- 29 Mayıs 2016
- 4.622
- 5.328
- 88
- Konu Sahibi simgebehra
-
Bazı erkekler daha da abartabiliyor bu durumu.Nasıl yani iyice mi azalacak iletişim :/
Tabi ki duymak ister ama bazen cok deselerdi hissedemezsin ya bundan bahsettim. Asıl adam sana boyle dediyse suan senin daha fazla guzel soz etmen gerek ki adam utansin ben yapamiyorum diye. Darlamakdan kastımda Seni seviyorum demediyse birak demesin sen de gene duymus olursun ondan da.Darlamıyorum tabiki ne alakası var aksine yeni işine adapte olsun diye ben anlayıslı davranıyorum. Kimse sevgilisinden eşinden duymak istemiyor mu sevildiğini.
Bak şimdi 5 yıllık evliyim benim okuzcan ben demeden seni seviyorum demez asla geçen damak çikolata aldik içinde güzel sözler var almış içinden aşkım seni seviyorum yazısını mutfaktaki rafın üstüne yapıştırmış dediki hani demiyorsun diye söylenip duruyorsun ya ışte yazdım sana baktığında demiş say beni ben napiyim bu adamı sen söyle sende doyumsuz dedi nisanlin diye dertleniyorsun bak ben ne yapayimİyice yüzsüz derdi herhalde :) bir daha benden duyamayacak bende beklemiyorum zaten şu saatten sonra. Kanka gibi takılırız
Öyle yapacağım teşekkür ederim.Tabi ki duymak ister ama bazen cok deselerdi hissedemezsin ya bundan bahsettim. Asıl adam sana boyle dediyse suan senin daha fazla guzel soz etmen gerek ki adam utansin ben yapamiyorum diye. Darlamakdan kastımda Seni seviyorum demediyse birak demesin sen de gene duymus olursun ondan da.
Valla sizin başınızdakiyle benim alakam yok öyle söyleyeyim. Asla neden güzel şeyler söylemiyorsun neden şu bu diye baskı kurmadım. Asla da dile getirmem. Kendisi hep kapatırken söylerdi. Bendr böyle mi kapatıyordun sen dedim hepsi bu.adamın genel halini tavrını bilmiyorum eski konularına bakmadım. sadece bu konu için yorum yaparsak adama hak verdim biraz.
yani benim başımda da vardı böyle biri. neden söylemiyosun neden özledim demiyosun bilmemne. insan sinir oluyor bu tavra. söylemediyse söylemedi dünyanın sonu mu? neden hemen başına kakıyosunuz ki?
Çok tatlıymış :) Allah ağzınızın tadını bozmasın. Hissettirmek önemli ne güzel. Bende hissediyorum tabi. Sürekli baskı kurduğumu düşünenler olmuş asla bana birşeyler söyle diye dile getirmedim. Onun kendi aşıikanlığı olduğu için ve söylemediği için naz yapayım dedim. Hesap sormak gibi bir niyetim dahi yoktu. Ben hatalarımı kabul etmeyip sürdüren bir insan değilim. Yanlış anlamışlar üzüldüm. Sizce bu lafına kırıldığımı ona söylemeli miyim?Bak şimdi 5 yıllık evliyim benim okuzcan ben demeden seni seviyorum demez asla geçen damak çikolata aldik içinde güzel sözler var almış içinden aşkım seni seviyorum yazısını mutfaktaki rafın üstüne yapıştırmış dediki hani demiyorsun diye söylenip duruyorsun ya ışte yazdım sana baktığında demiş say beni ben napiyim bu adamı sen söyle sende doyumsuz dedi nisanlin diye dertleniyorsun bak ben ne yapayimEki Görüntüle 1992178
Birşey söylemedim ona görüşürüz dedik kapadık. Konuyu ona açmalı mıyım bilmiyorum ama kırıldım yalan yok.ayıp etmiş. ama ben olsam kafama takmazdım, evet doyumsuzum, doyamıyorum seni sevmeye, ne yapacaksın engel mi olacaksın? derdim. artık bunu da gülerek karşılamak yerine ciddi ciddi abuk sabuk konuşsaydı suratına kapatırdım herhalde. sonra ne olur bilemiyorum.
