Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rus vatandaşıyım.ama eger boşanırsam evim olmadığı için vatana gideceğim
Nilu ben anlamadım, Rus vatandaşı mısın yoksa kalıcı oturum gibi bir şey mi var? Vatana gitmek kötü mü, vatan dediğin Azerbeycan. Yani soyun sopun anan baban hepsi orada. Kayınvaliden de gidecekmiş, takıl peşine götür çocuklarını. Ailen kapıyı mı açmayacak eve mi sokmayacak sizi? İkna et, çalışıp size de para veririm falan de.Evet tabi ki var.ama ben Rus değilim işte o yüzden bizim ulkede gelin=köle desek yerine gelir
Nilu bu nasıl ev bitmek bitmedi. Sorun mu var acabaBenim lanet ev henüz hazır değil o gün kocam beni götürdü oraya.baktım da hazır olacak gibi görünmüyor![]()
6. sayfada foto eklemiş, kaç katlı apartman gayet bitmiş görünüyor dışarıdan. Ben olsam piknik tüpü yer yatağı kağıt karton bardak tabak kullanırım yine de kalırdım evde. Şu an halihazırda kullandıkları yatak döşek yorgan battaniye var. Yavaş yavaş veya mecbur kala kala alınır eksik gedik. Ev bitmedi deyip duruyor ama nedenini ben de anlamadım.Nilu bu nasıl ev bitmek bitmedi. Sorun mu var acaba
Bilirsen necedir bu kişi ne deyib onun dediğini edibler deye omların söz haqqı yox ve mene de hemişe sus deyirler kişi ne isteyir o olmalı yoxsa dava qırgın salacak .değişe Nilüfer işlemesin demeli Nilüfer işlememeli yoxsa qırgın olacaq o sebebden men de hemişe susmuşam
Bunları hardan tapırsanOnlar içün:
Eki Görüntüle 3365429
Kimde ?bu ne kalitesizlik avamlık!
Evin neleri eksik şu anda?Benim lanet ev henüz hazır değil o gün kocam beni götürdü oraya.baktım da hazır olacak gibi görünmüyor![]()
tümünüzdeKimde ?
Siz söyleyince baktım baya bitmiş ev, belki dolaplar falan yapiliyordur sadece çevre düzenlemesi kalmış gibi gözüküyor. Yakında oturulmaya başlanır. Bitmeyecek gibi gözüküyor deyince hala inşaat aşamasında sandım6. sayfada foto eklemiş, kaç katlı apartman gayet bitmiş görünüyor dışarıdan. Ben olsam piknik tüpü yer yatağı kağıt karton bardak tabak kullanırım yine de kalırdım evde. Şu an halihazırda kullandıkları yatak döşek yorgan battaniye var. Yavaş yavaş veya mecbur kala kala alınır eksik gedik. Ev bitmedi deyip duruyor ama nedenini ben de anlamadım.
bi koltuk bi yatak koyarım gider ayrı yaşarım. bir de elektrikli soba koyun.bu olaylardan yeğdir.Evin neleri eksik şu anda?
İste oraya hic girmeAilecek tedaviye ihtiyaciniz var.
Herkes 100 er lira atsa kk da, ailecek en az 4 seans parasi cikar. Valla bak kafamiz rahat ederİste oraya hic girme![]()
Ama kilidi vermiyorlarSiz söyleyince baktım baya bitmiş ev, belki dolaplar falan yapiliyordur sadece çevre düzenlemesi kalmış gibi gözüküyor. Yakında oturulmaya başlanır. Bitmeyecek gibi gözüküyor deyince hala inşaat aşamasında sandım
Dışarıdan hazır değil yapılacakları var içten de hazır değil bizler tamir edeceğizEvin neleri eksik şu anda?
lanet kelimesini kullanmamanızı tavsiye ederim. hiç hoş deil birde evin için kullanıyosun o evden bide hayır beklemeBenim lanet ev henüz hazır değil o gün kocam beni götürdü oraya.baktım da hazır olacak gibi görünmüyor![]()