Lanet 2017

Şimdi bu yasadiginizi kim yaşamış olsa sizin gibi düşünür ama dışardan sakin bir kafayla anlattıklarınızı okuyan biri olarak şunu söyleyebilirim. Her insanın hayatında zirve ve dip dediği noktalar olabilir. Dibi veya zirveyi risk alıyorsanız görmeniz muhtemel ki sizde işi bırakarak risk almışsınız. Yaşadığınız bir surec anlattiginiza gore donanimlisinizda bu sebeple gecici bir surec olacağını düşünüyorum ama uzun ama kısa orası ayrı. yani hep karanlıkta kalacak değilsiniz ya ki çokta iyi aileniz varmış. Pişman olmayın olan olmuştur daha güzeller için kapıyı zorlayın.

Hakkaten ne gudubet bi yil ya. ben de resmen kisin depresyondaydim.simdi simdi toparliyorum.yaz geldi diye herhalde:dondurma:
Bir de o kuzenler arkadaslar falan resmen tiyatro cevirmisler ne insanlar var yaa:KK12:

Kendime olan güvenimi kaybettim. Onu kazanmam lazım ilk önce.

Berbat bir yıl olacağını biliyordum.
Normalde 2017 nin ikinci yarısı daha güzel etkiler söz konusu herkes için. 2018 ise süper ötesi bir yıl olacak.
Bana güven ve astrolojiyi salla, bunların hiçbirinin senin hayatında etkisi olmayacak, şu anda da bunlar yüzünden berbat gitmiyor hayatın. Her şey senin içindeki güçle ilgili, onu bul ve çıkart. Dimdik kalk ayağa, devam et. Eminim daha b.ktan dönemlerin olmuştur, onlara karşı ayakta kalan sensin, bunlar hep senin başarıların, ne demek kendime güvenim yok?

Hayat kolay degil hele bizim gibi yalnız yaşayanlar için daha zor.bu sene gerçekten kötü.işler durgun öyle olunca morellerde düşüyor tabi.Allah hepimizin yardımcısı olsun

2017 benim islerim acisindan da cook kotu geciyor kariyer anlaminda berbat bir yil oldu ayrica bende ist da yalniz yasiyorum burda sartlar zor olunca insani ekstra kotu etkiliyor seni anlayabiliyorum. Umudumuzu yitirmemek lazim :KK43:

Oo bu ne
İyice bak sağ sola...daha neler olmuş diye :)
Aslında bunlar hep dönümler..sınanmalar
Neyin ne olduğunu görebildiğine şükür et yinedr...

Kendime olan güvenimi kaybettim. Onu kazanmam lazım ilk önce.

Berbat bir yıl olacağını biliyordum.
Normalde 2017 nin ikinci yarısı daha güzel etkiler söz konusu herkes için. 2018 ise süper ötesi bir yıl olacak.

Bunu seni eleştirmek ya da inançlarını aşağılamak anlamında söylemiyorum yanlış anlama ama 2018 de böyle sürerse yıkıma uğrarsın. Bu şekilde "Şu an böyle ama 2018 süper olacak, olmadı mı galiba transitlerim uymadı 2019 süper olacak o zaman" diye gidersen hayatının hiçbir döneminde mutlu olman mümkün değil. Zor şeyler yaşamışsın ama inan hayatta inişler sürekli değil, çıkışların da olacak. Tek sorun ne zaman olacağı. Bu yüzden zamanını düşünmek yerine akışına bırakmayı öğrenmen gerekiyor, ne yaşadıklarına anlam yüklemeye çalış ne de geleceği tahmin etmeye çalış. Bu sana üzüntüden başka bir şey getirmez.

Offf bitsin 2017 ...depresyonun dibinin dibini yaşıyorum bir bakıyorum başka şeyler Katlana katlana geliyor kar topu gibi...konuştuğum kişiler de aynı şeyleri söylüyor. Sevgili M myskybeatsyours umarım hersey en kısa sürede yoluna girer.

Offf bitsin 2017 ...depresyonun dibinin dibini yaşıyorum bir bakıyorum başka şeyler Katlana katlana geliyor kar topu gibi...konuştuğum kişiler de aynı şeyleri söylüyor. Sevgili M myskybeatsyours umarım hersey en kısa sürede yoluna girer.

Hadi hep beraber silkelenelim.
Bu yıkımları kaldıralım birlikte. Birbirimize destek olalım.

Sevgili ve çok değerli KK üyeleri,

Nasılsınız ? Umarım iyisinizdir.

Benim canım çok sıkkın ve bu can sıkkınlığımı sizler ile paylaşmak istedim.

