Salata Tarifi lahana sevmeyenler ama zayıflamak isteyenler buraya

nilyesili

gülümse odaklan değiştir
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2011
190
4
46
İstanbul
lahana salatası

lahanalar ince ince doğranıp su ile ovulduktan sonra yıkanır . ( bu sayede dik
olan lahanalar hem ölmüş hemde gazı gitmiş olur)

1 elma rendelenerek ilave edilir

1 portakal kabugunu ince rendelinir ve ilave edilir

dolma üzümü yoğur ve mayonez eklenerek hepsi karıştırılır

4-5 yaprak beyaz lahana
1 elma
1 portakal kabuğunun rendesi ve suyu
1 tatlı kaşığı çörek otu
4 kaşık yoğurt
1 kaşık mayonez
1 kaşık dolma üzümü

dolma üzümü yoğur ve mayonez eklenerek hepsi karıştırılır

içindeki elma tatlılık, portakal kabuğu aroma, çörek otu değişik bir tat, portak
suyu ise tatlılık hissi veriyor

mutlaka misafirlerinize ikram edin. çok fazla guzel yorumlar alacaksınız

afiyet olsunnnnnnnnnn

istediğiniz kadar lahana yiyin ,sağlıklı beslenmeyi kedinize yaşam tarzı yapmazsanız gene kilo alırsınız gene kilo veremezsiziniz.birkere yaza giriyoruz meyveler sebzeler..dışarı çıkarken kesinlikle yanınıza salatalık alın yıkanmış,meyveli yoğurt felan..bunlar sizi ara öğününüz olur ve daha az acıkırsınız..ve sofradan aç kalkıın diyet yapmak istemiyorsanız en azından bunları yapın..ve günde tempolu 45 dk spor yapılmazsa kilo verirken tıkanırsınız...bu şekilde 5 ayda bambaşka vucuda kavuşursunuz..ben kendi deneyimimden bahsediyorum...en azından diet yapamıyorsanız 7den sonra yemek yememeye yemin edin..günde 3 bardak yeşil çay için fakat tuvalete çıkaranlardan değil mesela sinameke kayısı tuvalate çıkarıyor bunlardan içerseniz bağırsaklarınız tembelleşir ...bazı çaylar var ben avrupadan gelen bitki özlerini içiyorum ve dişleri bembeyaz yapıyor aynı şekilde ertesi günü kendinizi tok hissediyorsunuz..her yemek istediğinizde aynaya bakın gerçekten aynaya bakınca yemekten vazgeçiyorum..:nazar:

mayonez varsa zayıflama nasıl olcak :28::28:

mayonoze sadece bir kaşık.o da tat vermesi için. geri kalanı yoğurt ve sebze. Hem ajda bile haftada bir gün diyete ara verip lahmacun kebap yiyiyor. bir kaşık maynoz o kadar karışımın içinde bir şey yapmaz.:)

Back
X