Laminant parke parlatma ve temizleme için ne önerirsiniz?

sabahlarxixn_sultanxix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
15
0
86
44
İstanbul
Kızlar ben şıkır şıkır parlak temiz parkelerim olsun istiyorum. hazır bayram da geliyor ya iyice bi telaşlandım:))

laminant parkeleri parlatmak için ne marka ürün önerirsiniz?

ya da şöyle güzel tarafından evdeki ve eldeki malzemelerle yapabileceğimiz iyi bir yönteminiz var mı?

Kızlar ben şıkır şıkır parlak temiz parkelerim olsun istiyorum. hazır bayram da geliyor ya iyice bi telaşlandım:))

ya da şöyle güzel tarafından evdeki ve eldeki malzemelerle yapabileceğimiz iyi bir yönteminiz var mı?

VALLA BEN AHŞAP DETERJANI KULLANIOMM

pronto çok güzel yapıyor 2 kapak döküyorsun suya ve bezi iyice sıkıp siliyorsun çok güzel kokuyor ve laminatı çok güzel yapıyor prontonun portakallısını tavsiye ediyorum.

bende pronto portakallı kullanıyorum. yalnız çok dökünce arkada bulanık iz bırakıyo...hoş kokusu var. birde parkeleri döşerken parkeciye sormuştum. 'valla bişi kullanmana gerek yok abla ,nemli bezle sil tamam, ahşap temizleyiciler gereksiz demişti'. ama ben aldım...

bende bi ara arapsabunuyla siliyordum. kovaya sulandırıpta tabi. ama sildikten sonra yapış yapış oluyor parkeler. yürürken yapış yapış oluyordu. artık kullanmıyorum parkelerde arapsabununu..aslında çokta dökmemiştim kovaya ama niye öyle oldu anlamadım..

eski bir havluyla uzay marke laminant ürünü ya da mor domestos var onu kullanın vileda ya da moplarla silinince pek parlamaz haftada bir elle ve havlu bezle silerseniz parkeleriniz parlak olur:6:

bende bi ara arapsabunuyla siliyordum. kovaya sulandırıpta tabi. ama sildikten sonra yapış yapış oluyor parkeler. yürürken yapış yapış oluyordu. artık kullanmıyorum parkelerde arapsabununu..aslında çokta dökmemiştim kovaya ama niye öyle oldu anlamadım..

benimde parkeler yapış yapış gibi yürürken ses cıkarıyo hemde ne ile silersem sileyim acaba ne yapmam gerek

Ne yazıkki arap sabunu lamiantlarda güzel sonuç fazla vermiyor genelde yağlı bir tabaka kalıyor ayaklarınızı takip edebilecek kadar izler ortada oluyor bulaşık gibi:) pronto uzay ikiside güzel domestos mor şişede güzel içlerine biraz sirke dökün faydalı olur.Arap sabununda sıvı yerine katı olanlardan kullanın parkeye kullanma zorunluluğunuz var ise ama çokçok cimri kullanın ozaman fazlasıda izler bırakıyor kullanınca:6:

Ben yerleri sildiğimde durulama yapmadım hiç.Ama arap sabunu iz bırakıyor sonradan özellikle sıvılar yağlı yağlı oluyor.Katı olanları daha iyi ama parkelerde ne yazık ki gerçek ahşap değilse sonuç hüsran.Marka ya görede değişir belki bazen iz bırakmıyorda ya da çok fazla arap sabunu koymaktanda kaynaklanabilir .Ama yapışşıklık oluyor.:32:

Back
X