik en son bayramda da aramadım haketmiyor kötü insan haketmiyor. Valla ağırlığını koy çünkü yapılan emekler siliniyor nankörler
Esim kavga cikarmio annesini n lafiyla ama banada sen abartiyosun dioEşiniz sizin yanınızdaysa sorun yok.İnsanlar hep konuşuo.
Bencede merhaba merhaba mesafe koy yüz bulmasın çekinsin. Valla diğer yemgemden çekiniyor babane denen kadın ama anneme neler ediyorduTabiki kendimi ezdirmiyorum canim ama surekli yuz goz olmakta istemiyorum gormezden geliyorum bazende
Bugun konusmayarak tepkimi verdimi dusunuyorum zaten oglumda konusup kapattiBencede merhaba merhaba mesafe koy yüz bulmasın çekinsin. Valla diğer yemgemden çekiniyor babane denen kadın ama anneme neler ediyordu
Esim kavga cikarmio annesini n lafiyla ama banada sen abartiyosun dio
En iyisi nasıl başlarsa öyle gider unutmayın insan kendi annesiyle bile kavga ediyor ki kaynana neler yapmaz onlar her zaman el kızı olarak görüyor. Kendileride el kızı ama işte naparsınBugun konusmayarak tepkimi verdimi dusunuyorum zaten oglumda konusup kapatti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?