Lanet 2017

Merhabalar,

Astroloji bir bilim dalıdır.
Bu bilim dalının üniversitede eğitimi vardır. Astroloji fal değildir, gezegen ve yıldızlarının konumu ile hayatımızda OLASILIKLARDAN bahseder.

Müşteri derken ?
Evet bir kaç kişiye burdan danışmanlık yaptığım doğrudur çünkü ricada bulundular ama her hangi bir ücret almadan tabi ki de.

Arkadaşlar yazabilir hata. Kimden ücret almışım. Bu yüzden "müşteri" deyimini kullanmanız çok yanlış. Ben hiç bir zaman ücret karşılığında danışmanlık yapmadım. Ne burda ne de kendi özel hayatımda.

Astrolojinin eğitimini almış bir insanım ama mesleğim değildir.
Asıl mesleğim : Tasarımcıyım.

Sizi kınıyorum uslubunuzdan ötürü.
Ben "Allah" olduğumu bir yerde ifade etmedim.

Size önerim bu konu hakkında bilinçmeniz. Yoksa yanlış bilgiler kalacak kafanızda.

Bu arada mesajıma cevap vermenizi istemiyorum. Verirsenizde benden bir karşılık bulamayacaksınız.

Çok ayıp ettiniz.
Sizi kınıyorum.
sizin isteyip istememenizle cevap yazmaya karar verecek değilim bu birincisi
ister bana cevap yazın ister yazmayın bu ikincisi astrolojinin ne olduğunu ben de biliyorum bu üçüncüsü
2018 süper bir yıl olacak cumkesi size ait bu dördüncüsü bu cümle OLASILIK değil KESİN YARGI cumlesidir bu beşincisi
siz yukaridaki cümle ile alenen geleceği gördüğünüzü iddia ediyorsunuz bu da altı
siz beni kinayin ben de sizin adınıza çok üzüldüm çünkü bilirim ki ALLAH tan başka kimse geleceği göremez bilemez şu 2018 çok güzel olacakmış ya hanim 2018 e kadar hangimizin hayatta kalacağınin bir garantisi bile yok bu da yedi

Merhabalar,

Bu bilim dalının üniversitede eğitimi vardır. Astroloji fal değildir, gezegen ve yıldızlarının konumu ile hayatımızda OLASILIKLARDAN bahseder.

Müşteri derken ?
Evet bir kaç kişiye burdan danışmanlık yaptığım doğrudur çünkü ricada bulundular ama her hangi bir ücret almadan tabi ki de.

Arkadaşlar yazabilir hata. Kimden ücret almışım. Bu yüzden "müşteri" deyimini kullanmanız çok yanlış. Ben hiç bir zaman ücret karşılığında danışmanlık yapmadım. Ne burda ne de kendi özel hayatımda.

Size önerim bu konu hakkında bilinçmeniz. Yoksa yanlış bilgiler kalacak kafanızda.

Bu arada mesajıma cevap vermenizi istemiyorum. Verirsenizde benden bir karşılık bulamayacaksınız.

Çok ayıp ettiniz.
Sizi kınıyorum.

Aylin diye bir üye vardı burda. Niyeyse o hissi aldım sizden. Fransizca tasarımcı, istanbulda tek yaşıyor, serefsiz sevgili falan..

26 yaş cok genc ayrıca, karalar baglamanıza hic gerek yok. Eminim yakın zamanda iyi bir iş karşınıza gelecektir.

Hanımlar lütfen kişisel tartışmaya girmeyiniz.
Topik dert topiği olmaktan çıkıp fal topiği olacaksa bunu belirtin ki uygun bir bölüme taşıyalım çünkü konu astroloji değil, hayatta iyi gitmeyen şeyler.

Merhabalar,

Müşteri derken ?

Çok ayıp ettiniz.
Sizi kınıyorum.

Kendisi benim harika bir şekilde doğum haritamı çıkardı... Ve rica üzerine yaptı bunu, karşılıksız. Görmüşken tekrar söylemek ve teşekkür etmek istedim.

Hanımlar lütfen kişisel tartışmaya girmeyiniz.
Topik dert topiği olmaktan çıkıp fal topiği olacaksa bunu belirtin ki uygun bir bölüme taşıyalım çünkü konu astroloji değil, hayatta iyi gitmeyen şeyler.

