- Konu Sahibi Blackqueen89
-
kızlar ben şöyle yapıyorum siz de deneyin
kendinize bir havlu ya da bir tişört ayarlayın spor için
ama body tarzında olacak
streçin üzerine bu bodynizi giyin
streçin açılmasını engelliyor
ben kışın havlu sarıyorum sımsıkı
hem sıcağın etkisiyle daha çok terliyor
o havlu spora özel olduğu için de kirlense de yıkıyorum
lahana yağını sürdüm streçi sardım iki saat bekleyecek şimdi.. peki sporu ne zaman yapacağız? ilk bi saat mi son bi saat mi fark eder mi??
bende aldım ama bitürlü başlayamadım.... spor yapıcak vaktim yok maalesef... kızımdan fırsat bulamıyorum. diyetle doğumdan sonra 64 den 53 e düştümde şu göbek işini halledemedim bi türlü... spor şartmı? spor yapmadan bi faydası olmazmı
ya bende alcam şu lahana yağından ama bizim burdaki aktarda 8 lira 20 ml sahtemidir ki niye öyle ucuz acaba sizlerinkilerin daha pahalı nette de daha pahalı
neresi ucuz canım....ben 100ml sini 13 liraya almıştım önceden takip ettiğim kadarıyla diğerleri 15-20 lira arası para verdiler...seninkinin 100ml si 40 lira ediyor hiç ucuz olur mu...nettekilerinin fiyatlarına hiç bakmadım
kızlar az önce bu yağ ile ilk deneyimimi yaşadım valla kan ter içinde kaldım. :1shok:
bu nivea ile dinamik sabahlar da gayet hoş bi programmış delikafadulden
haftaya perşembe sonuçları söyliycem
kızlar bende önemli bi kilo değişimi olmadı kesemedim boğazımı doğru düzgün. bu hafta da regl olucam ondan sanırım :icecream:
ama baya bi incelme oldu a.s
yapmadığım içn sadece sıkılaşma oldu. selülitler de bitti bitecek nerdeyse. benim alt vücudum türkiye fiziki haritası gibiydi :) :1shok:
angelic ne güzel zayıflamışsın sen :)
bu hafta diyetle birlikte yapıp gelişmeleri haber edicem sizlere a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?