• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olasi enişte

Hanımlar, inanın konu sahte falan değil. Destek almak için açtım yardımınız dokunur umuduyla. Son cümlenin yanlışlığının inanın farkındayım bu yüzden üzerinde durmayın siz buna odaklandıkça daha kötü oluyorum. Rica ediyorum. Evet, annem sustu. Birazdan küçük teyzemi arayacağım ve anlatacağımı söyleyeceğim artık gerçekten bu yükle yaşayamıyorum.
Kucuk teyzenle konustun mu?
Onu da ikna edip beraber once annenle sonra buyuk teyzeyle konussaniz daha iyi olur.

Ayrica enistenin internetle alakali seylerini annene anlatmistin ya hani...
Bunlar cocuk p.rnosu muydu? Bunlari bulundurmak buyuk suc!
Sen kendinle ilgili kanit sunamasan bile enisteni ihbar edebilirsiniz...

ayrıca o diğer teyzeyle birlik olup suç duyurusunda da bulunabilirler.psikolog ruh sağlığı bozulmuştur raporu verirse hapse bile girebilir o pislik.

Keske dedigniz gibi olsa... maalesef tecavuzculerin bile saliverildigi, kanitlarin bulundugu davalarda ise "iyi halden" indirim aldiklari, "tahrik edildikleri" gerekcesi ile suclu bulunmadiklari, bekaret bozulmadiysa irza gecmenin "basit suc" kapsamina alindigi vs. bir suru ornek var...

Umarim dedigniz gibi rapor ise yarar. Fakat tutuklu/tutuksuz yargilamada mahkum edilmese dahi o insanin boyle igrenc bir nedenle o yoldan gecmesi ve bunun duyulmasi mahhaledeki kisilerin kiz cocuklarini bu sapiktan uzak tutmalarini saglar...

Konu sahibi hem kendin hem de diger cocuklar icin birsey yapmak istiyorsan oncelikle korkmayacaksin ve annenle konusup -o destek olmasa da- sikayet edeceksin...

çok üzüldüm canım ya allah kimsenin başına vermesin böle bişeyi siz teyzene gidip bu adam bize taciz etti deseniz tabiki enişten olacak o herif yalan diyecek valla ne diyeceğimi bilemedim sölesen yuvası yıkılabilir sölemesen sizden başkalarına afedersin el atar allah belasını versin o pisliğin:4:

Kucuk teyzenle konustun mu?
Onu da ikna edip beraber once annenle sonra buyuk teyzeyle konussaniz daha iyi olur.

Ayrica enistenin internetle alakali seylerini annene anlatmistin ya hani...
Bunlar cocuk p.rnosu muydu? Bunlari bulundurmak buyuk suc!
Sen kendinle ilgili kanit sunamasan bile enisteni ihbar edebilirsiniz...

Keske dedigniz gibi olsa... maalesef tecavuzculerin bile saliverildigi, kanitlarin bulundugu davalarda ise "iyi halden" indirim aldiklari, "tahrik edildikleri" gerekcesi ile suclu bulunmadiklari, bekaret bozulmadiysa irza gecmenin "basit suc" kapsamina alindigi vs. bir suru ornek var...

Umarim dedigniz gibi rapor ise yarar. Fakat tutuklu/tutuksuz yargilamada mahkum edilmese dahi o insanin boyle igrenc bir nedenle o yoldan gecmesi ve bunun duyulmasi mahhaledeki kisilerin kiz cocuklarini bu sapiktan uzak tutmalarini saglar...

Konu sahibi hem kendin hem de diger cocuklar icin birsey yapmak istiyorsan oncelikle korkmayacaksin ve annenle konusup -o destek olmasa da- sikayet edeceksin...

kesinlikle çok haklısınız hapse girmese bile böyle bir suçtan dolayı yargılanması yeter.toplum tarafından dışlanır tüm çevresini arkadaşlarını ailesini kaybeder ki buda çok büyük bir ceza.bence cezasını çekmeli.kız çocuklarımız korkmamalı.başlarına her ne geldiyse bunun üzerine gidebilmeli.

bu sapık adamın Hasta olduğu ortada.. Ya çocuklarına da tacizde bulunursa ??? Hemen harekete gecın bence.. Teyzenızle, annenizle konusun.. Sonra hep bırlıkte dıger teyzenize anlatın.. kararı kendısı versın.. Sız gerekenı yapında..

bu çok geçmişte olan bir olay mı,sonuçta o zaman nişanlılarmış ,şimid 2 çocukları var..doğru mu anladım ben??
bunca yıl diğer teyzenle beraber nasıl susabildiniz,evlenip 2 çocuk yapana kadar..kusura bakmayın asıl vicdansız sizsiniz,o kadının hayatının mahvolmasına seyirc i kaldını,bir pedofili ile evlenmesine izin verdiniz..
şu an söyleseniz evet teyzenizi büyük ihtimal kaybedersiniz,böyle bir durumu ondan sakladıüğınız için,ancak o 2 çocuğun hayatınız da kurtarmış olrusunuz..ne kadar geç de olsa doğruyu yapmalısınız..

