Laf soktum zamanlarda cok olmustur canim ama sonra hep vicdan yapiyorum guleryuz gostereyim diyorum bu seferde sonuc ortadaE bıktıysanız artık, sabremiosanız bi’ zahmet artık sizde ince ince giydirin karsı tarafa. Esinizde kendi aranızda halledin dediyse, sizde laf soka soka halledin. Sonra sizi esinize atarlarsa hallet dedin bende böyle halletme kararı aldım a$qım xddds diyin...
Maalesef anlamiyolar canim annem simdiye kadar hic oyle bisey yapmadi ama yapsaydi sana ne garezi varki telini Acmasin sacmalama derdimTek bir soru soracağım
Bunları anneniz dese eşiniz icin... anne beni eşime doldurma mı dersiniz yoksa hayatım gönül koyuyorlar bir ara vs mi dersiniz
Bazı şeyleri kayınvalide söyleyince daha bir batar oluyor
Bayram konusunda haklısınız tabiki gitmemekle iyi yapmışsınız
Biz sizin de sağlığınızı düşünüyoruz filan deyip gecistirin.
En sevmediğim laf.Esim Ben karismam sorununuz varsa birbirinizle Halledin dio benim yuz goz olmami istio bir nevi
Alinganlikta çok haklılar....sende olsan sende alınırdı nHanimlar bi kayinvalide sorunuda benden ondan bahsederken hep iyi oldugunu soylerim herkese ama son zamanlarda surekli beni esim e sikayet etme ve laf sokma cabasinda bayramda gidemedik malum herkes gelmiomus anasinin babasinin yanina biz nie gelmiomusuz herkes kacarak geliomus biz kac aydir bi kacamamisiz bugunde mutfaktayim esime soruo x nerde die mutfakta dio napio surekli mutfakta nezamn arasak mutfakta kayinpederim whatsaptan Aramis oglum oyun oynarken neti kapatio dolayisiyla gormedim yine esime x I aradik aradik acmadi insan bari bi geri doner onuda yapmadi gormedimki doneyim Esimle aramiza Nifak tohumu ekmek degilde nedir bu kizlar benmi yanlis dusunuorum?
Hanimlar bi kayinvalide sorunuda benden ondan bahsederken hep iyi oldugunu soylerim herkese ama son zamanlarda surekli beni esim e sikayet etme ve laf sokma cabasinda bayramda gidemedik malum herkes gelmiomus anasinin babasinin yanina biz nie gelmiomusuz herkes kacarak geliomus biz kac aydir bi kacamamisiz bugunde mutfaktayim esime soruo x nerde die mutfakta dio napio surekli mutfakta nezamn arasak mutfakta kayinpederim whatsaptan Aramis oglum oyun oynarken neti kapatio dolayisiyla gormedim yine esime x I aradik aradik acmadi insan bari bi geri doner onuda yapmadi gormedimki doneyim Esimle aramiza Nifak tohumu ekmek degilde nedir bu kizlar benmi yanlis dusunuorum?
ohh ne ala memleket.. ne guzel siyriliyor.Esim Ben karismam sorununuz varsa birbirinizle Halledin dio benim yuz goz olmami istio bir nevi
Hanimlar bi kayinvalide sorunuda benden ondan bahsederken hep iyi oldugunu soylerim herkese ama son zamanlarda surekli beni esim e sikayet etme ve laf sokma cabasinda bayramda gidemedik malum herkes gelmiomus anasinin babasinin yanina biz nie gelmiomusuz herkes kacarak geliomus biz kac aydir bi kacamamisiz bugunde mutfaktayim esime soruo x nerde die mutfakta dio napio surekli mutfakta nezamn arasak mutfakta kayinpederim whatsaptan Aramis oglum oyun oynarken neti kapatio dolayisiyla gormedim yine esime x I aradik aradik acmadi insan bari bi geri doner onuda yapmadi gormedimki doneyim Esimle aramiza Nifak tohumu ekmek degilde nedir bu kizlar benmi yanlis dusunuorum?
Kavga degilde cok tartisma icine girdim olmustur biraz duruluyo geri basliovalla bana da sürekli her haltla ilgili laf sokuyodu... kavga cıktı... hem de öyle böyle değil... sadece birbirimizi dövmediğimiz kaldı o derece... iyi ki kavga çıkmış beni kendisinden kurtardı... uzun süredir hiçbir bağımız yok... eşime de dedim iletişim kurmamı istiyosan boşanırom die...
valla bana da sürekli her haltla ilgili laf sokuyodu... kavga cıktı... hem de öyle böyle değil... sadece birbirimizi dövmediğimiz kaldı o derece... iyi ki kavga çıkmış beni kendisinden kurtardı... uzun süredir hiçbir bağımız yok... eşime de dedim
Esime annen birdaha beni sana sikayet ettiginde agzinin payini vermezsen Ben devreye girerim ve hic iyi seyler olmaz haberin olsun dedimohh ne ala memleket.. ne guzel siyriliyor.
Iyi bari laftan anlamis canimBenimki de aynen bu şekilde şikayet ederdi beni eşime. Hem de doğumdan sonra hanımefendi hazretleri benden sürekli onu aramamı isterdi. Bir gün aradım huzurumuzu bozma, evlilliğimizi bozma dedim. O günden sonra bıraktı peşimi. Ben de aramam. Bazıları tatlı dilden anlamıyorlar, nelere sebep olduklarını anlamıyorlar. Ya da huzurumuzu kaçırmak hoşlarına gidiyor. Kaç yaşına gelmiş kadınlar hâlâ "oğlum karın beni neden aramıyor neden geri dönmüyor... "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?