Kucuk teyzenle konustun mu?Hanımlar, inanın konu sahte falan değil. Destek almak için açtım yardımınız dokunur umuduyla. Son cümlenin yanlışlığının inanın farkındayım bu yüzden üzerinde durmayın siz buna odaklandıkça daha kötü oluyorum. Rica ediyorum. Evet, annem sustu. Birazdan küçük teyzemi arayacağım ve anlatacağımı söyleyeceğim artık gerçekten bu yükle yaşayamıyorum.
Onu da ikna edip beraber once annenle sonra buyuk teyzeyle konussaniz daha iyi olur.
Ayrica enistenin internetle alakali seylerini annene anlatmistin ya hani...
Bunlar cocuk p.rnosu muydu? Bunlari bulundurmak buyuk suc!
Sen kendinle ilgili kanit sunamasan bile enisteni ihbar edebilirsiniz...
ayrıca o diğer teyzeyle birlik olup suç duyurusunda da bulunabilirler.psikolog ruh sağlığı bozulmuştur raporu verirse hapse bile girebilir o pislik.
Keske dedigniz gibi olsa... maalesef tecavuzculerin bile saliverildigi, kanitlarin bulundugu davalarda ise "iyi halden" indirim aldiklari, "tahrik edildikleri" gerekcesi ile suclu bulunmadiklari, bekaret bozulmadiysa irza gecmenin "basit suc" kapsamina alindigi vs. bir suru ornek var...
Umarim dedigniz gibi rapor ise yarar. Fakat tutuklu/tutuksuz yargilamada mahkum edilmese dahi o insanin boyle igrenc bir nedenle o yoldan gecmesi ve bunun duyulmasi mahhaledeki kisilerin kiz cocuklarini bu sapiktan uzak tutmalarini saglar...
Konu sahibi hem kendin hem de diger cocuklar icin birsey yapmak istiyorsan oncelikle korkmayacaksin ve annenle konusup -o destek olmasa da- sikayet edeceksin...