Bebek Beslenmesi laktoz alerjisi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

inatci bebis annesi

kalbimin kıpırtısı...
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2016
97
163
23
38
Mrb.arkadaslar benim 11 aylik bi oglum var biraz uzun olcak ama lutfen kimse benim gbi cocugun bilgisiz dr.larin ve cok bilmis insanlarin magduru olmasin.bebegim de laktoz yani protein alerjisi varmis (inek sutu alerjisi) tabi bunun belirtileri asiri derecede aglama nobetleri karin sismesi yani bnim oglumda oyleydi ama her bebegin farkli oluyormus biz bunu 8.hekim kontrolunde ogrendik ve artik bebegim olmek uzereydi ben coktum ve sutten kesildi sizden ricam bebeklerinizin aglama nobetlerinde alerji bolumunu ihmal etmeyin en azindan gonul rahatligi ile sutunu icer.bebegim memeden kesildi uykusu sifirda ve surekli kucakta bunlarin hepsi o donemde gldi.en azindan diger bebislerimiz aci cekmezler insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…