Merhaba.
Konuyu taşımayın çünkü astroloji hakkında bir konu değil, dertleşmek istemiştim ama yorumlarda birden bile astrolojiye kaydı konu. Ama konuyu kapatabilirsiniz.

Teşekkürler :)

M myskybeatsyours kimdir? Kendisini kisa sure bir sure icinde tanidim. Hicbir konusmamiz olmamasina ragmen horoscopuma bakmasini emrettim:confused: pardon rica ettim.

Kendisi bana tabi ki ne demek dedi ama beni oyaladi :KK70:ve ertesi gun yapacagini soyledi.:confused: Ben de dedim bundan is cikmaz ,:KK70:ben en iyisi kendime baska bir astrolog bakayim.

Aaa bir baktim bir kac saat sonra ertesi gun olmadan mesaj kutumda ayrintili bir sekilde yazmis her seyi. Eee benim kafa bugunlerde davul gibi. Anladim kizim, bir kac gunde ancak okurum donjem ben sana dedim.:KK70: Tabi ki her zaman dedi.

Kendisi benden ne para talep etmistir, ne de yorumunu esirgemistir. Soyledikleri dogru olsun ya da olmasin , astrologlugu bir kenara birakin, hemen cevap vermesi sallamamasi bile cok guzel bir karakter ozelligi. :cool:

Astrologlar falcilarin gordugu degeri gormezler. Hic kimsenin hayati mukemmel degil ama bu bir-iki sene bazi(lar)miz icin cok calkantili gecmistir. Bunun uzerine 2018 guzel olacak demek kotu bir sey degildir. Insanoglu umudu oldugu surece vardir... Bu polyannacilik da degildir, gelecegi gormek de degildir.

Gider ayak yazayim dedim haksizliga dayanamam cunku.

Umarim anlatis seklime kizmadin sweety.:deli:

Mutlu ol mutlu kal;:nazar:

Not: Siz bu yorumu okudugunuzda ben cok uzaklarda olacagim. :dondurma:

Son düzenleme:
M myskybeatsyours kimdir? Kendisini kisa sure bir sure icinde tanidim. Hicbir konusmamiz olmamasina ragmen horoscopuma bakmasini emrettim:confused: pardon rica ettim.

Kendisi bana tabi ki ne demek dedi ama beni oyaladi :KK70:ve ertesi gun yapacagini soyledi.:confused: Ben de dedim bundan is cikmaz ,:KK70:ben en iyisi kendime baska bir astrolog bakayim.

Aaa bir baktim bir kac saat sonra ertesi gun olmadan mesaj kutumda ayrintili bir sekilde yazmis her seyi. Eee benim kafa bugunlerde davul gibi. Anladim kizim, bir kac gunde ancak okurum donjem ben sana dedim.:KK70: Tabi ki her zaman dedi.

Kendisi benden ne para talep etmistir, ne de yorumunu esirgemistir. Soyledikleri dogru olsun ya da olmasin , astrologlugu bir kenara birakin, hemen cevap vermesi sallamamasi bile cok guzel bir karakter ozelligi. :cool:

Astrologlar falcilarin gordugu degeri gormezler. Hic kimsenin hayati mukemmel degil ama bu bir-iki sene bazi(lar)miz icin cok calkantili gecmistir. Bunun uzerine 2018 guzel olacak demek kotu bir sey degildir. Insanoglu umudu oldugu surece vardir... Bu polyannacilik da degildir, gelecegi gormek de degildir.

Gider ayak yazayim dedim haksizliga dayanamam cunku.

Umarim anlatis seklime kizmadin sweety.:deli:

Mutlu ol mutlu kal;:nazar:

Not: Siz bu yorumu okudugunuzda ben cok uzaklarda olacagim. :dondurma:

Ayyy ne yapayım işsizlik işte yoksa katiyen bakmazdım :D :D:KK200::KK200::KK200:

Astroloji falcilik degil.
Tahminlerdir tipli meterolojinin bir ay sonraki hava tahminlerini vermesi gibi.meterolojiye falci diyebilirmiyiz mesela?
Rica ettim sagolsun mesajima hemen donus yapti konu sahibi tek kurusta para talep etmedi cok tesekkur ederim.
Insallah is konun bir an once hallolur

Ben de rica ettim ve bana uzunca doğum haritamla ilgili bilgiler verdi hemde ardı ardına 3 sayfa dolusu yazıstik sorularıma sabırla cvp verdi ..Teşekkürler tekrardan M myskybeatsyours

Astroloji falcilik degil.
Tahminlerdir tipli meterolojinin bir ay sonraki hava tahminlerini vermesi gibi.meterolojiye falci diyebilirmiyiz mesela?
Rica ettim sagolsun mesajima hemen donus yapti konu sahibi tek kurusta para talep etmedi cok tesekkur ederim.
Insallah is konun bir an once hallolur

:KK200::KK200::KK200:

Sevgili ve çok değerli KK üyeleri,

Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir.

