Farkındayım da esiniz size bağırsa hoşunuza gider miMesela diyorum "kocandan" baska seylerle mi ilgilensen artik.
Yani bak hava mis
Ne soguk ne sicak
Avm'ler var
Belki cocugun da vardir onla ilgilen
Ailene git
Annenle dolas
Arkadaslarinla vakit gecir
Off ne bilim bul biseyler iste
Adamin her hareketini mesele haline getirmekten vazgec
Baska hic derdin yokmu bide bunu dusun
Bağırma diyip başka yere geçmekOncelikle sizi anliyorum, uzucu bir durum. Ama merak ettim, sizin tavriniz ne o bagirirken? Yani tam o sirada.
Farkındayım da esiniz size bağırsa hoşunuza gider mi
tam hayal edicem bi gülme geliyorTartışma çıktığında klipteki çocuğun yaptığı gibi yap
Gercekten diyorum sakince anlatirsan anlıyorum diye değişme yok sinirlenince bağırıyor. Sanki bi o hoduk cinsinde sinir var bizde hic yok.Bence bu iki tarafli bir sorun. Evlilik terapistlerini deneyin. Esinize sorulsa belki o da sizin onu anlamadiginizdan dem vuracak, bagirmanin sebebini boyle mesrulastiracak. Bagirma deyip gitmek yerine, gucunuzu toplayin ve "ne demek istedigini samimiyetle anlamiyorum, sakin sakin bana anlat seni sonuna kadar dinleyecegim." derseniz buyuk ihtimalle tavri degisecektir. Liderligi ele alin, erkekler aciz varliklar, acziyete kapildiklarinda da bagirip cagiriyorlar, tutun cikarin acziyet kuyusundan.
Anladığı dil o sanırım. Yemek yapmak istemiyorum ne yapim?Herkesinki farklidir.
Biraz sesi yukselecek olsa. Bagirma duyuyorum derim. O da bagirmiyorum der yada ne yapim der ama sesini alcaltir.
Bagirsa ben dayanamam ki aglarim... kavgada orda biter beni guldurmeye calisir.
Surkeli bagiran bir adam ise, sen daha cok bagiracaksin. Laftan anlamiyorsa. Yapacak birsey yok. Erkek kadin sindikce dahada bagirir ki korksun birdaha yapmasin diye.
Anladığı dil o sanırım. Yemek yapmak istemiyorum ne yapim?
Bağırdığı için yapmak istemiyorum. Teşekkür ederim haklısınız.Yemek yapmak istemedigin icin mi bagirdi? Yoksa bagirdigi icin yemek mi yapmak istemiyorsun.
Tepki icinse aç birakmakla tepki olmaz. Tabi suçuna bagli ama.. yinede bir insani ac birakmak taraftari degilim.
Buninsan hayvan degil ki aclikla terbiye edesin.
Liderlik zaten bende ama bu onun sürekli bağırmasına engel değil. Yani benim eşimdede aşağı yukarı aynı durum var. Her başarısızlığında ortalığı yakıp yıkan bağıran sesini bütün apartmana duyurmaya çalışan bir adam. Konuşmazsam yatak odasına geçip yatarsam bu kez mutfakta tabakları topluyorum ayağıyla sesler çıkarıyor. dikkat çekmeye çalışıyor.Bence bu iki tarafli bir sorun. Evlilik terapistlerini deneyin. Esinize sorulsa belki o da sizin onu anlamadiginizdan dem vuracak, bagirmanin sebebini boyle mesrulastiracak. Bagirma deyip gitmek yerine, gucunuzu toplayin ve "ne demek istedigini samimiyetle anlamiyorum, sakin sakin bana anlat seni sonuna kadar dinleyecegim." derseniz buyuk ihtimalle tavri degisecektir. Liderligi ele alin, erkekler aciz varliklar, acziyete kapildiklarinda da bagirip cagiriyorlar, tutun cikarin acziyet kuyusundan.
Liderlik zaten bende ama bu onun sürekli bağırmasına engel değil. Yani benim eşimdede aşağı yukarı aynı durum var. Her başarısızlığında ortalığı yakıp yıkan bağıran sesini bütün apartmana duyurmaya çalışan bir adam. Konuşmazsam yatak odasına geçip yatarsam bu kez mutfakta tabakları topluyorum ayağıyla sesler çıkarıyor. dikkat çekmeye çalışıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?