• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laftan anlamayan kapıcı

Bizim apartman görevlisi kinsenin kapısını çalmaz. Çöpü koyduysak alır türkü çığıra çığıra yoksa geçer gider.
Bu kişide bi arıza var.
Eşiniz müdahil olmalı.

Ben olsam korkardım..
Çok ciddiyim bu adama bi daha asla kapıyı açmazdım.
Ortalık sapık dolu. Valla ben artık herkesten korkuyorum.
Bizim kapıcı kapıyı bir kere çalar açılmıyorsa gider.
Belki 6,7 kapıcı değişti hepsini eşim tembihlemiştir "ben yokken kapıyı çalmayın, 6'dan sonra gelin" diye.
Kızım doğduktan sonra daha da paranoya yaptım hiç kimseye güvenemiyorum. Hergün haberlerde neler duyuyoruz..

Niyeti size ilgili olduğu için sizi görmek olmasa da bana biraz hasta gibi geldi. Bence çocuğunuzun bir sebepten sese duyarlı olduğunu biliyor ve gürültü yapınca uyanacağını biliyor ve onu uyandırmaktan, sizi yormaktan keyif alıyor. Bilmiyorum neden ama bana böyle hissettirdi,çocuk ruh sağlığı bozuk bir insan bence eğer değilse zeka özürlü

Bugüne kadar actıgınız her konuda sonuna kadar haklısınız
Ve muhtemelen bundan sonraki konularda da haklı olacaksınız
Özetle her daim haklısın
Ama bu konuda haklısın

Esine soyle esinde onu tekmelesin dan dan diye :KK11: saka bir tarafa eşiniz konussun manyak midir nedir siz muhatap olmayin nolur nolmaz :işsiz:

Meraba kızlar
Binada çöp dökme , merdiven yıkama silme vs işlerini gören bir aile var .
Kendilerinin iki dairesi de kirada aynı şekilde apartmanda
Yani hem ev sahibiler hemde kapıcı .
Konuya gelecek olursam bu ailenin bir oğulları var 25 yaşlarında .
Ben kızımı uyutmaya çalıştığım vakitlerde ( kolik bebek ) bu adam kapıya dan dan dan vuruyor .
Ama öyle tıklatma vs değil .
Bir kaç kere söyledim " çöp için geliyorum " dedi .
Bende evde çöp bırakmayı sevmiyorum
Genelde atarım ya da eşim atar erken saatlerde sabah .
Dedim ki ; " çöpüm olmuyor genelde ben atıyorum , olursada kapıya koyarım " dedim . " Sonra numaranızı verin ben arayayım o zaman çöp için kapıa koymayın " dedi ..
" Ne münasebet yok çöpüm "dedim kapattım kapıyı .
Yani diğer apartman sakinleride çöpünü kapısına koyuyor toplanacağı vakitler , 8,9 arası alıyorlar akşam .
Bugün yine iki saat çocuğu uyutmaya çalıştım
Uyudu çektim odasının kapısını bir wc gidim dedim
Kızlar başladı yine kapıma vurmaya dan dan diye , açana kadar vuruyor .
Kızım sese bastı yaygarayı ne yöne gideceğimi şaşırdım
Bir hışımla kapıyı açtım o sırada ayağını geri doğru çekti , yani bildiniz tekmeliyor kapıyı .
Çöp var mı ? Diyor yine .
Kızlar ben mi anlatamıyorum yoksa problemli mi bu şahıs
Sinirimi bozuyor artık ne yapmalıyım bir akıl verin laftan sözden anlamıyor zira yoksa çok kötü kavga edeceğim
Son durum nedir

Binbir emekle uyuttuğum çocuğumu uyandıracak hem de bunu kapıya tekme atarak yapacak.... Hadi çocuk tekrar uyur da o kapıya ayakla vurma olayı asla görmezden gelinmez.
O ayağını kırarım muhtemelen 2-3 ay kapının önünden geçemez.

Eşiniz nasıl biri? Sinirli mi? Ben pek iyi niyetli bulmadığım için, eşinizin konuşması kavga ile sonuçlanabilir diye düşündüm. İlk önce ailesi ile eğer sonuç alamazsanız yönetici ile görüşseniz?

Back
X