Lakayıt kargocu

Keske benim kargocuda markete birakayim abla dese. Evet ariyorlar bence iyi bir sey. Eski is adresim kalmis bir sitede ayni yerde baska ofise gectik sagolsun aradilar bende binanin onune gidip aldim kargomu bence bir problem yok. Bu arada hep ayni kisiye fenk gelirsiniz cunku ozellikle ufak yerlerde tek dagitim elemani oluyor bence yanlis yorumlamissiniz ayrica meseji kargocu atmiyor sisteme girince teslim olmadi diye otomatik sistem atiyor

Kapıya kadar bile gelmeden "yanlış adres" diye rapor eden tembel kargocuları düşününce evet baya lakayıt bir tipmiş..
Bazı kargocular arıyor ama 2 defa arayanı azdır.
Ki bildiği adres ise neden arasın? Bilmeyenler arar genelde..

İşyeri adını yazdıysam aramadan güvenliğe bırakıp bile gidiyorlar.
Evime direk gelen de vardı arayan da..

Kargocular arıyor kargonuzu getirdik kapı açılmadı gibi. MNG, aras, ve yurtiçi beni arıyor. Ama bir gün sonra değil aynı gün. sizin orası küçük yermiş. İşgüzarlık mı yapıyor lakayıtlık mı bilemem. Önce kendisini uyarın. Devam ederse duruma göre karar verin bence.

Esim yıkar gecer ya anlatsam. Rezillik yani.
Ya iste sezon infirimi olunca parca parca cok alisveris yaptim. Ben asıldigıni hissediyorum
Yillardir alisveris yaparim yani ama bu tavra hic alıskin degilim.
Adamın hareketlerini görmeden ben bile rahatsız edici buldum siz asıldığını hissettiyseniz doğrudur, bir dahaki sefere iyice tersleyin umarım o zaman anlar.

Ay içerisinde 4-5 kere kargo gelir evimize.
Genelde aynı kargo geliyor adamı 30 kere görmüşümdür evde olmadığımda komşuma bırakıyor, hiç mesaj da atmadı.
Şubeye gittiğiniz de tarafınıza zaten sms geldiğini aramasına gerek olmadığını söyleyin anlar belki.

yani dediğim gibi ya işine fazlaca bağlı ve işgüzar ya da sizin düşündüğünüz şekilde. evli misiniz yoksa ayrıldınız mı? çocuklar demişsiniz ama eşten bahsetmemişsiniz. eğer evli iseniz bi gün eşiniz uğrayıp görünebilir ya da siz bi şekilde eşim lafı geçirin ağzınızdan. yok evli değilseniz de dediğim gibi rahatsız edici bir durum varsa o firmayı tercih etmeyin.
şikayet de edebilirsiniz ama ben yaşamış olsam etmezdim. karar sizin tabi.
Yok sikayet etmem benim kuruntumsa eger gunahina giremem evliyim gayet cocuklarimla aciyorum kapiyi.

Yok sikayet etmem benim kuruntumsa eger gunahina giremem evliyim gayet cocuklarimla aciyorum kapiyi.
ya çocuklarla açıyorsanız göz göze asılacak hali yok. gerçi dünyanın çivisi çıktı ama. dediğim gibi imkan varsa bi eşiniz görünsün kargocuya.

Benim kargocu da üst üste arar. Hatta geçenlerde abla evde kesin biri var dimi çıkarma beni boşuna yukarı diye trip attı. :KK70:Aramasında sıkıntı görmedim ben. Bazı insanlar biraz fazla girişken ve konuşkan olabiliyor.

Ama rahatsız edici bir elektrik aldıysanız bi süre kargoları evden değil şubeden alın. Başka çalışan vardır illa ki.
Ay tesekkur ederim ya rahatldim bieaz ama o elektrigi aldim cok gereksiz bi mudahil olma durumu var sinir okdum.

