KK süper hatunları toplanmış yine :) Eminim kimse burada samimi gördüğü birine başkasıyla ilgili ufacıkta olsa rahatsızlık duyduğu bir davranışı, düşünceyi ve benzeri şeyleri söylememiştir..
Benim için dedikodu, gözünüzle görmediğiniz, sadece birinden duyduğunuz ya da emin olmadığınız konularda eminmiş gibi ya da tahmin yürüterek birinin arkasından konuşmaktır..Ve bu tarz şeyleri yapanında yatacak yeri yoktur gözümde..
Amma velakin ben yeri gelir annem hakkında bile hoşlanmadığım bir durumu gidip ablamla paylaşabilirim..
Arkadaşımın beni kırdığı bir durumda onun yüzüne o an söyleyemediysem sırf içimi dökmek için eşime anlatabilirim..
Ya da bir arkadaşımı samimiyetsiz buluyorsam bunu dostum dediğim insanlarla paylaşabilirim..
Benim için bunlar herkesin hayatında az da olsa yaptığı şeyler..
Hiç mi eve gelip iş arkadaşınız ya da patronunuz hakkında dert yanmıyorsunuz..Ya da bunu yakın gördüğünüz biriyle paylaşmıyorsunuz???
Konuya gelince bence laf taşıyanla bir daha hiçbir şey paylaşmayın ve sinirinizi de ona mesafe koyarak belli edin bu en güzel ceza bence..