Lahana yağı ile 4 beden incelme

canım ben de aktardan aldım, ama 15o mL'si 13 ytL'ye aldım. Bornova'dayım ben merkezdeki bir aktardan aldım. Sen de İzmir'desin.

Canım benim, o karınca yağı denen aslı astarı olmayan olaya itibar etme lütfen. Bu ürünü kullandığın sürece kılların geç geliyor, ama kıl köklerine bir etkisi olmuyor. Kullanmayı bıraktığında da aynen kullanmamışsın gibi uzuyor,çıkıyor kılların yerimseniben

canım yatmadan 2 saat önce, mesela diyelim 12'de yatacaksan, saat 10'da sürüp, streç filmle sarman lazım. 3-4 saat değil 2 saat duracak. Sonra da 12'de çıkarıp temizleyeceksin. Saatleri örnek olsun diye verdim, birebir uyman gerekmiyor.

ya zaten normalde pek öyle aktarlara yağlara mağlara aldanan biri değilim ama arkadaş kullanmıştı onun gazıyla aldım karınca yağı denen şeyi o da patladı elimde = )
ama bu selülit problemi çok fena artık ne gerekiyorsa yapmam lazım, hazır kışın geçirelim de yazın rahat edelim di mi :)
bornova merkezde tam olarak nerde tarif edebilirsen çok sevinirim, ben güzelyalıdayım ama bornovaya gidiorm sıksık, bi gittiğimde alırım, yine aldanmak sahte ürün almak istemiyorum:(
şimdiden teşekkürler canım = ) verdiğin kilolarlan ilham kaynağım oldun, gaza geldim senin grafiği görünce = )

ay canım benim tabi tarif ederim, bornova merkezde hükümet konağı var ya, onun üniversiteye doğru çaprazında bir yüncü var, yanında kırtasiye falan var, onların yolunda ufak bir aktar dükkanı var, oradan aldım.

selülitler için lahana kürü var, onu uygulayanlar çok memnun, İbrahim Saraçoğlu'nun tarifi vardı, bir araştır istersen canım

canım yatmadan 2 saat önce, mesela diyelim 12'de yatacaksan, saat 10'da sürüp, streç filmle sarman lazım. 3-4 saat değil 2 saat duracak. Sonra da 12'de çıkarıp temizleyeceksin. Saatleri örnek olsun diye verdim, birebir uyman gerekmiyor.

sağol yafruşum :1hug:

teşekkür ederim hacer = ) en yakın zamanda gidip alacağummm =)
o kürü yaptım ben 2 hafta falan.. ama homiligırtlak yemeğe devam ediyordum haliyle hiçbi etki yaratmadı = )
şimdi spor felan bi yandan lahana çorbası bi de yağla selülütleri öldürdüm mü benden güzeli olmayacakkk hahayttt =)))

kızlar bnde mecıtefendı aldım dun aksam ıyıce masaj yaparak yedırdım ve oylece yattım.sabah kalktım hıc akarı kokarı yok:) yınede dus alsammı.bırde ben sabahları plates yapıyorum acaba sabah sursem olurmu ıllede gece surulmesı tavsıye edılıyo ne dersınız

aaaay bayılıcim :bbo:
kızlar, bacular, hatunlar neden sürüp yatıyorsunuz anacımmm :roflol:
sürüp 2 saat sonra sileceksiniz, anam terlerinizi de çekecek vücudunuz :roflol:

Bısey sorucam kullanan arkadaslara ben sımı sıparıs verdım ama bır tane yag kaç kullanımlık?:bbo:CADIARZU

ya kızlar ama artık kızıyorum ben yemin ederim, yani şu konuyu başından beri okumasanız da son 1-2 sayfayı okusanız benim neler yaptığımı, yağı nereden kaça aldığımı, nasıl kullandığımı ve aklınıza gelen tüm soruların cevabını alacaksınız. Ama neden her seferinde yeniden soruyorsunuz arkadaşlar ?
Bakın bu sayfada bile kaç mesaj yazdım yağla ilgili. Çok rica ediyorum, biraz araştırın, hap gibi hazır bilgi beklemeyin artık.

kızlar bende aldım cabbage marka 50 ml lik şişe 7.5 milyon.bugun spordan önce sürdüm öyle ağır bir kokusu yok acaba sahtemi.birde ben bu streçleme işini yapamıyorum.ilk hareketimde yırtılıyor. başka fikri olan varmı

lahana yağını gece yatmadan 2 saat önce sürmeniz ve 2 saat sonunda temizlemeniz gerekiyor.
streçleme işini çok sıkı yapmayın, aksi halde ya yırtılıyor ya da kayıp biraraya toplanıyor. Mümkünse streç film üzerine bir havlu sarıp, üzerine kıyafetlerinizi giyerek günlük hayata devam edin.

nefret hayırlı olsun lahana yağın, güzel sonuçlar alırsın umarım
bu yağın gece kullanılması gerektiğini biliyorum ben. termal şort kullanmanın sakıncası olacağını sanmıyorum, aksine terlemeyi hızlandırır; ama 2 saat sonunda streç filmi açıp lahana yağını vücudundan temizlemen lazım.

kızlarr yaa ben okumuyodum bile bu linki aman aman neler olmuş öylee hacr35 çok sevindim senin adına canımmm ben de gaza geldim alıcam bakalım ama inş devam ettirebilirim yaww bide şu gecenin bi yarısı spor yapma işi çok güldürdü beniii... umarım herkes istediği vücuda ulaşır arkadaşlar sizleri çokkk seviorumm vee kocaman öptümmm kolay gelsin:)

Back
X