- 12 Temmuz 2011
- 1.824
- 3.942
- 333
Ayyy ismi bile hala korkulu kabusumdur.gecen sene turkiyeye geldiğimde ben ve iki kizim bitlendik hatta öyle bitlenmisizki farkettiğimde bitler kocaman kocaman siyah siyah sacda görünüyorlardı.birde ben hamileydim ilacta kullanamadim kizlarinda kafasindan dediğin gibi bir turlu temizleyemedim. kaç sise bit ilaci bitirdim hatirlamiyorum. sana tavsiyem sürekli tarayip ayiklaman bir bit taragi edin,bir kase gibi bir şeyin içine suyla bit ilaci dok,suyla karistir taragi batirip islak islak tarayip temizle,sac duzlestiricin varmi?sac duzlestiricin varsa eğer saclarinida düzelt,ne alaka diyeceksin yuksek isi biti ve sirkeyi öldürür en etkili yol duzlestici benden söylemesi.bu arada kizinin yorgan yastik çarşaf hatta kullandigin havlu bunlarda bile bitler gezinir ve yuva yaparmis sik sik yika kurutma makinan varsa yikamasan bile at isisiyla olsunler dediğim gibi sürekli bir şekilde hergun tara tarif ettiğim yöntemle,özellikle kulak arkasi ensesinde çok yuva yapmislardir bu bölgelere dikkat et.belliki biti bir yerden kapiyor dikkat et özellikle çok görüştüğüm biri varsa oynadigi çocuk falan bu şekilde de birimlerinden bulasmis olabilir kendine de dikkat et derim hatta arada sende su ilaçlardan kullan derim Allah yardimcin olsun...