Laftan anlamaz bir adam

Hanımefendiciğim siz troll müsünüz?

Yorumunuza bayıldım. Çok güzel yazmışsınız gerçekten insan her gün öleceğine bir gün ölmeyi seçmeli.

Konu sahibi yaşadıklarınız gerçekten kolay değil. Bundan sonraki süreç de kolay olmayacak eminim. Önceki konunuzu okumuştum bence siz güçlü bir kadınsınız. Evet, şimdi belki gözünüz korkuyor yapabilir miyim diye tereddüt içindesiniz ama yapacaksınız. Bir gün buradaki profil fotoğrafı da değişecek boşanma dilekçesi de verilecek ben buna inanıyorum. Siz de kendinize inanın. Bu süreci atlatabilecek güce sahipsiniz.

Ramazan vakti sevap kazanin da baristiralim.Kadincagizin profil fotosundan belli ki esini seviyor.Boşan diye diye bir hal oldunuz.Trol degilim.Herkes gibi düşünmüyorum sadece.

Güzel bir soru.Bence eşine bu soruyu da sormalı.Ben böyle ağlayıp duran pisman bir insani affederdim sanirim.

Ama şuan ağlıyor. O kadar göreceli bir kavram ki. Yarın bir gün affedildiğinde, her şey normale döner gibi olduğunda yine aynı şeyi yapmayacağının hiçbir garantisi yok.
Şöyle düşünün yine yurt dışına çıktı iş için, insan evde kafayı yer! Tekrar aynı şeyi yapacak mı diye kendini heba eder.
Güven ve inanç olmadan evlilik olmaz, bir kere kırıldı mı işte ne yapsan nafile benim fikrim.
Eşine bu soruyu sormasını bende istiyorum, bakalım ne cevap alacak.

[QUOTE="
Yorumunuza bayıldım. Çok güzel yazmışsınız gerçekten insan her gün öleceğine bir gün ölmeyi seçmeli.

Konu sahibi yaşadıklarınız gerçekten kolay değil. Bundan sonraki süreç de kolay olmayacak eminim. Önceki konunuzu okumuştum bence siz güçlü bir kadınsınız. Evet, şimdi belki gözünüz korkuyor yapabilir miyim diye tereddüt içindesiniz ama yapacaksınız. Bir gün buradaki profil fotoğrafı da değişecek boşanma dilekçesi de verilecek ben buna inanıyorum. Siz de kendinize inanın. Bu süreci atlatabilecek güce sahipsiniz.[/QUOTE]

Teşekkür ederim. Yani tamamen empati yaparak yorum yapmayı tercih ediyorum. Başıma gelse aynı tavsiye ettiğim şeyi yaparım çünkü. Sizinde destek mesajınız çok güzel. Umarım kendisi için doğru olanı yapar.

Ramazan vakti sevap kazanin da baristiralim.Kadincagizin profil fotosundan belli ki esini seviyor.Boşan diye diye bir hal oldunuz.Trol degilim.Herkes gibi düşünmüyorum sadece.

İlahi sanki bizim elimizde mi her şey. Biz sadece yorum yapıyoruz. Ben konu sahibin kararlarına direkt etki etmek istemem. Düşünsenize şimdi dediğiniz gibi barıştırdık yani bizim sözümüzle barıştı. Sonra adam yine aynı haltı yaptı, her şey daha beter oldu. Kim kimin vebaline girebilir burada. Yorumumuzu yapar geçeriz. Kendisi düşünür, taşınır kararını verir zaten. Umarım kendisi için en doğru kararı alır.

Herşey insanlar için hatalar da ancaaak tüy dikmiş bu adam yok eski nişanlınla olmak isterdin yok başkasıyla olamazsın ooooşt diyemedim mı!
Boşanmak tabiki kolay değil ama herşeyi hesap etmek gerek en önce hatayı yapan insanın size psikolojik şiddet uygulayarak sizi yola getirmeye çalışması var. Ölçüp tartın güzelce bu evrede konuşmamaya calsiin

Çok zor insan başına gelmeden kesin birşey söyleyemez affetmem dersin affedersin ya da tam tersi
Boşan boşanma diyemem bu sana bağlı aldatma sonrasında affeden de var ayrılanda hakkında hayırlısı olsun inşallah

Çocuk çocuk hareket. Savunmaya bak duygusal bir şey yaşanmamış. Yani aşık olsa zaten seni istemeyecek, gidip kimse onunla beraber olacaktı. Çok anlamsız. Bir de senin başkası ile birlikte olma ihtimalini düşünüp çıldırıyor. Komik yani. Yapacak bir şey yok. Hic bir konuda taviz verme, çok yüz göz olma, seninle yaptığı her görüşme onda hayal kırıklığı yaratıyor baş edemiyordur. Senin yapacağın dik durmak, senin ondan boşandıktan sonraki hayatın seni ilgilendirir. Bunları düşünmek şu anda çok anlamsız de. Biz boşanmaya odaklalim de.

Madem seni bu kadar seviyor ki sende bunu biliyorsun bir şans versen, yıkmasan yuvanı.. Tabi bu ilerde tekrar yapmayacağını garantilemez.. Ne diyeyim canım hakkında hayırlısı.Yuva kolay kurulmuyor ama artık günümüzde kolay yıkılır oldu..

laftan anlamayana laf anlatmaya çalışmakla uğraşmayın. iyi bi avukat tutun, kanıtlarınız var şahidiniz var. açın davayı boşanın. uzatmanın manası yok bence.

heralde eşiniz zaman zaman sizi aldatıyor ama siz erkektir yapar deyip kenara çekiliyorsunuz. mide ameliyatınızı nerede oldunuz?

Vallaha zor. Olaylar henüz cok yeni. Sahsen ihaneti affedemem. Cünkü biliyorum güvenim bir gitti mi,bir daha tamiri yok. Esiniz yaptigindan dolayi degilde,yakalandigi icin pisman bence bir süreligine görüsmeyin. Sadece cocuk ile ilgili konusun. Hemen bosan demek kolay. Ama sizin yuvaniz yikilmis aldatilmissiniz. Hende cocugunuzun babasi tarafindan. Bence kendinizi geri cekin ve kendinize g gelin. Daha sonra gerekeni yaparsiniz

Görümceniz nereden biliyor ki aldattığını gidip kız kardeşine ben eşimi aldattım mı demiş yani çok saçma değil mi hangi erkek ailesine bunu söyler? ayrıca madem kafaya ayrılmayı koydunuz neden hala aynı evdesiniz neden hala konuşmasına izin veriyorsunuz bir gece de değil birkaç gece geçirilmiş bu duygusal olsa ne olur olmasa ne olur başka birinin elini bile tutan eş biter benim için. Bence ayrılmayacaksınız zaten sadece burnu sürtsün istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…