Evet sonunda lamineler takıldı, bilgiler için teşekkür ederim
@Suko , dr'uma Laminelerin dayanıklılığı ile ilgili aklıma takılanları sordum hatta vazgeçme ihtimalim dahi vardı...Lamine'nin de, Zirkon gibi dayanıklı bir madde olduğunu , tek zayıflığının yapıştırma tekniğinden kaynaklandığını söyledi....Zirkon ya da porselen kaplama dişe komple geçip yapıştırıldığı için tutunmanın daha güçlü olduğunu, Lamine de ise sadece ön yüzeye yapıştığı için düşme ihtimalinin daha fazla olduğunu söyledi....Ama laminenin hemen kolay düşecek bir madde olmadığını da söyledi, ayrıca kişinin kullanımına da bağlı olduğunu belirtti...Benim bu konuda dikkatli olduğumda gözönüne alındığında lamineye karar verdim....Laminenin
estetik görünümüne bayıldım, gerçek dişten kesinlikle ayırt edilemiyor ve harika duruyor. Doğallık açısından kesinlikle zircondan daha üstün, yaptırma süresine gelince
istanbullondra benim perşembe günü 3 dişim aşındırılarak ölçüsü alındı ve haftaya cuma günü de takıldı......Yani 9. günde sanırım maksimum 10 gün yeterli olur.....İlk günler hassasiyet oldu lamine dişlerimde soğuk ve sıcağa karşı şu an 4 gün geçti büyük oranda azaldı bu hassasiyet rahat yiyip içebiliyorum...Umarım ben de uzun yıllar kullanabilirim, şu an tek dileğim diş kökümdeki enfeksiyonun tekrarlamaması....