sitede lanaform inceltici kuşak hakkındaki yorumları okudum ben de almayı düşünüyorum paramın boşa gitmesini istemiyorum faydası oldumu gerçekten yardımcı olursan sevinirim
komık yazı bende elektrikli vardı oda yaramıştı salak annem atmış
komık yazı bende elektrikli vardı oda yaramıştı salak annem atmış
mbr arkadaşlar bende bu kuşaktan almak istiyorum. shoping tvde bu kuşağın tanıtımı sürekli yapılıyo yanlız aklıma takılan bişey var.? madem işe yarıyo bu kuşak neden tanıtımı yapan bayan(sahrap soysal) bu kuşağı kullanmıyo kadında maşallah göbekmi dersiniz belmi dersiniz hepsi var ve ayrıca yaklaşık 6_7 aydır bu ürünü satmak için ürünün tanıtımını yapılıyo neden ozamandan beri canlı canlı kililo birinin üzerinde denemiyolar ve neden geri iadesindede ambalajı açılmadan iade edilebilir deniyo bu demek oluyoki ürünlerine güvenmiyolar.alıpta satmak isteyen arkadaşlar oluyo neden satmak istiyolar demekki işe yaramıki ellerinden çıkarmak istiyolar ya neyse beni bu kuruntularımdan kurtarıcak gerçekten kullanan arkadaşlara sesleniyorum İŞE YARIYOMUUU göbeğimden kurtulmak istiyorum yarıyosa almak istiyorum
ben de lanaform kuşaktan almak istiyorum ama çok kararsızım yarın sipariş vermeyi düşünüyorum
yorumlarını okudum coğu kişi memnun kalmış
sizce faydası olur mu ama bende basen de var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?