İğrenç bir durum allah kimsenin başına vermesin :50:
Umarım çözüme kavuşturursunuz.

bu çok geçmişte olan bir olay mı,sonuçta o zaman nişanlılarmış ,şimid 2 çocukları var..doğru mu anladım ben??
bunca yıl diğer teyzenle beraber nasıl susabildiniz,evlenip 2 çocuk yapana kadar..kusura bakmayın asıl vicdansız sizsiniz,o kadının hayatının mahvolmasına seyirc i kaldını,bir pedofili ile evlenmesine izin verdiniz..
şu an söyleseniz evet teyzenizi büyük ihtimal kaybedersiniz,böyle bir durumu ondan sakladıüğınız için,ancak o 2 çocuğun hayatınız da kurtarmış olrusunuz..ne kadar geç de olsa doğruyu yapmalısınız..

Iyi okur musunuz? Nisanliyken ben 9 10 yasindaydim sürekli beni yanina cagirir sarılır operdi. Kucuktum art niyetvaramazdim. Evlendiler iki cocuklari oldu ve ben onlara gittiğim sirada uyurken dokundu bana.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu iğrençliğe göz yummayın! Kimsenin size engel olmasına izin vermeyin! Eğer yüreğinizce ufacık bir inanç vicdan kırıntısı varsa bu durumu anlatın. Sonunda inanmazlarsa da kendileri bilirler. Bu yükü daha fazla taşımayın. Aynı şeyi başka çocuklara da mı yapsın?

Oturdum anneme dosdoğru anlattim cildirdi. Kusura bakmaykn dün sinir krizi geçiriyordum resmen o yüzden yanlış cümleler kurup, iyi anlatamamisim. Anlatmaya karar verdik. Bizim şuan tek korkumuz teyzemin kendine zarar verebilecek olması ve babam duyarsa kan davasina gider. Ustelik ananem hasta kalp krizi gecirebilir.
Ve adim lekenir eger cok kişi duyarsa bu sefer bunun altinda nasil kalkarim bilemem. Fikri olan?

teyzenizin bunu bilmeye hakkı var çünkü kimse bir sapıkla evli kalmamalı.teyzenizi düşünün ama bu yönde.. babanıza kadar konu gitmek zorunda degil teyzeniz bilsin yeter.belki yigenlerinizinde başından aynı şeyler geçmiş olabilir veya geçicektir..hiç bunu düşündünüz mü?

ensest iliski drniliyor buna turkiyede.amca dsyi enisteleri de kapsayan lanet bisey.ve grnelde buna magruz kalanlar o kisinin esini suclayabilir kendini pis hissedevilir vicdsn szabi hissedebilir venim yuzumden dusinebilirmis.acil bir psikologa git.

Senin nasıl bir düşünce yapın var yaa şoklardayım:53::53::53:

ne demek teyzem tatmin etse yapmazdı Allah akıl fikir versin yoksa bu akılla başına daha çok gelecek var.

Kizin ne sucu varya ona kizmayin. Ne düşüncegini bilememis ama adam sapik yani bundan otesi yok ve teyzenin bunu bilmesi lazim teyzen istermi bi sapikla evli kalmayi o onun bilecegi is tabii.
Kucuk teyzenede yapmis aynisini yani demekki sen soylesen tek kalmayacaksin. Boyle ahlaksizliklar karsisinda susmayin ne olur ya !

Konuya hiç inanmadım. Nişanlıyken seni taciz ediyo, üstüne bi'yaş büyük teyzeyi de taciz ediyo siz susup ağlaşıyosunuz.
Sonra annene söylüyosun o da susuyo.
Vay arkadaş.
Bu arada son cümlelerin için kafan güzel herhalde demek istiyorum, neyse evlenince anlarsın öylemi oluyomuş.

ben o son cümleye takılırım. çünkü 18 yaşındaki kız çocukları bu çirkinlikte üslupla konuşmaz.

Sen kendini teyzenin yeğeni olarak,lokantada yemekmi görüyorsun....
Teyzeni suçlamak ne haddine...!
Adam sapık yaşadığın kötü bi durumsa teyzem demekki tatmin edemiyor diye düşünmen ahlaksızlık....
Sen bunu düşüneceğine gidip tedavini ol...adamında ne mal olduğunu büyüklerin bişekilde söylerler.