Benim canım çok sıkkın ve bu can sıkkınlığımı sizler ile paylaşmak istedim.

Belki bir nevze iyi gelir, bana güzel şeyler söyleyip moral verirsiniz belki çünkü motivasyona ihtiyacım var.

Başlıyorum o zaman :

● Yaklaşık 2 yıl boyunca çalıştığım firmadan geçtiğimiz Aralık ayında kendi isteğim ile ayrıldım. Nedeni ise çok daha üst pozisyonda ve daha iyi şartlarda başka bir firmadan iş teklifi geldiği için.
Fakat verilen sözlerin hiç biri tutulmadı, bu yüzden ayrılmak zorunda kaldım.

●Akabinde başka bir şirket benimle çalışmak istediklerini söylediler. Işe alım evrakları için sizi arayacağız dediler. Aramadılar ve mail'lerime geri dönüş yapmadılar.

• Geçen hafta perşembe günü ise mülakat geçirdim. Olumlu geçti. Gel yarın başla dediler. Ama bugün işime son verildi yani sadece Cuma ve Pazartesi çalıştım.
Nedeni ise sanırım bölüm Direktörü patronlara ve Insan Kaynaklarına sormadan beni işe alması. Anlamıyorum neden böyle davrandı olan bana oldu.

Kendime olan güvenim bugün yere bir oldu.
Kaldı ki iş bulabilirmiyim bilmiyorum.
Her mülakatım olumlu geçiyor.

Portfoliomu sunuyorum, çalışmalarımı beģeniyorlar ama olmuyor. Arttı Türkçe hariç 2 tane yabancı dil biliyorum (ingilizce ve fransızca) ve yurt dışında eğitim gördüm ama olmuyor.

Tabi 2017 sadece kariyer açısında kötü geçmiyor.
Aşk hayatımda feci şeyler öģrendim....

4 yıllık sevgilimin aslında Kasım 2016 da sözlendiģini öğrendim.
Mayıs ayında öğrendim. Arkadaşları, kuzenleri hepsi beni kandırmış. Benimle gelecek planları yaparken hem sözlüsü varmış hemde başka kız arkadaşları.

Olan benim 4 yıllıma oldu.

Ve bu gerçekleri tesadüf eseri instagram dan öğrendim. Onun arkadaşının profilinden. Söz günü vs... Benden önce bundan 4 yıl önce ki eski sevgilisiyle de takılıyor falan.

Allah senin belanı versin dedim ve her yerden engelledim. Lanet olsun.

Instagram, sosyal medya olmasa beni hala kandırıyordu şu an.

Ben anlamıyorum arkadaşlarım insanları. Hem profesyonel anlamda kimse sözlerini tutmuyor ve işlerini prosedürlere göre yapmiyorlar. Hem ikili ilişkilerde insanlar dürüst değil.

Size yemin ederim hayatım boyunca kimseyi kandırmadım. Kimsenin kalbi ile oynamadım.
Zaten tek bir sevgilim oldu 26 yaşındayım, ama yanlış kişiymiş...

30'uma 4 kaldı ama kariyer hayatımda şu an aksaklıklar var, kendime olan güvenimi de kaybettim :KK43:

Ailem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Iyiki onlar var. Iyi ki güzel bir aileyiz.

Şu an yalnız yaşıyorum Istanbul da ama ailemin yanına gidip kafamı toparlamaya çalışacağım.

Okuduģunuz için teşekkür ederim.
Allah yardımcın olsun iyi tarafından bak şanslıymışsın ki erken farkettin ya evlendikten sonra farketseydin. sağlık olsun işte oluuuuur aşkta oluuuur. sen daha .ok gençsin bazen herşey ters gider ama sonrasında öyle bi güzellik olur ki 'dert değil ya unuttum gitti' dersin yaşadığın sıkıntıları. umutla kal :KK37:

Back
X