Bende, eşimde sık alışveriş yaparız internetten. Özellikle kedilere kum ve mama söyleyince ağırlığı fazla oluyor kargoların ve bayiden almak çok büyük iş oluyor. Onun yerine gider petshoptan alırım aynı şey.
Bize kargo getiren kargocu da biliyor durumu. Bazen gelmeden arar evde miyiz diye. Kendi de tahmin ediyor o saatlerde olmayacağımızı herhalde. Bazen gelir 2, 3 kere arar. Bir kere eve dönüyordum arabayı bekletmiş evin önünde. Taşıyamazsınız şimdi 30 kgyu dedi.
Ben hiç de sizin gibi düşünmedim. Bir kere aklıma gelseydi, daha da büyütürdüm bu yaptıklarıyla ama ben işini özveriyle yapan biri olarak görüyorum. Müşteri memnuniyeti anlayışına sahip olmayan kargo firmalarına alıştığımız için olması gerekeni yapana kötü gözle bakar olduk.
Ya sizin kargocu 30 kilo tasiyamazsiniz demis bunda bisey yok.
Bende cok alisveris yaparim ararlar mesaj atarlar kapiya not birakirlar. Ama bu adamda rahatsiz edici bi durum bi lakayıtlık var. Tesekkurker yorum icin.

Artık kargolar ve elemanları iyi çalışıyor son iki aydır gelen kargonum için hem 2 defa aranıyorum hem yazı bırakılıyor belki yapılan şikayetlerden dolayı önemsiyor olabilir..

Tabi şu da var Kadın hisseder..

Keske benim kargocuda markete birakayim abla dese. Evet ariyorlar bence iyi bir sey. Eski is adresim kalmis bir sitede ayni yerde baska ofise gectik sagolsun aradilar bende binanin onune gidip aldim kargomu bence bir problem yok. Bu arada hep ayni kisiye fenk gelirsiniz cunku ozellikle ufak yerlerde tek dagitim elemani oluyor bence yanlis yorumlamissiniz ayrica meseji kargocu atmiyor sisteme girince teslim olmadi diye otomatik sistem atiyor
Mesajoci kargocu atmiyor biliyorum onu :) mesaj atiliyo dün , buguh beni ariyo ne zaman gekirsiniz diye ?

Aynı adreslere işten çıkmadığı ya da bölgesi değiştirilmediği sürece aynı kargocu gelir. Sık gittikleri adreslerde de belli bir samimiyet oluşuyor kendiliğinden. Sanmıyorum adamın çoluklu çocuklu kadına asılacağını.

Benim eve 5-6 yıldır aynı abi getirir kargoları. O da arar evde misin geleyim mi diye. Bazen arar kapıdayım inip alıver çıkmayayım oraya kadar der. Yoksam komşuya ya da markete bırakır hatta çok önemli bir şey değilse kapının önüne bile bıraktırdığım oldu. Sanmıyorum ki evli bir kadına asılarak işini kaybetme riskini göze alsın.

Günaydın.
Cinim tepemde.
Adamin aleni soyledigi birsey yok ama kanım cekiliyo resmen.
Bu ara internetten sık alısveris yaptim ve hep ayni kargocuya denk geldim lanet olsun. Evde bulamazsa arıyo ama insan bir kere arar dimi iki kere ariyor.
mesaj geliyor zaten arama. Kargomu bayiden alirken hergun yuruyuse cıkiyosunuz heralde diyo cevap vermiyorum göz teması kurmuyorum ama of ya.
Evde degilim bayiden alırim dedim evimizin altı market , markete birakirim isterseniz dedi olur dedim isim verirssniz alırlar zaten tamam almazlarsa ben arkadasim derim zaten dedi.
Dün tekrar cocuklarima aljsveris yaptim onun paketi icin aradi. Acmadim artik. 2 defa aradi. Sonra mesaj geldi kargonuzu bayiden alin diye.
Biraz once aradi begonfil hanim dün geldim yoktunuz kargonuz bayide bugun alabilir misiniz dedi alamam gun icerisinde dedim kapattim.

