benim ameliyatımdaki fatih bey kbbciydi uzun boylu mavi gözlü hoş bi adam :)
Slm bende bu perşeembe fatih ökteme ameliyat olucam çok heyecanlıymm.ama kendısıne güveniyorum arkadaşımın burnunu yapmıstı çok güzel oldu o tavsıye ettı banada ilgilenenler olursa amelıyattan snrakı durumlarıda yazarımm...
ben görmek isterim foto falan atarsan anlatsana biraz amel kaç saat sürdü kaç gün alçıyla gezdin tamponlar morluklar falan ......
slm prof.dr.fatih ÖKTEME ameliyat olucagımı yazmıstm 7 ekimde amelıyatımı oldum,suan cok ıyıym zaten yüzüm çok fazla şişmedi morarmadım fazla agrıda çekmedım,dün alçılarım alındı burnum gerçekten güzel olmuş tabi gün geçtıkçe oturucak yüzümle bütünlesıcek ama düsündügümden çok ıyı olmus, tabı 26 sene snr. yenı bır burun bıraz garıp gelıyo....Doktorumun ilgisinden cok memnun kaldım ona burdan cok teşekkur ederım,amelıyat olmak isteyenler bılıyorum cok kararsızlar sıze yardımcı olmak ıcın yazıyorm FATIH beyle mutlaka görüşün....
20 Temmuz da Fatih Öktem'e ameliyat olucam...Olan arkadaşları çok merak ediyorum....Foto koyabilirsenz sevinirim
Slm bende bu perşeembe fatih ökteme ameliyat olucam çok heyecanlıymm.ama kendısıne güveniyorum arkadaşımın burnunu yapmıstı çok güzel oldu o tavsıye ettı banada ilgilenenler olursa amelıyattan snrakı durumlarıda yazarımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?