Yok yavv bişey yok klasik öküz lafları alış şimdiden beklentini çok yüksek tutma evlenince ya çok.ilgili olur yada çok ilgisizÇok tatlıymış :) Allah ağzınızın tadını bozmasın. Hissettirmek önemli ne güzel. Bende hissediyorum tabi. Sürekli baskı kurduğumu düşünenler olmuş asla bana birşeyler söyle diye dile getirmedim. Onun kendi aşıikanlığı olduğu için ve söylemediği için naz yapayım dedim. Hesap sormak gibi bir niyetim dahi yoktu. Ben hatalarımı kabul etmeyip sürdüren bir insan değilim. Yanlış anlamışlar üzüldüm. Sizce bu lafına kırıldığımı ona söylemeli miyim?
Allah başka dert vermesinNişanlıyım. Nişanlım iş değiştirdi çok yoğun çalışıyor artık. Ben onun yorgunluktan uyuyakalmasından şikayet ediyordum. Buraya konu da açtım. Aldığım yorumlardan ona karşı daha ılımlı olmam gerektiği kanısına vardım. Uzatmadan konuya geçeyim.
O şantiyede bir başına ve çok yoruluyor diye daha anlayışlı daha sevgi dolu olmaya çalıştım hep. Güzel sözler söylüyorum cikve yapıyorum falan. Telefonu kapatırken hep seni seviyorun derdi. Dün kapatırken demedi. Bende böyle mi kapatıyorduk aşkım dedim esprili bir dille. Bana ne kadar doyumsuzsun dedi. İçime öyle bir oturdu ki kızlar. Gitmiyor çıkmıyor aklımdan. Ben o mutlu olsun diye neler söylüyordum o beni meğer doyumsuz yüzsüz sanmış. Çok utanıyorum çok mutsuzum şua da.
Birliktelik bazı şeyleri alttan almayı öğretiyor bu hassaslığın törpülenir zamanla.Hem insan anlık duygularla bir şeyler söyleyebilir bu onun senin hakkındaki hükmü olmayabilir.Bence basit bir şey için üzülmeye değmez belki de o an başka bir şeye kızmıştı veya yorgundu sana patladı çok da ciddiye alınacak bir şey degil benceNişanlıyım. Nişanlım iş değiştirdi çok yoğun çalışıyor artık. Ben onun yorgunluktan uyuyakalmasından şikayet ediyordum. Buraya konu da açtım. Aldığım yorumlardan ona karşı daha ılımlı olmam gerektiği kanısına vardım. Uzatmadan konuya geçeyim.
O şantiyede bir başına ve çok yoruluyor diye daha anlayışlı daha sevgi dolu olmaya çalıştım hep. Güzel sözler söylüyorum cikve yapıyorum falan. Telefonu kapatırken hep seni seviyorun derdi. Dün kapatırken demedi. Bende böyle mi kapatıyorduk aşkım dedim esprili bir dille. Bana ne kadar doyumsuzsun dedi. İçime öyle bir oturdu ki kızlar. Gitmiyor çıkmıyor aklımdan. Ben o mutlu olsun diye neler söylüyordum o beni meğer doyumsuz yüzsüz sanmış. Çok utanıyorum çok mutsuzum şua da.
Beklentiyi indirmek lazım :)Yok yavv bişey yok klasik öküz lafları alış şimdiden beklentini çok yüksek tutma evlenince ya çok.ilgili olur yada çok ilgisiz
Haklısınız bekleyince yapmıyor :)Bir adamın şantiyede , hemde tek başına sorumluluğu varsa çok şey beklemeyin:) fazla üstüne gitmeyin.yapıcağı varsa da yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?