Ya kizlar anlattiklarimda birsey yok belkide ama o elektrigi aldim cok gerildim. Yüz göz olmak istemiyorum. Numarayi engelledim smdi. Bayiyi arayıp sikayet etmekte istemiyorum kücük yer olay tatsizlasir gibi. Ya buluttan nem kapmıyorum inanın ters biseyler var sanki.

4 yıldır aras kargo çalışanıydım ayrıldım. Konuya gelirsek kurye adresinize geldiğinde zile bastığında kapı açılmadı ise aramak zorunda. Özel bir rahatsızlığınız varsa kuryeden, kargolarınızı şube teslimi isteyin o halde. Muhatap olmazsınız. Teslim etmesi gereken 150 kargosu da vardır. takdir atmedim de değil teslimat azmini.

Ben de sık alışveriş yaparım netten.
Kargocu arar be evde misiniz diye hep sorar.
Ben arkadaşım derim lafının dışında hiçbir şey göremedim.

Günaydın.
Cinim tepemde.
Adamin aleni soyledigi birsey yok ama kanım cekiliyo resmen.
Bu ara internetten sık alısveris yaptim ve hep ayni kargocuya denk geldim lanet olsun. Evde bulamazsa arıyo ama insan bir kere arar dimi iki kere ariyor.
mesaj geliyor zaten arama. Kargomu bayiden alirken hergun yuruyuse cıkiyosunuz heralde diyo cevap vermiyorum göz teması kurmuyorum ama of ya.
Evde degilim bayiden alırim dedim evimizin altı market , markete birakirim isterseniz dedi olur dedim isim verirssniz alırlar zaten tamam almazlarsa ben arkadasim derim zaten dedi.
Dün tekrar cocuklarima aljsveris yaptim onun paketi icin aradi. Acmadim artik. 2 defa aradi. Sonra mesaj geldi kargonuzu bayiden alin diye.
Biraz once aradi begonfil hanim dün geldim yoktunuz kargonuz bayide bugun alabilir misiniz dedi alamam gun icerisinde dedim kapattim.

Ya kizlar anlattiklarimda birsey yok belkide ama o elektrigi aldim cok gerildim. Yüz göz olmak istemiyorum. Numarayi engelledim smdi. Bayiyi arayıp sikayet etmekte istemiyorum kücük yer olay tatsizlasir gibi. Ya buluttan nem kapmıyorum inanın ters biseyler var sanki.
Küçük yerlerde kargo için sürekli arıyorlar. Bende doğudayken sürekli ararlardı. Bir gün biri gerçekten rahatsız etti ama sizinki gibi değilz normal mesaj. Ben aranmadığım halde mesaj atıyor. Beni aramışsınız kimsiniz diye. Kargocu değil ama kargo gönderdiğim yerdeki görevliydi. Neyse ki araya bir aşiret sokup sorunu çözdüm. Çok rahatsız edici

Benim de başıma aynısı geldi. Kimliklerimiz değişmişti oğlumla bir hafta arayla. Adam kapıya geldi Kimliğimi alırken o kadar alık alık baktı ki içim ürperdi koridorda kızım oyuncak oynuyordu ona bakıyor sanmıştım meğerse yakam biraz açıkmış it herip ona bakıyormuş. Onun akabinde posta kutusuna atılan şeyleri bile yukarı çıkardı.Bir oldu iki oldu en son kredi kartı ektresi getirmiş pislik alinden hızlıca çekip bi daha kutuya at dedim şaaaak diye kapıyı bi kapattım bina sallandı. Bi daha da gelmedi adi herif. Eşime kardeşime anlattım o kadar rahatsız oldum. Oğlumun kimliğinin geleceği gün kardeşimi çağırmıştım.

Back
X