- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen çoğu zaman miniklerin nazlariyla uğraşmaktan derse vakit kalmıyor,en ufak bir cizikte ağlayan mi desen,tuvalette arı gördüğü için gitmeyip altına kaçıran mi desen,bana ters bakıyor diye şikayete gelen mi desen:)) gerçi bunlar yaşla ilgili değil bence yetistirilme tarzıyla alakalı belki benim çocuğum olsa ben de öyle yetistiricem(Allah korusun)7 yaşından önce kesinlikle 1. Sınıfa başlamamalı bence. Ben 7yas bir sınıfı mezun ettim cok daha iyilerdi. Bu sınıfım da davranışla uğraşmaktan derse gecemedik
Veli watsap gruplarından öğretmen ve müdürler de şikayetçi, okul sorunlarından çok benim çocuğum şöyle, onun çocuğu bunu yapmış muhabbetleri dönüyormuş.Al bendende okadar zamane velileri boyle bizde mi boyle olucaz acaba, simdi kapadim watsaptan veliler grubu tam kadinlar hamami vay sakiz gtrmisler okula cocuj arkadaslarina vermemis anne sok olmus paylasmayi bilmezlermis nasil uzulmus ay icim sisti takmayin ne takiyorsunux yapin bebeginizi Allah nzmn verirse ozmn siz ne blceksiniz. Velilerde bilemez sizin durumunuzu.
Yoo küçükken nasılsa büyüyünce de öyle oluyorlar. Çocuklar değil canım veliler..1. Ci sınıfların üzerine pek bi titrerler veliler diye biliyorum. Ama anlaşılan bunlar baya abartmişlar.
Lütfen takmayın ya onları moralinizi yüksek tutun sizinde anne olmaya doğal olarak hakkınız varBu aralar takmışlar aman hoca gençsin çocuğun olsa bizimkiler ne olacak(bir ay önce negatif tüp denemem oldu)bu iyice sinirlerimi bozdu.
Teşekkür ederim vakti zamanı gelince inşallah olacak ama böyle hadsiz ve bencil konuşmalar canımı sıkıyor doğal olarak ve dile getirilmesi dahi çok cirkin bana göre.Lütfen takmayın ya onları moralinizi yüksek tutun sizinde anne olmaya doğal olarak hakkınız var
çocukları kıyaslamak eğitim anlayışına ters tir ödül ceza yöntemini de önermez eğitim uzmanı psıkologlar
Acilne toplantı yapıp kurallarınızı net bir şekilde belirtin. Whatsaptan yazıldığında da şu anda okulda değilim yazın sadece. Baktınız bir sonraki gün devam ediyor o zamanda görün ama cevap yazmayın. Sınıfa geç gelen veliyede belirtin 3 kez daha arka arkaya böyle geç gelecek olursa o derse öğrenciyi alamayacağınızı söyleyin. Ayyy okurken sinir oldum. İlkokulda böyleler. Lisede asıl veliye ihtiyaç duyduğumuz noktada yoklarİyi geceler kızlar,
1. Sınıflari okutuyorum şuan ve maalesef bazı veliler işimi kolaylaştırmak yerine daha da zorlaştırıyorlar,inanın çocuklar beni bu kadar yormuyorlar
Aranızda çok veli vardır ve bilirsiniz okul binasına ve sınıflara velilerin girmesi yasaktır,ama ben anlatamıyorum,inanın defalarca söyledim tersledim ama yok resmen anlamayan bir kaç veli var ve bunlar yüzünden ben uyarı alıyorum idareden.
Özellikle bir velim ders başladıktan 5-10 dk sonra çocuğunun çantası sırtında sınıfa giriyor bir de konuşmaya çalışıyor ben ders işlerken,çıkar mısınız şuan ders isliyorum diyorum bir kaç gün sonra yine aynı biktirdi resmen.
Başka bir veli de ben eve geçince whatsapptan yok kızımın saçını çekmişler,yok kızımın yiyeceğini almışlar,kızımı seni oyuna almayız demişler diye saçma sapan şikayetlerle rahatsız ediyor(önemli bir şey olmadıkça beni rahatsız etmeyin dediğim halde)
Bu aralar takmışlar aman hoca gençsin çocuğun olsa bizimkiler ne olacak(bir ay önce negatif tüp denemem oldu)bu iyice sinirlerimi bozdu.
Öyle yumuşak yüzlü de değilim ama anlamıyorum bu cesareti nereden alıyorlar ve artık nasıl davranacağımi ne diyeceğimi bilemiyorum hayatımda ilk defa![]()