Lahana yağı ile 4 beden incelme

rakibem sen zayiflamistin ne isin var burda benimi kiskandiriyonkaydirigubbakcemile:roflol:

Ama ben birakip basliyorum :umursamaz:

Hem bir basladim 3 kilo verdimopuyorumnanaktanmasallah desmilleyi:roflol:

kıslar ben yazılarınızı okudukça hayretler içinde kaldım :1shok: nasıl 1 haftada 4 5 cm inceliyorunuz??? yani bu bir mucize olmalı o zaman 2 temmuza kadar başlayamayacağım ama 3 temmuz sabahı alıp bu yağı bayarama kadar her gün kullanacağım. ikinci hcr35 olmak için adayım yani :dance: hcr35 seni de canı gönülden tebrik ederim valla izmirin kızlarından daha güzel olmuşsun :dance:

umarım canım yani en büyük motivasyonum zaten o kilolar gidince oturup uzun uzun yazacağım. ayrıca senin burada oturup kilo vermek isteyenlere bu kadar destek olman harika alkisalkisalkis

sanki çatlaklardada etki etti bende.. yada şişmanladığım için eski çatlak görünümü azalmıştıda ben mi farketmemiştim. bugun baktım baya incelmiş catlaklarım ...

arkadasla merhaba ilk başta kandiliniz mubarek olsun bende aldım lahana yagından ama kullanmadım daha gerçekten faydası varmı diye soracaktım benim sadece karın bölgesinde çok fazlalığım var

arkadaslara tam olarak bana aydinlatirmisiniz ben yurt disinda yasadigim icin burda lahana yagsini bulamam ankaradan sincandan nerden alabilirim laha yagi, sandaloz sakizini ve kapak lifini ?
ve kulanimini yazarsaniz cok memun olurum her gün bi keremi süruü spor yapiyorsun yoksa sabah sürüp aksam mi cikariyorsun ?? tskler benimda göbek ve bel cevremde birazcik fazlagligim varda :kedi:

bugün sevgilimi uğurladım ve 2.5 ay görüşemeyeceğiz,, o döndüğünde 4 ya da 5 kilo vermiş olacağım. ölçülerimi aldım kilomu not ettim ve lahana yağı, kabak lifi, elma sirkesi, nivea body+tuğba özayla fitness+kalça ve bel inceltme programı cdlerim var ayrıca twist stepper. eee bu kilolar benden korksun artık, ömür boyu geri gelmemeleri dileklerimle:enbuyukkk:

Back
X