Senin nasıl bir düşünce yapın var yaa şoklardayım:53::53::53:

ne demek teyzem tatmin etse yapmazdı Allah akıl fikir versin yoksa bu akılla başına daha çok gelecek var.

Biz nasıl bu kadar empatiden yoksun bir millet olduk aklım almıyor. Hele ki bu akılla başına daha çok gelecek var demek nedir? Ahlaksızlıkla suçlamak da cabası. Kız travma sonrası öfkesini çıkaracak yer aramış, boş düşünmüş hatta abuklamış. Yanlış anlaşılmasın söylediği değil bu hissiyat normal.kimseyi kırmak istemiyorum ama böylesine suçlamalar bana ne normal geldi ne de merhametli.

Ben bu konunun sonunu görebiliyorum.
Olay teyzeye intikal ettiğinde, teyze inanmayacak-ya da inanmak istemeyecek.. kocası onu ikna edecek, kocasını savunacak...
Aileler düşman olacak (elbette olsun o enişteye bir şekilde tepki gösterilmesi lazım)
Ama konu sahibi ve diğer teyze de ruhen daha çok zarar görecek...

Umarım en az zararla atlatırsınız :(

Biz nasıl bu kadar empatiden yoksun bir millet olduk aklım almıyor. Hele ki bu akılla başına daha çok gelecek var demek nedir? Ahlaksızlıkla suçlamak da cabası. Kız travma sonrası öfkesini çıkaracak yer aramış, boş düşünmüş hatta abuklamış. Yanlış anlaşılmasın söylediği değil bu hissiyat normal.kimseyi kırmak istemiyorum ama böylesine suçlamalar bana ne normal geldi ne de merhametli.

Asla konu sahibini ve yaşadığı durumu önemsemediğimi sanmayın..
yaşadığının şokunu henüz daha atlatamamışken,,,kusura bakmayın ama teyzesi hakkında böyle yorumlar yapması hiçte iyi niyetli değil.....

Teyzem bunu haketmiyorki hiç bi kadın haketmez....diyeceği yerde...

tatmin konusunda fikir yürütülüyorsa....!!!
üstelik lokantadaki yemek daha tatlıdır gibi ucuz bi benzetme yapılıyorsa...ben burda iyi niyet aramam...
böyle düşünen kızada..teyzesinede yazık..

Bu durumu bi aile büyüğü uygun şekilde teyzesiyle paylaşmalı...
zira gerçeği yeğeni yada kızkardeşi olduğunu öğrendiğinde...teyzesinin yaşayacağı travma çok daha büyük olacak.....

Cok dogru yazmissiniz.
Konuda teyzeye dedigi laf cok cirkin ama bundan daha oncelikli sorun konu sahibinin psikolojisi, yasadiklari ve pedofili birinin baska kiz cocuklarini da taciz etmeye hala devam ediyor olma ihtimali!!!

Birsuru kadinin cocuk istismari konusunda tacize ugramis kisiden ziyade baska seylere odaklanmasi ve 'bosver anlatma' vb cumleler kurmasi, maalesef hepimizin bu konudaki eksikligini gozler onune seriyor!

Konu sahibi,
yanitini bulamadim, ne yaptin konustun mu annenle ve kucuk teyzeyle?

Buyuk teyzeyle konusmadan once bi uzmana gitmenizi (en azindan ucunuzden birinin..) tavsiye ederim.
Paylastiktan sonra da duzenli terapiye gidin.
Adli sikayet etme dusunceniz varsa (bence korkmayin, o korksun sizden...) sakinliginizi koruyun ki enisteniz teyzeyle kavga edip -suc olarak cocuk goruntuleri barindiriyor ise- hazirlik yapmasin...

Konuyu okudum,üzüldüm de baştan.yorum yazacaktım ama..
"Artık teyzemi sucluyorum eşini tatmin etmiyor diye.Herif evinden tok çiksa lokantasaki yemek kokusu midesini bulandirir." bu zihniyetteki bir kafaya söylenecek fazla bir söz yok.içten içe hoşuna gitmiş olabilir mi bilemedim.
sadece şunu söyleyeyim, yarın kocanın aynı şeyi yaptığını öğrensen 'kocişimi ben aç bıraktım ondan oldu" mu diyeceksin?
bu kafa çok tehlikeli bir kafa...18 yasında üstelik.

Son düzenleme:
Sapık kendi çocuklarına bile yapabilir bunu. İki kişi birleşin söyleyin teyzeye. İnanmıyorsa da ayağınızı kesersiniz neden gelmiyorsunuz diyemez, bayramda bile karşılaşmazsınız en azından. Teyzenizin de azıcık aklı varsa çocuklarından bile uzak tutar o manyağı.

Back
X