Sevgili ve çok değerli KK üyeleri,
Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir.
Benim canım çok sıkkın ve bu can sıkkınlığımı sizler ile paylaşmak istedim.
Belki bir nevze iyi gelir, bana güzel şeyler söyleyip moral verirsiniz belki çünkü motivasyona ihtiyacım var.
Başlıyorum o zaman :
● Yaklaşık 2 yıl boyunca çalıştığım firmadan geçtiğimiz Aralık ayında kendi isteğim ile ayrıldım. Nedeni ise çok daha üst pozisyonda ve daha iyi şartlarda başka bir firmadan iş teklifi geldiği için.
Fakat verilen sözlerin hiç biri tutulmadı, bu yüzden ayrılmak zorunda kaldım.
●Akabinde başka bir şirket benimle çalışmak istediklerini söylediler. Işe alım evrakları için sizi arayacağız dediler. Aramadılar ve mail'lerime geri dönüş yapmadılar.
• Geçen hafta perşembe günü ise mülakat geçirdim. Olumlu geçti. Gel yarın başla dediler. Ama bugün işime son verildi yani sadece Cuma ve Pazartesi çalıştım.
Nedeni ise sanırım bölüm Direktörü patronlara ve Insan Kaynaklarına sormadan beni işe alması. Anlamıyorum neden böyle davrandı olan bana oldu.
Kendime olan güvenim bugün yere bir oldu.
Kaldı ki iş bulabilirmiyim bilmiyorum.
Her mülakatım olumlu geçiyor.
Portfoliomu sunuyorum, çalışmalarımı beģeniyorlar ama olmuyor. Arttı Türkçe hariç 2 tane yabancı dil biliyorum (ingilizce ve fransızca) ve yurt dışında eğitim gördüm ama olmuyor.
Tabi 2017 sadece kariyer açısında kötü geçmiyor.
Aşk hayatımda feci şeyler öģrendim....
4 yıllık sevgilimin aslında Kasım 2016 da sözlendiģini öğrendim.
Mayıs ayında öğrendim. Arkadaşları, kuzenleri hepsi beni kandırmış. Benimle gelecek planları yaparken hem sözlüsü varmış hemde başka kız arkadaşları.
Olan benim 4 yıllıma oldu.
Ve bu gerçekleri tesadüf eseri instagram dan öğrendim. Onun arkadaşının profilinden. Söz günü vs... Benden önce bundan 4 yıl önce ki eski sevgilisiyle de takılıyor falan.
Allah senin belanı versin dedim ve her yerden engelledim. Lanet olsun.
Instagram, sosyal medya olmasa beni hala kandırıyordu şu an.
Ben anlamıyorum arkadaşlarım insanları. Hem profesyonel anlamda kimse sözlerini tutmuyor ve işlerini prosedürlere göre yapmiyorlar. Hem ikili ilişkilerde insanlar dürüst değil.
Size yemin ederim hayatım boyunca kimseyi kandırmadım. Kimsenin kalbi ile oynamadım.
Zaten tek bir sevgilim oldu 26 yaşındayım, ama yanlış kişiymiş...
30'uma 4 kaldı ama kariyer hayatımda şu an aksaklıklar var, kendime olan güvenimi de kaybettim
Ailem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Iyiki onlar var. Iyi ki güzel bir aileyiz.
Şu an yalnız yaşıyorum Istanbul da ama ailemin yanına gidip kafamı toparlamaya çalışacağım.
Okuduģunuz için teşekkür ederim.