Adam kan kusacagini bile bile yine seninle olmak istiyor.Bin pişman...Ağliyor ve kendine zarar veriyor.Ne adamlar var baskasina asik olup, colugunu cocugunu terk ediyor.Yuvasini yikiyor.Belli ki böyle bir durum degil.Tabi ki senin icin agir bir travma ama nerden bilsin duyulacagini.Senin duyup yikilacagini hesap edememis.Nefsine yenik duşmüş.Bunu bir erkek maalesef yapabiliyor.Belki birdaha ömur boyu böyle bir hataya duşmeyecek.Şans vermeden bunun cevabini ogrenemezsin.Tabi karar senin.Umarim en hayirlisi olur.
Kimse zaten boşanmak kolay demiyor ki...
Şu boşandıktan sonra şampanya patlatan ünlüleri tenzih ederim. (insanın canına tak ettiyse bunu bile yapıyorlar.)
Boşanmak zor evet, aldatılmak zaten başlı başlına bir travma sebebi.
İnsan böyle bir durumda hatayı da en çok kendinde arar, kendini eleştirir, her şeyi sorgular hale gelir, psikolojisi bozulur.
Eğer istediğiniz zamansa burada kimse size bir şey demez. Ama insan her gün öleceğine bir gün ölmeyi seçmeli.
Sonra zamanla toparlanırsınız, hiç geçmez dedikleriniz geçer, unutulmaz dedikleriniz unutulur.
İnsanlar burada boşan derken, size bu kadar kötü hissettiren, duygularınıza ihanet eden, sizi bu kadar yaralayan bir insanla bir ömür sürmemeniz için bunu söylüyor.
Sadece cinsel anlamda düşünmemek lazım. Adam sizin duygularınıza, emeklerinize, güveninize, yuvanıza, yavrunuza ihanet etmiş. Kendinize olan saygınızı kaybetmemeniz için, sağlıklı bir psikoloji ve sağlıklı bir ortamda çocuğunuzu yetiştirmeniz için boşanmanız en doğru yol.
Sizde şurada yazılan her şeyin farkındasınız elbette, ama buraya konu açıp yorum istediğiniz için hatırlatma gereği duyuyoruz.
Güzel bir soru.Bence eşine bu soruyu da sormalı.Ben böyle ağlayıp duran pisman bir insani affederdim sanirim.
Ramazan vakti sevap kazanin da baristiralim.Kadincagizin profil fotosundan belli ki esini seviyor.Boşan diye diye bir hal oldunuz.Trol degilim.Herkes gibi düşünmüyorum sadece.
Kocam diye hitap ettiğiniz kişi başka biriyle günlerce sevişmiş yani orasını burasını öpmüş, yalamış, okşamış, cinsel organını muhtelif yerlere defalarca sokmuş. Pek çok vücut sıvısı alışverişi ve bununla birlikte bakteri, virüs gibi mikroorganizmaların alışverişi gerçekleşmiş. Belki cinsel yolla bulaşan bir hastalık da kapmıştır. Şimdi bu adama nasıl yaklaşabilirsin ki? Keşke çamaşır suyuna yatırsan da temizlense ama mümkün değil. Manevi olarak zaten hiçbir temizlik yolu yok, ihanet eden birinin karakteri beş para etmez.
Aslında kafede buslussaniz daha iyi saçma sapan davranamazdi sanki. Saçmalarsa kafeden güvenlik kamerası görüntülerini de alır koyarsın dosyana4 Senelik geçmişimiz var kafede mi buluşacağım? Bu küçük bi ayrıntı. Konuda kocaman yazmışım evden kovdum diye.
Ramazan vakti sevap kazanin da baristiralim.Kadincagizin profil fotosundan belli ki esini seviyor.Boşan diye diye bir hal oldunuz.Trol degilim.Herkes gibi düşünmüyorum sadece.
Adam kan kusacagini bile bile yine seninle olmak istiyor.Bin pişman...Ağliyor ve kendine zarar veriyor.Ne adamlar var baskasina asik olup, colugunu cocugunu terk ediyor.Yuvasini yikiyor.Belli ki böyle bir durum degil.Tabi ki senin icin agir bir travma ama nerden bilsin duyulacagini.Senin duyup yikilacagini hesap edememis.Nefsine yenik duşmüş.Bunu bir erkek maalesef yapabiliyor.Belki birdaha ömur boyu böyle bir hataya duşmeyecek.Şans vermeden bunun cevabini ogrenemezsin.Tabi karar senin.Umarim en hayirlisi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?