üzülme koy tavrını ortaya eşine baskın ol biraz psikolojim bozuldu bak deliricem böyle gitmiyo huzur vermiyolr filan de..ne bilim..ayrıca romence yada hangi dili istiyorsan kelimeyi kopyala yapıştır..google translate den yapabilirsn..allah kolaylık versin ne denir bu durumda bilmiyorum yuvanı da yıkma kolay koaly..
seni cok iyi anlioyorum. RAhatin, özelin yok hic. Ama bunu kalabalik aile olan yada öyle bir ailede büyüyen kisiye zor anlatirsin, anlamaz. Senin esinin aileside öyle gibi. Sen haksiz cikarsin, cikartirlar... Bende kaynimdan yakiniyorum hergün bize geliyor diye ama seninkisi daha baska bir boyutta. Daha zor durumdasin. Esinede cok yüklenemiyorsun. Zavalli o napsin? Ben artik esimle kardesi hakkinda konusamiorum bile, hemen tartisiyoruz diye.. Onada aciyorum. Hangi tarafi tutacagina sasirdi... En iiyisi baska semte tasinmak...
bunlara ek olarak ta büyük bir olasılıkla aldatılıyorum romen uyruklu bir hanım ile yinede günahına girmemek için konu açtım foruma romence bilen yardımcı olsun tercüme etsin diye..sabır ile bekliyorum ve tek celsede bitiricem ....
ilay, belliki çok ama çok bunalmışsınız..
Bu kadar şeyden sonra hala saygımız kaldı diyorsanız demek ki çokta az ilerlememişsiniz demektir.
Saygıyı korumak herşeyden zordur; bu evliliğinizde bir umuttur, her nekadar da tüketmek üzereyiz desenizde bu şuanki öfkenizden kaynaklanıyor.
Bütün aileyi toplasanız, sizin aile hariç; bağırıp çaırmadan güzelce bir konuşma yapsanız, içinizi dökseniz olmaz mı ?
Belki eşiniz o an için anlamayacaktır sizi, kızacaktır ama sonra anlayacaktır.
Birde lanet okumayın, ne kadar kızarsanız kızın lanet okumayın, heleki evliliğinizin başlangıcına.
Allah yardımcınız olsun, huzur versin.
keske öle bi sansım olsa yalvardım resmen tasınalım baska binayada gitsek yeter cıkalım su binadan yeter dedim ama yok anası babası burdayken onları bırakıp baska yere gidemezmis vs vs.daha cok asabim bozuluo öle böle konusunca sanki benim anam babam yokmus gibi.benim kocamda hatanın büyügü istemedigimi bile bile bi mesafe koyamıyor aradaki dengeyi koruyamıyor hatta yeri geldiginde onları haklı buluyor.gerci esim mesafe koysa yüzsüzlerin anlicanı hic sanmıyorum.esim benimelimden gelen bu kadar mecbur idare etcen diyor ama tükendim artık ya ufffff böle giderse bosatıcaklar bizi sonrada sucluyu ben yapcaklar rahatlıcaklar
kusura bakmada senın kocan akılsızmıs ...ev almıssınız gıdın orda oturun yok ya bu erkek mılletı kadınlara acı cektırmezlerse ıclerı rahat etmez sonucta hepımız el kzıyız elın oglu acımaz....bence sen ne yap et o evden tasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?