P pandorassbox Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ekim 2011 1 0 36 İstanbul 7 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi lalola #21 ben de fiyatı merak ediyorum
B burcinim Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2014 39 4 46 35 İstanbul 12 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lalola #22 kardelenba .!.: mrb, ameliyat oldun mu acaba. bilgilendirirmisn beni. bende araştırıyorum fatih bey hakkında olumlu yorumlar var. ama kararsızım. birde ne kadara yapıyor ameliyatı Genişletmek için tıkla... kardelenba .!.: fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba Kardelanba, Ben de Fatih Bey'i düşünüyorum burun için. Lütfen deneyimini paylaşırmısın. Nasıl oldu? Çok teşekkürler ilgin için
kardelenba .!.: mrb, ameliyat oldun mu acaba. bilgilendirirmisn beni. bende araştırıyorum fatih bey hakkında olumlu yorumlar var. ama kararsızım. birde ne kadara yapıyor ameliyatı Genişletmek için tıkla... kardelenba .!.: fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz Genişletmek için tıkla... Merhaba Kardelanba, Ben de Fatih Bey'i düşünüyorum burun için. Lütfen deneyimini paylaşırmısın. Nasıl oldu? Çok teşekkürler ilgin için
B burcinim Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Şubat 2014 39 4 46 35 İstanbul 12 Şubat 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lalola #23 shey84 .!.: Ameliyatımı oldum Fatih Öktem'e ve çok memnunum ... Genişletmek için tıkla... Merhaba Shey84 Nasıl geçti ameliyat? Burnun nasıl oldu? Yardımcı olursan çok sevinirim . Ben de Fatih bey'i düşünüyorum.
shey84 .!.: Ameliyatımı oldum Fatih Öktem'e ve çok memnunum ... Genişletmek için tıkla... Merhaba Shey84 Nasıl geçti ameliyat? Burnun nasıl oldu? Yardımcı olursan çok sevinirim . Ben de Fatih bey'i düşünüyorum.