- 21 Şubat 2016
- 264
- 211
- 33
- 45
- Konu Sahibi simgebehra
-
Olur böyle şeyler sıkma canınıBen aynılarını bana söylesin diye bir beklentiye girmedim. İçten söylüyorum hiçbir zamanda beklemedim. Genelde sadece kapatırken söyler ve ben hesap sorar şekilde söylemedim. Kendimi yüzsüz gibi hissediyorum
Canım benim evlenince keske hala doyumsuzsun dese dersinNişanlıyım. Nişanlım iş değiştirdi çok yoğun çalışıyor artık. Ben onun yorgunluktan uyuyakalmasından şikayet ediyordum. Buraya konu da açtım. Aldığım yorumlardan ona karşı daha ılımlı olmam gerektiği kanısına vardım. Uzatmadan konuya geçeyim.
O şantiyede bir başına ve çok yoruluyor diye daha anlayışlı daha sevgi dolu olmaya çalıştım hep. Güzel sözler söylüyorum cikve yapıyorum falan. Telefonu kapatırken hep seni seviyorun derdi. Dün kapatırken demedi. Bende böyle mi kapatıyorduk aşkım dedim esprili bir dille. Bana ne kadar doyumsuzsun dedi. İçime öyle bir oturdu ki kızlar. Gitmiyor çıkmıyor aklımdan. Ben o mutlu olsun diye neler söylüyordum o beni meğer doyumsuz yüzsüz sanmış. Çok utanıyorum çok mutsuzum şua da.
Daha kılımı oynatmam hiçbir şeyde söylemem.Sen de bir daha güzel şeyler söyleme bence bir süre sonra o doyumsuzluğa başlar. Alıştırmışsın hödüğü görsün gününü
Odunlukta zirvedir zaten kendisi. Sana aşığım de teşekkür ederim derHic tas gibi oturacak bir sey yok da odunu sulasan cicek vermez. Anladigi dilden konus kendini fazla yorma.
İyice yüzsüz derdi herhalde :) bir daha benden duyamayacak bende beklemiyorum zaten şu saatten sonra. Kanka gibi takılırızSen nisanliyken boyleysen evlenince daha monoton olacak hayatınız evlilik her dakka canım.cicim öpüş koklas seviş geçmiyor malesef her dakika Sen o seviyorum lar aşkımlar canımlar havada uçuşmuyor alisirsin bence çok da abartılacak birşey göremedim doyumsuzum her dakka seni seviyorum de bana deseydiniz sizde
Belkide biraz çekilmek en mantıklısı olacakSiz çok daraltıyor sunuz nisanlinizi ortada birşey yok bence biraz serbes birakın içinden gelince söylesin yapmacıklığa tercih ederim ...
Nasıl yani iyice mi azalacak iletişim :/Canım benim evlenince keske hala doyumsuzsun dese dersin
Aynen öyle kaçan kovalanır derler .Belkide biraz çekilmek en mantıklısı olacak
Hayır sinirli değildi kendisi aramıştı hatta ben uyuyordum gayet şakalaştık ettik kapatırken söylediBir seye mi sinirlendi acaba ya da cok uykusu vardi. Iki kelime söylese dili kopacak sanki.
Darlamıyorum tabiki ne alakası var aksine yeni işine adapte olsun diye ben anlayıslı davranıyorum. Kimse sevgilisinden eşinden duymak istemiyor mu sevildiğini.Herkes seni seviyorum der onemli olan hissettirmek degil mi? Hissetiriyorsa demese de olur. Adami darlarsan bu cevabi alirsin normal olarak. Cocuk gibi bende demeyecegim felan biraz büyü lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?