Saç Rengi ve Saç Boyama LAKME COLLAGE saç boyası hk. bilgisi olan..

Nil

KK Kro
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
8.822
106
363
İzmir
bir kuaför sitesinde okudum saçtaki kızıllığı-turunculuğu en iyi alan bu boyanın küllü tonları imiş..kuaför malzemeleri satan yerlerde varmış,kuaförler boyanın iyi sonuçlar verdiğinden eksisi olmadığından söz etmişler.. çok fazla renk seçenekleri varmış gri bile...
aranızda kullanan deneyen fikri olan var mı? benim saçlarım koyu kızıl,kızııllıkları küllü tona boyararak saçımdan silmeyi düşünüyorum ..

Son düzenleme:

Canım, bu boyayı hiç duymadım ama gördüm kadarıyla çok pahlı bir boya değildir. 8 TL gibi bir fiyatı var. Bu boya mı kullanırsan, başka mı, onu bilmiyorum ama sana tavsiyem bütün saçına boyayı uygulamadan önce bir tutam saç üzerinde dene. Hem elde ettin rengini görürsün hem boyanı kaliteli olup olmadığını farkedersen.
Kızıl çok zor bir renktir ve belki üzerinde küllü rengi sürdükten sonra alınan sonuçu beğenmeyebilirsin, o nedenle bir tutam saç üzerinde denemelisin bence.

Bu boyayı kuaförde yıllarca kullandık kızıllığı bundan iyi alan boya görmedim herkese tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…