- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
O menada demedim canımVetendaşısanda dexli yoxdu onun.Her haqqını teleb ede bilersen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O menada demedim canımVetendaşısanda dexli yoxdu onun.Her haqqını teleb ede bilersen.
Rus vatandaşıyım.ama eger boşanırsam evim olmadığı için vatana gideceğimNilu, sen Moskova'da kalmaya çalış; orası dahi iyi senin için. Vatandaşlık durumun nedir?
Kiraye qala bilmezsen?Boṣanan kimi vetandaşlıgdan çixilirki orda?Rus vatandaşıyım.ama eger boşanırsam evim olmadığı için vatana gideceğim
Abla bildiğim kadarıyla orada kadınların pek çok hakkı var. Çocuk yardımı var diye aklımda kalmış. Abim orada yaşıyor ona sorarım yine de.
E ne güzel işte, kimsenin kahrını çekmek zorunda kalmaz, Rusya devletinin ne gibi imkanlar tanıdığını araştırsın bence, Rusya vatandaşı olması gerekiyorsa şartları yerine getirip vatandaşlık alsın, ohoo ben olsam 99 kere kapılarını çalıp verilen hakları aldığım gibi kocaya ve ailesine bay bay demiştim.Rusiya bence bu olaylarda daha iyi bizim ülkelerimizden nilu ilgilenmeli bu konuyla.Onlar her çocuk icin para veriyor doguma para vermiyorsun falan baya imkan sunuyorlar nufus artirmak için ülke büyük insan daha az diye.
Bir arkadaşimin eltisi rusiya dogumlu azerbaycanliydi hamile kalınca oraya gidiyordu dogum ucretsiz ve çocuga her ay para verildigi için galiba.
Vatana gitme, bosanincaya kadar kazanç elde edersin inşaallah. Kendine de küçük bir ev tutarsın kimseye minnetin olmaz. Atan ve anandan da hayır gelmiyor.Rus vatandaşıyım.ama eger boşanırsam evim olmadığı için vatana gideceğim
Evet kv cadısı da hep söyler 3 çocuğa ev verirler diye.ama 2 çocuğum oldu ikisinin de parasını onlar aldı ben o kadar salak mıyım 3 doğayım ama keyfini bunlar sürecekBir ara Putin 3 çocuk dogurana ev verilecek diyordu Rusiyaya gidesim gelmedi degil yani.
Benim orda olan kuzenler çok memmundu zorla doktora çagıriyorlar hepimizi duzenli kontrol dişe kadar diyordular bana.
Vatana gitme, bosanincaya kadar kazanç elde edersin inşaallah. Kendine de küçük bir ev tutarsın kimseye minnetin olmaz. Atan ve anandan da hayır gelmiyor.
Evet baya imkan sunuyorlar dişli biri olsa şimdiye altında herşey vardiE ne güzel işte, kimsenin kahrını çekmek zorunda kalmaz, Rusya devletinin ne gibi imkanlar tanıdığını araştırsın bence, Rusya vatandaşı olması gerekiyorsa şartları yerine getirip vatandaşlık alsın, ohoo ben olsam 99 kere kapılarını çalıp verilen hakları aldığım gibi kocaya ve ailesine bay bay demiştim.
Hani kocan sana doğumgününde telefon almıştı? Bana konunda çemkirdin? Ah ah yalan olduğunu bilip kahkaha atmıştım zatenMenim zaten YouTube kanalım var amma gizli çekirem videoları Azerbaycan’a gedir qaynana İnşaAllah çeke bilerem serbest video.telefonum olduğunu bilmirler gizli işledirwm birce elticik bilir
Rus vatandaşlığını almış zaten. Bence biraz cesareti kırılmış. Çalışıp kazanınca anlayacak.E ne güzel işte, kimsenin kahrını çekmek zorunda kalmaz, Rusya devletinin ne gibi imkanlar tanıdığını araştırsın bence, Rusya vatandaşı olması gerekiyorsa şartları yerine getirip vatandaşlık alsın, ohoo ben olsam 99 kere kapılarını çalıp verilen hakları aldığım gibi kocaya ve ailesine bay bay demiştim.
Ne gibi meselaEvet baya imkan sunuyorlar dişli biri olsa şimdiye altında herşey vardi
Almış redmi ama ben kullanmıyorum.ona dedim iPhone’dan redmiye mi Geçeceğim?!Hani kocan sana doğumgününde telefon almıştı? Bana konunda çemkirdin? Ah ah yalan olduğunu bilip kahkaha atmıştım zaten
3cu uşaga evi verseler sene verilmezdi o ev?Onsuz ev lazimdida size tike bilmirsiz.Puluda olar yeyirler eladida.Evet kv cadısı da hep söyler 3 çocuğa ev verirler diye.ama 2 çocuğum oldu ikisinin de parasını onlar aldı ben o kadar salak mıyım 3 doğayım ama keyfini bunlar sürecek
Sen dikkat ette bu telefonu yakalatmaAlmış redmi ama ben kullanmıyorum.ona dedim iPhone’dan redmiye mi Geçeceğim?!
He ona göre de lazım deyil.bayaq qaynana mene dedi”ilac alasın bana senin paranı vereceğim”ben de gittim eczanede sordum pahalıydı.almadım.değmez onca parayı onun için vermeye3cu uşaga evi verseler sene verilmezdi o ev?Onsuz ev lazimdida size tike bilmirsiz.Puluda olar yeyirler eladida.![]()
Birisi diyor kullan gözlerine sok birisi de diyor yakalatma.ne yapacağımı şaşırmışım İnanSen dikkat ette bu telefonu yakalatma
Menim dayımgil orda idi olar kef edirler sözun esl menasinda.3 uşag idiler ev hercure pulsuz hekim imkani qeşey yaşayirdilar qisaca.Sizin qaynanagil agılsızdilar sadece istifade ede bilmeyibler ancaq yeyibler.Ne gibi mesela
He pulsuz hekimlere men de gedirem.dermatoloğa pulsuz getdim amma onun yazdığı dermana tonlarla pul tökfüm .indide akne izlerinin yox olması üçün lazere getmek isteyirem arvad reddoluncaMenim dayımgil orda idi olar kef edirler sözun esl menasinda.3 uşag idiler ev hercure pulsuz hekim imkani qeşey yaşayirdilar qisaca.Sizin qaynanagil agılsızdilar sadece istifade ede bilmeyibler ancaq yeyibler.
Bir zehmet özu versin pulunu sen işlemirsen onsuz.He ona göre de lazım deyil.bayaq qaynana mene dedi”ilac alasın bana senin paranı vereceğim”ben de gittim eczanede sordum pahalıydı.almadım.değmez onca parayı onun için vermeye