- 13 Mart 2015
- 7
- 0
- 1
- 35
- Konu Sahibi esenruzgar
<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 666377" data-quote="kamile2003" data-source="post: 39995495"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=39995495"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-39995495">kamile2003 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Öncelikle sesine kulak verip dinlediginicin ve geri gondugun icin teşekkür ederim şimdi bebelac lf yi alıyor biraz pirinç unundan mama yapıyorum sabahları yumurta sarısı veriyorum biraz daha iyi çorba patates havuç haslyip biraz tereyağ koymuştum beni emmeyi 3aylikken bıraktı birde dün milupa 7tahilli verdim pek sevmedi muz el aya bayiliyo ama kafam çok dolu karışık üzgün kötü.......inşallahggeçer yarın yoğurt deniycem tesekurler.............
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>
<blockquote data-attributes="member: 666377" data-quote="kamile2003" data-source="post: 39995495"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=39995495"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-39995495">kamile2003 .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Öncelikle sesine kulak verip dinlediginicin ve geri gondugun icin teşekkür ederim şimdi bebelac lf yi alıyor biraz pirinç unundan mama yapıyorum sabahları yumurta sarısı veriyorum biraz daha iyi çorba patates havuç haslyip biraz tereyağ koymuştum beni emmeyi 3aylikken bıraktı birde dün milupa 7tahilli verdim pek sevmedi muz el aya bayiliyo ama kafam çok dolu karışık üzgün kötü.......inşallahggeçer yarın yoğurt deniycem tesekurler.............
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote></div>