Lahana yağı ile 4 beden incelme

Arkadaşlar kaç gün ara ile kullanılabilir? Bu konuda bilgisi olan varmı? Hergün kullanılabiliyorsa iğneye ipliğe döneriz hani.

Son düzenleme:
Ben bugün aktardan aldım.Hanımlar hemen vücuduma sürdüm sonra sauna şortumu giydim. sonucunu merakla bekliyorum.Sonucu umarım iyi olursa çok sevinicem.sizleri de bilgilendiririm.sevgiler.

arkdslar benım bılgm yktu tel lınk vermenın ysak olduundanda kusura bakmayınn...
kanal d den alıp ulasablrsınzz ben aldım elımede ulastı 3 4 gun oldu kullanmaya baslayalı ama bı dırılesme var yani cıdlmde ozellkle gobek bolgemde ...bakalım bı kac hafta gecsındee tekrar donjem benn sıze:)

kızlar henüz kullanmadim ama satın aldım sonunda ! ben lahana yağımı mısır çarşısında Ucuzcular Baharat'tan aldım, orda var. 51 numara olarak geçiyo....bi deneyelim bakalim

ben reklam panolarını eczane vitrinlerinde görüyorum. fakat ilgilenmediğim için sormadım.
açıkcası hiç de inanmıyorum.öyle dışardan bişeyler sürerek zayıflanacağını..

Merhaba arkadaşlar 10-15 gün önce lahana yağını ana heber bülteninde izleyip inceltici etkisine hayran kaldım.Hemen alayım dedim çevremdeki bildiğim bütün aktarlara gittim.Yok yok yok...Bende kemeraltına gittim.Hacıoğlu aktardan 15 ytl ye aldım.eve geldim birde ne göreyim lahana yağı yazan etiketin altından limon ve biberiye yağı çıkmazmı? hııım demekki satamadığı yağların üzerine bi etiket çekmiş kurnaz amman dikkatli olun aldığınız yağ lahana yağı olduğuna emin olun.

az evvel baska bir arkadasımız lahana yağı tecrubesini yazmış aktarın birinden almış eve gelipte etiketini sokunce altında biberiye ve limon yağı yazısı yada başka bir yağ yani aldatıldıgını gormüş reklamı cıkınca bizim üçkağıtçı satıcılara da gündoğdu milleti kazıklıyorlar...

ya rakadaşlar herkes çok dağinik yazmış okuduklarımdan neredeyse hiç bişey anlamadım:)
şimdi sonuç olarak bu yağı basen bölgesine uygulayabiliomuyuz ve uygulayanlar de gercekten bi incelme oldu mu 2 hafta lık kullanım sonunda
kullanan arkadaşlar lütfen cevap yazarsanız çok sevinirim
şimdiden teşekkür ederim:))

Sevgili dostlar,

Kanal D'de yayınlanan bir haber hepimizi bu ürünün peşine düşürdü.Ben de 12 yaşında ve diyette yeğenim için ürünü araştırdım.Türkiyenin çok tanınan(dünyanın en büyüğü ile ortak) bir açık artırma ve alişveriş website'ndan ürünü
Konya'da bu işleri yapan bir vatandaştan sipariş ettik.Gelen ürün 3 gün 12,42 ve 46 yaşında diyette olan 3 denek tarafından denenedi.1CM bile incelme gözlemlenmedi.Ambalajı incelediğimizde bakanlık
,ruhsat,izin vb.hiç bir kayıda rastlamadık.Pazar akşamından başlayarak verdiğim iade mücadelesinde
satıcı tarafından hakarete uğrayıp ancak Tüketici Koruma Kanunun ilgili maddelerini göndererek ve yasalara başvuracağımı söyleyerek işlemi durdurup iadeyi başarabildim.Bu ürünün orjinali yurtdışından ithal ediliyor.İthalatçının telefonuna ulaştım.Özelden bana yazacaklara iletebilirim.Ancak şu anda internette,aktarlarda vb satılan ürünlerin bakanlık denetimi ve ruhsatı yok.İçeriğinin ne yağı olduğu ise sadece satanlar tarafından biliniyor.Bu insanlar bu furyadan lahana yağı adına siteler açarak yararlanıyor.Kesinlikle itibar etmeyiniz.Hepimize kolay gelsin!

