Lanet Bel Ağrısı Dinmiyor!

pinkperest

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2015
2.420
2.620
78
34
Kızlar yardımınızı ihtiyacım var... Hamile kalmadan önce regl olacağım zamanlarda da belim ufak tefek ağrırdı.
Hamile kaldıktan sonra, 14. haftada başladı bel ağrılarım ve hala geçmek bilmiyor. Nefesimi kesiyor resmen bu ağrı. Sabah uyandıktan 10-15 dakika içinde ağrımaya başlıyor hemen. Artık ağlayacak seviyeye getiriyor beni...
Eşime masaj yaptırıyorum akşamları birazcık diniyor hoop geri başlıyor. Bel ağrılarım bir yana hala kusuyorum, her şeye midem bulanıyor. Her akşam ahla vahla geçiyor. Eşim naz yaptığımı düşünmüyor ama sıkılacak diye korkuyorum adam benden, her akşam mırın kırın ediyorum hasta gibiyim resmen :(

Ne olur bu bel ağrısına bir çare :( Delirmek üzereyim artık! Kalçamın üstünden göğüslerimin arkasına varana kadar gezici bir ağrı bu :(

Kızlar yardımınızı ihtiyacım var... Hamile kalmadan önce regl olacağım zamanlarda da belim ufak tefek ağrırdı.
Hamile kaldıktan sonra, 14. haftada başladı bel ağrılarım ve hala geçmek bilmiyor. Nefesimi kesiyor resmen bu ağrı. Sabah uyandıktan 10-15 dakika içinde ağrımaya başlıyor hemen. Artık ağlayacak seviyeye getiriyor beni...
Eşime masaj yaptırıyorum akşamları birazcık diniyor hoop geri başlıyor. Bel ağrılarım bir yana hala kusuyorum, her şeye midem bulanıyor. Her akşam ahla vahla geçiyor. Eşim naz yaptığımı düşünmüyor ama sıkılacak diye korkuyorum adam benden, her akşam mırın kırın ediyorum hasta gibiyim resmen :KK43:

Ne olur bu bel ağrısına bir çare :KK43: Delirmek üzereyim artık! Kalçamın üstünden göğüslerimin arkasına varana kadar gezici bir ağrı bu :KK43:

Daha dur canim sen valla 31 haftaligim suan agridan bi o yana bi bu yana dönüyorum belden basliyo ayak parmak uclarima kadar artik geceleri uyumak cehennem oluyor bana gecmiyor bu agri napsan gecmiyo ilk hamilelmde hic böyle olmamisti bu sefer nasil bi agriymis gecmiyor bi türlü artik dogursam diye dua ediyorm ya okdr bktim agrilardan ben ben deglimm cok zorr :((

Daha dur canim sen valla 31 haftaligim suan agridan bi o yana bi bu yana dönüyorum belden basliyo ayak parmak uclarima kadar artik geceleri uyumak cehennem oluyor bana gecmiyor bu agri napsan gecmiyo ilk hamilelmde hic böyle olmamisti bu sefer nasil bi agriymis gecmiyor bi türlü artik dogursam diye dua ediyorm ya okdr bktim agrilardan ben ben deglimm cok zorr :KK43:(

Canım ya eminim senin ki çok daha fazladır, ben bu haftada bile dayanamıyorum diyorsam... Allah şifa versin, inşallah tez zamanda diner ağrıların sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Yaşamayan bir insana bu ağrıları tarif edemeyiz gerçekten, bu ağrıyı çeken insan anlar... Bebişin erkek mi seninde? Genelde öyle bir varsayım var hurafe geliyor ama.

Magnesyum kullanmani tavsiye ederim, kullandigin ilaclarda yoksa takviye yap bel agrilarina birebir, bende hic olmadi hep kullandigim icin belkide..

o kadar anneliğe aç kadın var ki bu sancıları çekmek bile bir şükür sebebi olmalı, kendinizi bebeğiniz için siper ettiğinizi düşünün. belki daha çekilir hal alabilir.

Canım ya eminim senin ki çok daha fazladır, ben bu haftada bile dayanamıyorum diyorsam... Allah şifa versin, inşallah tez zamanda diner ağrıların sağlıkla alırsın bebeğini kucağına. Yaşamayan bir insana bu ağrıları tarif edemeyiz gerçekten, bu ağrıyı çeken insan anlar... Bebişin erkek mi seninde? Genelde öyle bir varsayım var hurafe geliyor ama.

Sagol canim ya aynen öyle böyle dayaniyoruz isťe . :))
Evet erkek ama benim ilk oğlumda hic böyle olmamisti bunda oldu nedense

Canim benimde bu hamileliği de aşırı bel agrim olmuştu sabahları ağrıyla uyaniyodum sağdan sola donemiyodum agliyodum o derece sonra 14. Haftada bi kanama yaşadım ve progestan kullandim bir kutu oymuş bel agrim falan kalmadı demem oki siddetliyse kontrolünde doktoruna soyle progesteron hormonuna bakılsın ilaç verebilir

Kızlar artık dayanamadım doktora gittim sırf bel ağrısı şikayetiyle bu 2. gidişim. Ayrıntılı kan ve idrar kültürü testleri aldı. Dalak, böbrek, pankreas ve tsh ye bakıcak 3 hafta sonra gidicem bir daha, inşallah nedeni çıkar ortaya.

Doktorun dediğine göre bebek daha küçük ekstra bir ağırlığı olmadığı için vücuduma bu haftalarda bel ağrısı yapmazmış başka bir nedeni vardır diyor:(

Rabbim kimseye yaşatmasın vallahi, her gün kendimi hasta gibi hissediyorum hamileliğin tadını çıkartmadım daha :(

Sonucuda paylaşacağım çıktığında en azından birilerine çözüm olur belki ileride. :(

Kızlar artık dayanamadım doktora gittim sırf bel ağrısı şikayetiyle bu 2. gidişim. Ayrıntılı kan ve idrar kültürü testleri aldı. Dalak, böbrek, pankreas ve tsh ye bakıcak 3 hafta sonra gidicem bir daha, inşallah nedeni çıkar ortaya.

Doktorun dediğine göre bebek daha küçük ekstra bir ağırlığı olmadığı için vücuduma bu haftalarda bel ağrısı yapmazmış başka bir nedeni vardır diyor:KK43:

Rabbim kimseye yaşatmasın vallahi, her gün kendimi hasta gibi hissediyorum hamileliğin tadını çıkartmadım daha :KK43:

Sonucuda paylaşacağım çıktığında en azından birilerine çözüm olur belki ileride. :KK43:
İnşallah hayırlı birşey çıkar canım doktor doğru söylemiş, bende yeni başladı 31 haftalığız

Ilk hamileligimde bebek sinirlere baski yapip bel agrisina sebep oluyordu.Off nasil bi kilitlenme sagdan sola donemiyordum.Epey ara verdim ikinci icin.Yakin zamanda da ogrendim ki,2 tane bel fitigim varmis.Bilmiyorum.nasil olacak..

Back
X