Lahana yağı ile 4 beden incelme

kızlar sakın acıkarttırma sıtelerınden almayın alıcaksanız da, gidin kendı sıtesı neresıyse ordan alın
aktarlar cok sahtekar bır arkadasa da yapmıslar ya biberiye-limon karısımına kendı etıket basmıs
kızı kandırmıs

lahana suyuyla bı zayıflama yontemı okudum ibrahım saracoglunun kıtabında
onu yapıcam bakalım
sabahları 1 bardak aksamları bı bardak lahana suyu
icicez artık hem zor degıl

hcr 35 lahana yağı+sporla bel bölgesinden gerçekten çok ciddi incelmişin benim sorunum ise bacaklarımın kalın olması sanırım bacaklar bele göre daha zor inceliyo merak ettim belki yazmış olabilirsin ama her sayfayı okuyamadım bacaklarından nekadar incelme oldu cevaplarsan memnun olurum

uleeyn ne süreceğimizi şaşırdık hergün yeni birşey çıkıyor
hrc ablacığım ablanada bir anlat bakalım bu yağı nereden alıp nasıl uygulayacağız birde bunu deneyelim battı balık yan gider

yaa öyle deme bende 1 beden incelsem iyi olur

ablacım ben her akşam saat 10'da lahana yağını bel bölgeme sürdüm ve üzerini streç filmle sardım. Normal kıyafetlerimi giydim üstüme ve bir yandan dizilerimi izlerken, bir yandan da nivea body ile dinamik sabahlar cd.sini yaptım. 3 haftada 10 cm incelttim bel bölgemi. Böyle kullandım işte kaydirigubbakcemile2

ablacım ben her akşam saat 10'da lahana yağını bel bölgeme sürdüm ve üzerini streç filmle sardım. Normal kıyafetlerimi giydim üstüme ve bir yandan dizilerimi izlerken, bir yandan da nivea body ile dinamik sabahlar cd.sini yaptım. 3 haftada 10 cm incelttim bel bölgemi. Böyle kullandım işte kaydirigubbakcemile2

teşekkürler ablam bu lahana yağını internetten bulabilirmiyim burada bulabileceğimi sanmıyorum

Yağ şişesinin büyüklüğüne bağlı, benimki 15o mL, 1aydan fazla kullandım her gün, daha yarısı bile bitmedi

canım ben baktım cabbage pow yagı, 50 ml
kullananlar da cok ufak demısler cabuk bıter tabı o
sen nerden aldıysan bize adresini yazabilir misin ve hatta telefon
izmirdeki akrabalarımı yollıyım oraya
150 ml cok buyuk cunku bır de kaca aldın
60 kusur olması lazım pıyasadakı muadıllerıne gore
senınkı turk malımı

canım ben baktım cabbage pow yagı, 50 ml
kullananlar da cok ufak demısler cabuk bıter tabı o
sen nerden aldıysan bize adresini yazabilir misin ve hatta telefon
izmirdeki akrabalarımı yollıyım oraya
150 ml cok buyuk cunku bır de kaca aldın
60 kusur olması lazım pıyasadakı muadıllerıne gore
senınkı turk malımı

canım benimki türk malı evet Mecitefendi lahana yağı,
15o mL, ve 13 ytl'ye almıştım birkaç ay önce, çok çabuk bitmez ama, ben 2 aya yakın kullandım, daha yarısı bile bitmedi,
ben Bornova'dan aldım, merkezde bir aktar var ondan.
Ama her yerde bulunabileceğini düşünüyorum sositososito

hacer cok tesekkurler evet o marka heryerde vardır ben de alıcam
bugun de piricn diyeti yapıyorum valla başım döndü,yağlara aman vermeyelim

bende alıcam vaktim olursa akşama aktara bi sorayım mecit efendi istiyorum ben inşallah bulurum

heyecanladııııııııııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben doğum yapalı 6 ay oldu kılom yok şükür doğum öncası kılomdayım 55
169 boyum ama doğum göbeğim var
terlemeile gider biliyorum önceden yaptım beardım zamanım vardı terledim sauna beltle üstüne mekik 5 ayda göbe oldu dümdüz ama zamanım yok şimdi bebem var :)
çabuk terletcek bişi arıodum
denicem

Aaaaaaaaay dilimde tüy bitti artık söylemektennn
53263xgy4fil8j5.gif

Bu yağ tek başına sizi eritemezzzz spor spor sporrrrr yapmanız lazımmm :bbo:

Back
X