• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laftan anlamayan kapıcı

Meraba kızlar
Binada çöp dökme , merdiven yıkama silme vs işlerini gören bir aile var .
Kendilerinin iki dairesi de kirada aynı şekilde apartmanda
Yani hem ev sahibiler hemde kapıcı .
Konuya gelecek olursam bu ailenin bir oğulları var 25 yaşlarında .
Ben kızımı uyutmaya çalıştığım vakitlerde ( kolik bebek ) bu adam kapıya dan dan dan vuruyor .
Ama öyle tıklatma vs değil .
Bir kaç kere söyledim " çöp için geliyorum " dedi .
Bende evde çöp bırakmayı sevmiyorum
Genelde atarım ya da eşim atar erken saatlerde sabah .
Dedim ki ; " çöpüm olmuyor genelde ben atıyorum , olursada kapıya koyarım " dedim . " Sonra numaranızı verin ben arayayım o zaman çöp için kapıa koymayın " dedi ..
" Ne münasebet yok çöpüm "dedim kapattım kapıyı .
Yani diğer apartman sakinleride çöpünü kapısına koyuyor toplanacağı vakitler , 8,9 arası alıyorlar akşam .
Bugün yine iki saat çocuğu uyutmaya çalıştım
Uyudu çektim odasının kapısını bir wc gidim dedim
Kızlar başladı yine kapıma vurmaya dan dan diye , açana kadar vuruyor .
Kızım sese bastı yaygarayı ne yöne gideceğimi şaşırdım
Bir hışımla kapıyı açtım o sırada ayağını geri doğru çekti , yani bildiniz tekmeliyor kapıyı .
Çöp var mı ? Diyor yine .
Kızlar ben mi anlatamıyorum yoksa problemli mi bu şahıs
Sinirimi bozuyor artık ne yapmalıyım bir akıl verin laftan sözden anlamıyor zira yoksa çok kötü kavga edeceğim
Eşin konuşsun.

Bu arada kızın için kolik bebek demişsin, bir de hamileymişsin. Kızın kaç aylık merak ettim. Kolik sancıları 3. En geç 6. Ay bitiyor ya, nasıl cesaret ettin gebeliğe diyecektim. :anne:

Dikkatli olun bence,telefon numaranızı almaya yol yapmış resmen.
Niyeti kötü hemde baya kötü geldi bana.
Eşinize söyleyin hepsini harfiyyen.

kapı tekmelemek nedir ya? şok oldum. bu kadar zaman eşine söylememiş olman hata. mutlaka bildirin yöneticiye, deli midir bi şey mi kullanıyodur belli değil. sakın açma bir daha kapıyı cok tedirgin oldum.

kapı tekmelemek nedir ya? şok oldum. bu kadar zaman eşine söylememiş olman hata. mutlaka bildirin yöneticiye, deli midir bi şey mi kullanıyodur belli değil. sakın açma bir daha kapıyı cok tedirgin oldum.
Evet bıldıgınız ayagıyla vuruyor kapıya
Esımde gec cıkıyor ısten
Muhtemelen bnm yalnız oldugumu bılıyor
Acmasam acana kadar vuruyor bu sefer kızım korkuyor
Dün bile ust komsu esımle kavga edıuor sanmış bizi kapının sesine
Esımle konusucam

Eşin konuşsun.

Bu arada kızın için kolik bebek demişsin, bir de hamileymişsin. Kızın kaç aylık merak ettim. Kolik sancıları 3. En geç 6. Ay bitiyor ya, nasıl cesaret ettin gebeliğe diyecektim. :anne:
Bir yaşında canım ama hala cok huysuz
Huyu boyle sanırım
Bu arada kaza eserı gebelıgım :)
Ama iyi de oldu diye dusunuyorum cunku kızım gozumu cok korkuttu yoksa bırdaha cocuga nıyet edemezdım