Lahana Yağı Nedir ?

Lahana Yağı, %100 doğal ve asla seyreltilmeden üretilen piyasadaki en iyi yağ durumundadır.. İnsan sağlığına zarar vermeden, fazla kilolarınızdan kurtulmanıza yardımcı olur. 100% Lahana özünden elde edilmiştir. Lahana Yağı ülkemize üretilmekle birlikte kullanımında hiçbir yan etkisi bulunmayan zayıflama ürünüdür.Kesinlikle bir ilaç değildir !..

Kısa ve Uzun Vadede Kalıcı Çözüm
Lahana Yağı kilo verme sürecinde, kilo verdirmekle beraber metabolizmanızda dengeleyeceği için, kısa ve uzun vadede fazla kilolarınızın geri alınmasını engeller..

Maksimum oranda yoğun nemlendirici etkisi ile kuruluğu önlemeye yardım eder. İzleri yumuşatır ve cildi canlandırır. İçeriğinde yumuşatıcı lahana yağı ile bölgesel zayıflama sağlar.

Lahana Yağının Kullanımı

Masaj yöntemi uygulanarak sürülür, Üzeri Streç ile sarılır ve 1 saat bekletilir, duru su ile temizlenir.Ciltte harici olarak kullanılır dahili olarak kullanılmaz.

Lahana Yağının Faydaları

Vücudunuza uygulandığında, kendinizi canlı ve hafif hissettirir siluetinizin incelmesini sağlar. Düzenli kullanımda, selülit sonucu oluşan portakal kabuğu görünümünün düzelmesine yardımcı olur.

Cildin sirkülasyonunu hızlandırır. Cilde sıkılaştırıcı etkisinden başka daha yoğun ve yumuşak bir cilde sahip olabilmenizi sağlar.Bedeninizde gözle görülür şekilde incelme olduğunu düzenli yaptığınız uygulamaların sonrasında görmeniz mümkündür. Dokuların temizlenmesine yardımcı olur.cilde oksijen ve besin kaynağı iletirken, toksin maddeleri cilde zarar vermeden uzaklaştırmasını sağlayan bir işlemdir.Yağ metabolizmasını harekete geçirir. İpeksi ve yumuşak bir cilt sağlayan sıkılaştırıcıdır. Cildin esnekliğini arttırır. Yağ ve su metabolizmasını harekete geçirerek sarkma problemi olan bölgeleri toplar, cildi nemlenir. tamamen doğal yollarla elde edilen organik bir üründür. Aktif oksijen ile doyurulmuş bir solüsyondur. Anti-againg etkisine sahip olması ve kısa sürede mükemmel sonuçlar vermesi daha canlı daha pürüzsüz ve daha yumuşak bir cilde kavuşmak isteyenler için mükemmel bir solüsyondur.

Lahana Yağının Yan Etkileri

Lahana Yağı % 100 doğal olmakla beraber hiçbir yan etki göstermemektedir. Lahana Yağı 150 cc. dir.

Alıntıdır

ben de şimdi merdiven altı lahananın bitkisel poşet çayını üretip piyasaya sürsem alırmısınız arkadaşlar?

Haber ekrana geldiğinde hiç itimat etmedim.İnsan anatomisi ve gerçekler göz önüne alınırsa zaten başlı başına imkansız bir şey.4 cm incelmek ne kadar büyük bir değişim!!O kadar incelebilmek için kaç saat yürümeniz gerekir!!Yine de bu büyük ticaretten ne kadar para kazandıklarını merak ediyorum.Ben bu siteye kayıt olduğumda kilo vermeye çalışan biriydim.Bu uğurda lahana adı geçen herşeyi kullandım(lahana diyeti,lahana suyu,lahana kapsülü gibi).Souç şu ki başarıyla kilo verdim.Hem de 36 kilo;ama sadece egzersizle.Lütfen arkadaşlar birilerinin ekmeğine yağ sürmeyelim.

Back
X