Belki bir nevze iyi gelir, bana güzel şeyler söyleyip moral verirsiniz belki çünkü motivasyona ihtiyacım var.

Başlıyorum o zaman :

● Yaklaşık 2 yıl boyunca çalıştığım firmadan geçtiğimiz Aralık ayında kendi isteğim ile ayrıldım. Nedeni ise çok daha üst pozisyonda ve daha iyi şartlarda başka bir firmadan iş teklifi geldiği için.
Fakat verilen sözlerin hiç biri tutulmadı, bu yüzden ayrılmak zorunda kaldım.

●Akabinde başka bir şirket benimle çalışmak istediklerini söylediler. Işe alım evrakları için sizi arayacağız dediler. Aramadılar ve mail'lerime geri dönüş yapmadılar.

• Geçen hafta perşembe günü ise mülakat geçirdim. Olumlu geçti. Gel yarın başla dediler. Ama bugün işime son verildi yani sadece Cuma ve Pazartesi çalıştım.
Nedeni ise sanırım bölüm Direktörü patronlara ve Insan Kaynaklarına sormadan beni işe alması. Anlamıyorum neden böyle davrandı olan bana oldu.

Kendime olan güvenim bugün yere bir oldu.
Kaldı ki iş bulabilirmiyim bilmiyorum.
Her mülakatım olumlu geçiyor.

Portfoliomu sunuyorum, çalışmalarımı beģeniyorlar ama olmuyor. Arttı Türkçe hariç 2 tane yabancı dil biliyorum (ingilizce ve fransızca) ve yurt dışında eğitim gördüm ama olmuyor.

Tabi 2017 sadece kariyer açısında kötü geçmiyor.
Aşk hayatımda feci şeyler öģrendim....

4 yıllık sevgilimin aslında Kasım 2016 da sözlendiģini öğrendim.
Mayıs ayında öğrendim. Arkadaşları, kuzenleri hepsi beni kandırmış. Benimle gelecek planları yaparken hem sözlüsü varmış hemde başka kız arkadaşları.

Olan benim 4 yıllıma oldu.

Ve bu gerçekleri tesadüf eseri instagram dan öğrendim. Onun arkadaşının profilinden. Söz günü vs... Benden önce bundan 4 yıl önce ki eski sevgilisiyle de takılıyor falan.

Allah senin belanı versin dedim ve her yerden engelledim. Lanet olsun.

Instagram, sosyal medya olmasa beni hala kandırıyordu şu an.

Ben anlamıyorum arkadaşlarım insanları. Hem profesyonel anlamda kimse sözlerini tutmuyor ve işlerini prosedürlere göre yapmiyorlar. Hem ikili ilişkilerde insanlar dürüst değil.

Size yemin ederim hayatım boyunca kimseyi kandırmadım. Kimsenin kalbi ile oynamadım.
Zaten tek bir sevgilim oldu 26 yaşındayım, ama yanlış kişiymiş...

30'uma 4 kaldı ama kariyer hayatımda şu an aksaklıklar var, kendime olan güvenimi de kaybettim :KK43:

Ailem olmasa ne yapardım bilmiyorum. Iyiki onlar var. Iyi ki güzel bir aileyiz.

Şu an yalnız yaşıyorum Istanbul da ama ailemin yanına gidip kafamı toparlamaya çalışacağım.

Okuduģunuz için teşekkür ederim.

Bu ilişkinize ne zaman başlamıştınız ? 4 sene önce 2013 de mi

İş konusunda digeri işten emin olmadan çıkmasaymışsın keşke aza kanaat etmeyen çogu bulamazmış.
Sevgili konusunda da şükret ne karakterde biriyle berabermişsin ki kurtulmuşsun.

İlişki konusunda yaşadıklarınız çok sarsıcı üstüne iş de problemler herşey üst üste gelmiş. 2017 evet kötü gibi ama 2018 icin aşırı beklentiye girmenizi cok tavsiye etmem. Bazı transitler bazı haritalar icin güzel enerjiler verebilir ama hiç bir zaman dört dörtlükte olmaz. Hele ki çoğunluk herkes icin genel bir etki çok yüzeysel yorum olur. Yükseleniniz nedir bilmiyorum ama sanırım Satürn ve Neptün transitleri devrede haritanızda. Ama özgür irademizde var sonuçta kaderimiz degil transit vs ler.

Aynen 2017 benim içinde korkunç özellikle mayıs ayında başıma gelmeyen kalmadı, 33 yaşndayım iş yok, aşk yok ergen gibi yüzümde sivilceler çıkarıyorm, spiritüellere bakıyorum bende bu kuyunun dibinden çıkmam lazım,, ha birde yengeç burcuyum ne yazık ki:silah:

Back
X