Bir yaşında canım ama hala cok huysuz
Huyu boyle sanırım
Bu arada kaza eserı gebelıgım :)
Ama iyi de oldu diye dusunuyorum cunku kızım gozumu cok korkuttu yoksa bırdaha cocuga nıyet edemezdım
Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına. Benimki de 11 aylık. Çocuk defterini kapadım ben:)

Kafası ıyı heralde
Zaten kotu bakışlı
Dikkat et ve gerçekten esin sert konuşsun biraz şizofren midir nedir .
Normalde kapiciya desen almayın biz atıyoruz diye adamın canına minnet..
Eşine söyle numara istediğini de söyle yönetici ile de konuşun bence

Kapiya kagit asin uzerine çöp vs gereksiz seyler icin kapiyi calmayin bebek var die

Bizim ust komşu aşağıda zilin ustune kagit yapıştırmış bebek var gereksiz basmayın vs gibi bence deneyebilirsiniz
Meraba kızlar
Binada çöp dökme , merdiven yıkama silme vs işlerini gören bir aile var .
Kendilerinin iki dairesi de kirada aynı şekilde apartmanda
Yani hem ev sahibiler hemde kapıcı .
Konuya gelecek olursam bu ailenin bir oğulları var 25 yaşlarında .
Ben kızımı uyutmaya çalıştığım vakitlerde ( kolik bebek ) bu adam kapıya dan dan dan vuruyor .
Ama öyle tıklatma vs değil .
Bir kaç kere söyledim " çöp için geliyorum " dedi .
Bende evde çöp bırakmayı sevmiyorum
Genelde atarım ya da eşim atar erken saatlerde sabah .
Dedim ki ; " çöpüm olmuyor genelde ben atıyorum , olursada kapıya koyarım " dedim . " Sonra numaranızı verin ben arayayım o zaman çöp için kapıa koymayın " dedi ..
" Ne münasebet yok çöpüm "dedim kapattım kapıyı .
Yani diğer apartman sakinleride çöpünü kapısına koyuyor toplanacağı vakitler , 8,9 arası alıyorlar akşam .
Bugün yine iki saat çocuğu uyutmaya çalıştım
Uyudu çektim odasının kapısını bir wc gidim dedim
Kızlar başladı yine kapıma vurmaya dan dan diye , açana kadar vuruyor .
Kızım sese bastı yaygarayı ne yöne gideceğimi şaşırdım
Bir hışımla kapıyı açtım o sırada ayağını geri doğru çekti , yani bildiniz tekmeliyor kapıyı .
Çöp var mı ? Diyor yine .
Kızlar ben mi anlatamıyorum yoksa problemli mi bu şahıs
Sinirimi bozuyor artık ne yapmalıyım bir akıl verin laftan sözden anlamıyor zira yoksa çok kötü kavga edeceğim

Aa sacmaliga bak
Bizim kapici kizim oldugu icin oglen servis saatinde tiklatiyor 1 kere acmiyorum gidiyor.
Aksam copu cikariyorum kapiya cikarmazsak yine tikkk. Saygisiz bilerek yapiyo sanirim bence esin yoneticiye bildirsin.

adamın isimini yazıp altına kapıya vurma diye kagıt asılsa nasıl olur.
yada açmayın kapıyı yukarı çıktıgı zaman kapıya koyup içeri girin dönüşte alır.
en son suratına suyu çarpın her tekmelediginde (bunu kendim de uygulardım)

Eşine söyle ama çöpü varsa kapıya bırak sende.

Biz kapıya koyardık kimsenin kapısını çalmazdı görevli.Herkes de kapıya koyardı,çöpü olmayanlara da hiç ses etmezdi.Bunlar biraz fazla ilgili ya da inadına yapıyor.

Cok pis kavga ederdim. Uyuyan cocugun uyandirilmasi cinnet sebebim

Bana da niyeyse pek iyi niyetli gelmedi. :işsiz: Eşinize söyleyin konussun. Israrını anlamadım. Çöp için gelme demissiniz, adam hala numaranın peşinde.. yok hiç masum değil. Dikkatli olun

Back
X