Lafini tartmayan kayınpeder

Kayınpederinin üslubu iyi değil evet ama sizin ilaçlarınızı içmeniz gerekiyor. Neredeyse 1 aydır kullanmıyormuşsunuz hem de en ihtiyaç olduğu dönem çünkü bebeğiniz artık büyüyor sadece yedikleriniz yeterli gelmez vitaminlerle takviye lazım. Doktorlar boşuna vermiyorlar onları mideniz bulanıyorsa hemen içer içmez ekmek içi atın ağzınıza ya da tuzlu kraker falan. Belki iyiliğiniz için demiştir.

Bıbıcığım haklısınız kişi kendinden bilir işi, sizin anneniz ilaç kullanmamış o yüzden böyle olmuşsunuz der, etrafa salak gülücükler saçardım :deli::deli:
Bu arada ilaçlarını da kullan.

Kayinpederin hadsizligi ortada.

Cevap herkesin verebileceği cinsten değil, o yüzden merak ettim.

Teşekkürler cevabınız için.

Birçok arkadaş benzer cevaplar yazmış kaldı ki belki ders olur bundan sonra doğmamış bebeklere gerizekalı yakıştırması yapmamayı öğrenir.

Kizlar 29 haftalik hamileyim hamilelikte bi takim ilaclar var alinmasi gereken vitamin vs gunde toplamda 4 ilac aliyorum hic ilac icemeyen ben. Neyse 25 gundur filan icmeyi birakmistim cunku kusuyorum artik ictikten sonra resmen neyse konu bu degil bunla baglantili olarak bugun kayinpeder bana o ilaclarini ic yoksa cocugun gerizekali olur orda obur torun vardi o sira o u gistererek bunun gibi akill olsun dedi ya boyle bisey soylenirmi ya normalde susmam cevabini veririm o kadar agir geldiki kalakaldim sanki kendisi ilacla dogdu. Kocamda yanimdaydi tabi herzamanki gibi agzini acip bisey söylemedi. Daha once de konu acmistim o yegenle yani diger torunla ilgili kiskaniyorsun diye cok elestiri almistim ama surekli karnimdaki evladimi onla kiyasliyorlar bunun gibi bunun gibi akilli olsun bigun dayanamicam patlicam ohh en azindan buraya anlattim rahatladim
Vallahi iyi sabirliymissin ha gerizekali lafina esinde sessiz kaliyor terbiyesiz adam ne olcak boylelerine karsilik vermek lazim hic dayanamam iste bu laflara ..

Benim esimde seninki gibi birde savunuyor babam seni kizi gibi goruyor demezmi
Ailelerine laf söyletmiyor hiçbiri ayrıca nedemek babası seni kızı gibi görüyomuş benim de babam var ve bende kız evlat yetiştiriyorum.
Ama bi babanın da kızının iççamaşırına karıştığını ne duydum ne şahit oldum
Densizlik bu başka bişey değil

İlaçlar eğer midenizi bulandırıyorsa doktorunuz ile görüşün, size daha uyumlu bir ilaç verecektir.
Bu tarz bulantıları bir çok hamile kadın yaşıyor.
Fakat kafanıza göre bırakmak yerine, en doğrusu doktorunuz ile iletişim halinde olmak.
Size en iyi yönlendirmeyi o yapacaktır zaten.

Kayınpederinize gelince, densizin teki belli.
Olabildiğince uzak durup fazla diyaloğa girmeye çalışmayın.
Yeri geldiğinde de kıyaslama yapmaması konusunda da uyarın.
Doğduktan sonra yapacağı kıyaslamalar çocukları bir birinden uzaklaştırır.
Zararı yine çocuklara olur.

Aslında "Size benzemezse sorun olmaz babacığım, o zaman gayet akıllı bi çocuk olur" demek varmış ama...
Ben çok terbiyesiz bir gadın oldum ya :/

Bu yoruma da katılıyorum!

Ben kavgaya yönelecek bi cevap yerine gözlerimi kocaman kocaman açar yüksek sesle "aa o nasıl söz baba ne demekmiş gerizekalı?" derdim.Söylediğinin normal bir şey olmadığını algılatmanız lazım,buna rağmen devam ederse o zaman sert çıkardım.
Benim çevremde de var öyle lömlöm konuşan "yaşlılar" ,gülüp geçiyoruz,kendilerince bilimsel otorite gibi ahkam keserken komik duruma düştüklerini anladıkça "tabi doktor/yetkili daha iyi bilir sormak lazım" gibi sözlerle geçiştiriyorlar.

Ayy bu zamanlarda bu kp lere be oldu kaynanaliga soyundular. Benimkide ben hamileyken doguma 3 gun kala gelip terligini felan aldinmi hastanede lazim olur ic camasirini geceligini de koy demisti.. Bak aklima geldi yine sinirlendim :KK43:
Sizinkinde kızacak bir şey yok aslında iyi niyetli olduğunu düşünüyorum. Kızı gibi gördüğündendir.

Doktorunuzla görüşüp ilaçların mide bulantısı yaptığını söylediniz mi?Belki değiştirir.
Kp de patavatsız işte,her insan farklı.Boşverin bebişinizi düşünün

Kp moralini bozmuş ama dolaylı da olsa doğruyu demiş evet eskiden ilaç yoktu ama ne diyoruz şimdiki çocuklar çok zeki şimdikiler sanki dünyaya gelmişde gitmiş gibi vs svs demekki o ilaçlar işe yarıyor.üzülme duyma bazı şeyleri hamilesin kalp kırma

Bu kayinpederlerde kaynana gibi benimkide bana bazen yapmaya calisir ama ben esim ve kaynis :) izin vermeyizz sende ilaclarini al canim ne kalmis zaten sunun surasinda pedere gelince herkesin icinde deme bisey ama esinle konus babasinj uyarsin onun haddine miymis oyle konusmak

Herkes soylemis ilaclarinizi kullanmaniz gerektigini zaten. Kayinpedere ay babacim sizin zamaninizda bu ilaclar yoktu di mi korktum simdi hemen baslayayim ilaclarima bari deseydiniz

Kizlar 29 haftalik hamileyim hamilelikte bi takim ilaclar var alinmasi gereken vitamin vs gunde toplamda 4 ilac aliyorum hic ilac icemeyen ben. Neyse 25 gundur filan icmeyi birakmistim cunku kusuyorum artik ictikten sonra resmen neyse konu bu degil bunla baglantili olarak bugun kayinpeder bana o ilaclarini ic yoksa cocugun gerizekali olur orda obur torun vardi o sira o u gistererek bunun gibi akill olsun dedi ya boyle bisey soylenirmi ya normalde susmam cevabini veririm o kadar agir geldiki kalakaldim sanki kendisi ilacla dogdu. Kocamda yanimdaydi tabi herzamanki gibi agzini acip bisey söylemedi. Daha once de konu acmistim o yegenle yani diger torunla ilgili kiskaniyorsun diye cok elestiri almistim ama surekli karnimdaki evladimi onla kiyasliyorlar bunun gibi bunun gibi akilli olsun bigun dayanamicam patlicam ohh en azindan buraya anlattim rahatladim
Hamilelik seni fazlasıyla alıngan yapmış şekerim. Komik yanii

Back
X