lahana diyeti

rmysaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2010
7
0
36
İstanbul
ya arkadaşlar lahana diyetini uygulayan var mı? araştırdım bazıları kilo vermedim aldım diyor bazılarıda hafta 6 kilo verdim falan diyo.ona göre diyete başlamayı düşünüyorum

bahsettiğin diyeti biliyorum. lahana çorbası diyeti diye geçiyor ve insanı cidden hayattan soğutuyor. çok zor ve azim isteyen bir diyet. ben yaptığımda 58kiloydum ve 53kiloya düştüm. ama inanılmaz baş dönmesi vs oldu. ayrıca her gün 2-3 saat kardiyo egzersizleri yapıyordum.
verdiğim kilonun yağ mu su mu olduğunu bilemiyorum hiç. ama sürekli wc ye çıkıyordum ve çişimin rengi açık renk lahana suyu rengi gibiydi aynı

ıy gerçekten tadı çok irençç ben yaptım içemedim tiskindim ve buraktım şimdi nestle nesfit yiyorum hayırlısı bakalım dün başladımm tadıda çok güzel..

geri aldın mı verdiğin kiloyu? ve ne kadar sürede?

geri aldın mı verdiğin kiloyu? ve ne kadar sürede?

açıkcası almadım.. 2 sene boyunca hep çok iyiydim. ama ne zaman antidepresanlara basladım.. işte o zaman eskisinden daha da kilolu oldum. ayrıca bu diyeti yaparken cok saclarım döküldü

Son düzenleme:
cok saglikli bir diyet olmadigi doktorlar tarafindan soyleniyor..dikkatli tuketmek lazim corbayi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…