Lahana yağı ile 4 beden incelme

1 gun sürdüm çok guzel lahana kokuyor fiyati 6 lira yumuşacik yapti ve isi veriyorda bida süremedim kullanan varmi

lahana yağı zannedersem selülitler için.geçen gazetede nadide sultan lahana kapsülüyle 10 kilo verdi lahana yağıylada selülitlerinden kurtuldu diye bi yazı okudum hatta çok telefon alıyormuş.nadide sultana telmi açsak acep..

Canim nadide sultanın kullandıgı Cabbaepow die marka, onun kapsulunude kullanmış, yağınıda kullanmiş. Diger markalari bende tam olarak bilmiyorum. Bende nadide sultanın reklamlarını kullandıkdan sonra kullanmaya basladim. kapsulu bende ise yaradı. Suanda yagini kullanmaya basladim ve gozle gorulur sekilde sıklasma var backlarımda filan:) Ama spor yapmayida ihmal etmiyorum.

Öneririm herkese kızlarrr ben Mecitefendi kullanıyorum, CabbagePow ve Talya satılıyor sanırım, diğer markalara güvenmeyin derim ben. Seçim sizin, etkisi sporla birlikte çok iyi. Umarım herkeste işe yarar, ben bacaklarımda da kullanmaya başlayacağım. Sonuçları daha önce olduğu gibi ölçülerle birlikte paylaşırım a.s

Hcr arkadaşim gerçekten o kadar inceldinmi bişey daha sorucam senin yağda mis gibi lahana kokuyormu bazilari limon kokuluydu ben aktarda kokladim elime sürdüm hemen uçtu iyi yağ çok yoğunmuş ve lahana kokarmiş ben sürünce yanma oluyor ve tenim yumuşuyor kadife gibi daha 1 kere kullanabildim vakit olmuyor mecitfendi yoğunmukokulumu ve isi veriyormu sürünce karina falan ben göbek aleti taktim yaği sürüp 25 dakika hani şu elektrikli titreşimlilerden vibro shape o yararmi acaba

Yaaa ooffff hep buraya girdigimde aklima geliror olculerime bakma:)) aksama eve gidince unutuyorum:)) nese bugun parmagima ip bagliyayaim bari hatirlamak icin

nermin ben 62 kiloydum 50 kiloya kadar dustum.. Simdi lahana yagini kullanıyorum. Cabbagepow ismindeki su nadide sultanın cok reklamını yaptigi haplardan kullandım. yaklasik 3 ay kullandım ama sadece haplarla olmuyor bu sporunuda yapman gerekli vede hap kullanımı bitirdikden sonra nasılsa kilolarimi verdim tekrar homili girtlaga devam etmemek gerekli:)) Şimdi aynı markanın yağını kullanıyorum azcık selulit var bide belimi azcik inceltmek için ugrasiyorum:)) tabi ölçülerimi yazacamda bi unutmasam. hep akşam eve gidince ölçüyüm diyorum ama eve gittiğimde kendimi unutyorum:)))

Canım sadece haplara kapsullere guvenip kilo vermeezsin azcik kendine inanmalısın ve basaracam demelisin. mCx insallah verirsin kilolarını

slm kızlar bende bu yagı duyar duymaz aldım ama sonuc alamadım belkıde markayla alakalıdır benım yagın adı otoma kötü markada degıl aslında ben 20 ytl verdım ama sonuc yok gercı duzenlı cok kullanmadım ama burdan okudugum kadarıyla yanma dıye bahsedıyorsunuz asla yanma olmadı acaba ıcınde sızınkılerın sadecemı lahana yagı benımkının ıcınde havuc yagı,bıberıye,karabıber var daha etkılı dedıler ıteledıler valla ben etkı gormedım sadece evet spor şart katılıyorum ben 5 1 yerdeye baslıcam ondan çok ümitliyim 5 ayda 10 kg super bişe sizede yazarım öppttt hepınızıı ....

slm kızlar incelme falan diyosunuz ama kimse kac kilo verdiğini yazmamıs bende emziren bi anneyim ne hap ne cay kullnamıyorum en azından bunun bari bi zararı olmaz denemek lazım

evet kızlar bende emziren anneyim. sadece göbeğimi eritmek istiyorum. okuyunca heyecanlandım.lütfen kullananlar nereden bulduğunu ve kaç cm inceldiğini yazsın.

slm kızlar bende bu yagı duyar duymaz aldım ama sonuc alamadım belkıde markayla alakalıdır benım yagın adı otoma kötü markada degıl aslında ben 20 ytl verdım ama sonuc yok gercı duzenlı cok kullanmadım ama burdan okudugum kadarıyla yanma dıye bahsedıyorsunuz asla yanma olmadı acaba ıcınde sızınkılerın sadecemı lahana yagı benımkının ıcınde havuc yagı,bıberıye,karabıber var daha etkılı dedıler ıteledıler valla ben etkı gormedım sadece evet spor şart katılıyorum ben 5 1 yerdeye baslıcam ondan çok ümitliyim bır ayda 5 kg yanlıs yazmısım arkadaslar....

Back
X