lalola Burun Estetiği Ameliyatı

lalola

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
283
509
123
35
Kızlar ameliyatımdan önce açmıştım konuyu ama teknik arızadan dolayı silinmiş , yeniden açayım dedim opuyorumnanaktan
Herneyse geçtiğimiz pazartesi sabahı oldum ameliyatımı , ertesi günde çıktım . O kadar çok morardımki ilk günler !Hastanedekiler vah vah dedi ya kaydirigubbakcemile3 2 dudağımı birbirine kapatamıyordum :sinifsinif: 3 kere falan kan kustum gün içinde , çok yutmuşum öyle dedi doktor .Birde midem çok hassasmış narkozla birleşince haliyle çok fena oluyor . Çok şükür hiç ağrım falan olmadı zemuszemus şimdi kendimi iyi hissediyorum . Alçılarım da çarşamba günü alınacak sabırsızlıkla bekliyorum sonucu umarım istediğim gibidir eyvahedigeldismile .

Kızlar birşey sorucam bu alçılı sargılı haliyle bazı zamanlar yanlışlıkla elimi falan çarptım burnuma , ama öyle şiddetli değildi . Uylkumdada naptım hiç bilmiyorum bilmiyorumkismile . Bir sorun olmaz değil dimi ?

bende ona oldum sayılır (başka bi doktora gitmiştim ama birlikte yaptılar sanırım) bugün ateli çıkardım ama kendimi kötü hissediyorum birazda yamuk gibi bilmiyorum

hadi yaa! sen ne zaman oldun ? Başka doktor derken Hakan beyi mi kastediyorsun ? bilmiyorumkismile
Ay korktum şimdi benim sargılarım yarın alınacak
Resim falan koyarsan daha iyi yorum yaparız ya , belki sana öyle geliyordur
bilmiyorumkismile

her ikinizede geçmis olsun inş. istediğiniz gibi olmustur panik yapmayın kızlar sabır sabır......

ben ayın 15inde oldum biz irfan beye gittik oda partnerim dedi fatih beye bende bilmiyorum hangisi yaptı birlikte mi yaptılar resim nasıl koyuluyor bilmiyorum ama gerçekten kötü görünüyor

aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba :S bnmkini Fatih Bey yaptı . Ameliyatıma 2 kişi girdi biri KBB , Fatih beyde estetikci , herneyse canım bozma moralini daha şişlikler çok vardır sana öyle görünüyordur ya
bende merak ettiim şimdi resmini
forumda resim eklemeyle ilgili yazılar vardır arat canım

Slm bende bu perşeembe fatih ökteme ameliyat olucam çok heyecanlıymm.ama kendısıne güveniyorum arkadaşımın burnunu yapmıstı çok güzel oldu o tavsıye ettı banada ilgilenenler olursa amelıyattan snrakı durumlarıda yazarımm...

slm prof.dr.fatih ÖKTEME ameliyat olucagımı yazmıstm 7 ekimde amelıyatımı oldum,suan cok ıyıym zaten yüzüm çok fazla şişmedi morarmadım fazla agrıda çekmedım,dün alçılarım alındı burnum gerçekten güzel olmuş tabi gün geçtıkçe oturucak yüzümle bütünlesıcek ama düsündügümden çok ıyı olmus, tabı 26 sene snr. yenı bır burun bıraz garıp gelıyo....Doktorumun ilgisinden cok memnun kaldım ona burdan cok teşekkur ederım,amelıyat olmak isteyenler bılıyorum cok kararsızlar sıze yardımcı olmak ıcın yazıyorm FATIH beyle mutlaka görüşün....

ben görmek isterim foto falan atarsan anlatsana biraz amel kaç saat sürdü kaç gün alçıyla gezdin tamponlar morluklar falan ......

Geçmiş olsun canım bi sorun olmaz merak etme sen çok şiddetli çarpmalar dışında ama buurn çok hassas olunca azcık elin değse sanki duvara vurmuşsun gibi sızlıyor umarım bir an önce iyileşirsin

Ben biraz gec mi kaldım yazmak için bilmiyorum ama yardımlarınızı rica ediyorum. önümüzdeki ay ameliyat olacagım burda ki yazılarınızı okudum dr a cok güveniyordum ama bi anda bir tedirginlik yaşamadım değil açıkçası. Bana gönderseniz. Ben albümlere giremiyorum sizin albümlerinizi de bulamadım zaten, bulduklarımı da acamadım.

mrb,
ameliyat oldun mu acaba. bilgilendirirmisn beni.
bende araştırıyorum fatih bey hakkında olumlu yorumlar var. ama kararsızım. birde ne kadara yapıyor ameliyatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…