- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
- Konu Sahibi myskybeatsyours
sizin isteyip istememenizle cevap yazmaya karar verecek değilim bu birincisiMerhabalar,
Astroloji bir bilim dalıdır.
Bu bilim dalının üniversitede eğitimi vardır. Astroloji fal değildir, gezegen ve yıldızlarının konumu ile hayatımızda OLASILIKLARDAN bahseder.
Müşteri derken ?
Evet bir kaç kişiye burdan danışmanlık yaptığım doğrudur çünkü ricada bulundular ama her hangi bir ücret almadan tabi ki de.
Arkadaşlar yazabilir hata. Kimden ücret almışım. Bu yüzden "müşteri" deyimini kullanmanız çok yanlış. Ben hiç bir zaman ücret karşılığında danışmanlık yapmadım. Ne burda ne de kendi özel hayatımda.
Astrolojinin eğitimini almış bir insanım ama mesleğim değildir.
Asıl mesleğim : Tasarımcıyım.
Sizi kınıyorum uslubunuzdan ötürü.
Ben "Allah" olduğumu bir yerde ifade etmedim.
Size önerim bu konu hakkında bilinçmeniz. Yoksa yanlış bilgiler kalacak kafanızda.
Bu arada mesajıma cevap vermenizi istemiyorum. Verirsenizde benden bir karşılık bulamayacaksınız.
Çok ayıp ettiniz.
Sizi kınıyorum.
ister bana cevap yazın ister yazmayın bu ikincisi astrolojinin ne olduğunu ben de biliyorum bu üçüncüsü
2018 süper bir yıl olacak cumkesi size ait bu dördüncüsü bu cümle OLASILIK değil KESİN YARGI cumlesidir bu beşincisi
siz yukaridaki cümle ile alenen geleceği gördüğünüzü iddia ediyorsunuz bu da altı
siz beni kinayin ben de sizin adınıza çok üzüldüm çünkü bilirim ki ALLAH tan başka kimse geleceği göremez bilemez şu 2018 çok güzel olacakmış ya hanim 2018 e kadar hangimizin hayatta kalacağınin bir garantisi bile yok bu da yedi