Lafini tartmayan kayınpeder

Cok biliyormus o kayınpeder arada folik asit disinda hic bir vitamin kullanmadim vitaminler kusturuyordu zofran die bulanti durdurucu ictim hep ve doktorum da vitamin kullanamiyorsan kullanma sade maden suyu ic dedi ictim gunde 2 tane ve kan tahlillerimde butun degerlerim normaldi cocugumda kucagmda cok sukur..siz iyi beslenin kendinizi uzmeyin kayinpeder de torununu seviyo sizin ki dogsun onu da cok sever över diye dusunuyorum..

Kizlar 29 haftalik hamileyim hamilelikte bi takim ilaclar var alinmasi gereken vitamin vs gunde toplamda 4 ilac aliyorum hic ilac icemeyen ben. Neyse 25 gundur filan icmeyi birakmistim cunku kusuyorum artik ictikten sonra resmen neyse konu bu degil bunla baglantili olarak bugun kayinpeder bana o ilaclarini ic yoksa cocugun gerizekali olur orda obur torun vardi o sira o u gistererek bunun gibi akill olsun dedi ya boyle bisey soylenirmi ya normalde susmam cevabini veririm o kadar agir geldiki kalakaldim sanki kendisi ilacla dogdu. Kocamda yanimdaydi tabi herzamanki gibi agzini acip bisey söylemedi. Daha once de konu acmistim o yegenle yani diger torunla ilgili kiskaniyorsun diye cok elestiri almistim ama surekli karnimdaki evladimi onla kiyasliyorlar bunun gibi bunun gibi akilli olsun bigun dayanamicam patlicam ohh en azindan buraya anlattim rahatladim
Annesine benzerse akıllı olur zaten umarım baba tarafına benzemez deseydin ...ilaçlarını iç ihmal etme kan ilacını içemiyorsan onların tadı güzel olanları vardı adını hatırlamıyorum ama benim doktorum bana onlardan vermişti doktorunla konuş küçük tek içimlik serumlarda onlardan al

Ben şok acaba ne haddineki böyle bisey anlamadim bide yani insan güzel bi üslupla söyler belki ozaman sende böyle kirilmazdin keske biraz düsünüp konussalar :KK37:

Kp patavatsızlığı bir kenara...
Doktorunuzla konuşun ilaçların mide bulantısı yaptığını belirtin doktorunuz ona göre farklı bir ilaç da önerebilir.
Ben kalsiyum ilacımda sıkıntı yaşadım açken alınması gerekiyordu ama ben her seferinde istifra ediyordum doktoruma söyledim tok olarak al o halde önemli olan ilacın kana karışması sonuçta dedi ve sorunu çözdük.
İlaçlar önemli canım.

Ilaclari kabizlik yuzunden bende fazla kulanamamistim.. Dogumdan sonra cekiliyorsun ve onun yuzunden herhalde zor toparlandim diye dusundum.. Doktorunuza tanisin bakalim, kucuk kucuk dilimlerle kulana biliyormusun veya bir gun kulan bir gun kulanmama ..

Densize bak densizee söylenecek laf mi bu gece gece sinir oldum adama. Var ya böyle insanlari insan yerine koymayacaksin suratına bile bakmayacaksin da işte yapılmıyor.
Benim kv denin de Patavatsiz lafları çoktur alttan alttan laf sokar sonra da sakaya vurdurur guler. Esimde saka yapti der. bende baslarda susuodum ama artık bende onun gibi diyecegimi dıyorum sonra da guluveriyorum. Al sana şaka. Nitekim bacım kısasa kısas !!!

Sizin valide ilac kullanmamis ordan mi biliyorsunuz diyeceksin böylesine.gicik adam! Ilac kullanmadan dogurmus annem beni cok takmmayin iyi beslenin ve stresten uzak durmaya calisin

İlaçlarını ihmal etme. Doktoruna danış bulantılarını.

Aslında "Size benzemezse sorun olmaz babacığım, o zaman gayet akıllı bi çocuk olur" demek varmış ama...
Ben çok terbiyesiz bir gadın oldum ya :/

Bu cevap verilseydi terbiyesizlik olarak algilanirdi değil mi?
Neden ki?
Hadsiz kocaman bir insan var ama cevap verince hadsiz olan gelin oluyor.:KK12:

Çok hoş bir cevap olurdu bence ayrıca terbiyesiz değil akıllı kadın diyoruz biz böyle şak diye cevap verenlere :deli:

ben bazen burdaki kadınların aşırı abarttığını düşünüyorum kp aranızda jenerasyon farkı var,belki eğitim farkı ve bir çok farklılıklar var gülün geçin bu kadar lafın peşine düşmeyin erken yaşlanırsınız valla

Sen bebeğin ve sağlığın için muhakkak vitaminlerini eksik etme, doktoruna da ilaçlardan sonra kustuğunu bildir seni rahatlatacak dozda ilaçlar versin.
İlac alamadığım durumda vitaminden eksik etme kendini. Sebzelerinden meyvelerinden Etinden sütünden doyasıya al alacağını..
Kayınpederine gelince, kulak arkası edilecek laflar.
Şimdi sen alınganlık dönemindesin, elbette ki herhangi biriyle bebeğinin kıyaslanmasının mantıklı hiçbir açıklaması yok, bu kişi kayınpederinse ve aptal-saptal kelimelerini cümlede kuruyorsa, sadece duy ve geç. Çünkü o ve sen çok farklı yetişmiş insanlarsınız. Eşin babası olduğu için saygısızlık etmek istememiştir. Haklısın, tabi zoruna gidecektir, yalnız duyduğun kelimeler gerçekten mantıklı değilse üzerinde durup o güzel canını sıkma. Sen keyifli olacaksın ki bebeğin mutluluğunu hissedecek.. :)

canınızı sıkmayın ve karşılaştırma yaptıklarında baba çocukları karşılaştırmayın, birbirine düşman olurlar, kıskanırlar falan deyin. Sadece bu durumda amacını kötü görmedim diğer durumlarla karşılaştırınca farklı olabilir.

Back
X