• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lanet olsun hayatima

nazeli33

hayatımın anlamı oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
678
192
18
Ne aile ne koca evi hepsinde hayatim berbat oldu hic mutlu olamadim kocamdan kesin olarak ayrilmak istiyorum lise terkim yasm buyuk degil meslegim vs yok ayrilirsam ailemle sadece kisa bi sure kalabilirim 8 aylik bebegim var.
Sizce nasl bir yol izlemeliyim yardimci olun lutfen bana lise terk olmama ragmen ayakta durabilirmiyim bide bebegim var.

NERDEN BASLAYACAGIMM? NE YAPACAGIM?

Son düzenleme:
bence sızın ılışkının dınamığı bu kavgalar, kaç kez bosanma konusu actın.
boşanmayacaksan bu kadar dıllendırmek doğru degıl.
gunah çocuk da etkılenıyordur.

Eşinle ne gibi sıkıntılar yaşıyorsun? Boşansan ya da boşanmasanda açık liseye yazıl mutlaka.

Canım ne kadar mutsuzda olsan o hayatı sana bahşeden cenabı Allah var ve lanet olsun dersen o anda bakarsın dılek kapın acıkdır hayatına lanet olur sıkıntıdan kırtulamazsın selamet ver Allahım dıye Allahına sıgın.suan mutsuzsan ve duzelmeyecegıne ınandıgın bır evlılıgın varsa evet bosan neden basaramayasın elbet guzel kapılar acılır..ümidi yitirme ve yanlış insanlarla iletişime gecmemeye özen göster baslangıc olarak bunlar yeter sanırım.her turlu hayır Allah tan.

Liseyi açıktan bitirebilirsiniz, elbette ders çalışmanız lazım. Sonrasında İşkur'a başvuruda bulunun.
En son üniversite sınavına girip açık öğretim bölümlerinden birini kazanabilirsiniz (büro yönetimi vs gibi bölümler) Sanıyorum puan sınırlaması yok, barajı geçmek yeterli. Sonrası da kısmet.

Kadın sıginma evine gitmekle basla bide ailen bozmasın psikolojini.orda seni yönlendirirler sen yeter ki iste kendini ve bebegini düşün sagliginı düsün ..

Esinden ayrilmasanda liseye kayıt ol bir meslek ogren kendi ayaklarının üzerinde dur

Ne aile ne koca evi hepsinde hayatim berbat oldu hic mutlu olamadim kocamdan kesin olarak ayrilmak istiyorum lise terkim yasm buyuk degil meslegim vs yok ayrilirsam ailemle sadece kisa bi sure kalabilirim 8 aylik bebegim var.
Sizce nasl bir yol izlemeliyim yardimci olun lutfen bana lise terk olmama ragmen ayakta durabilirmiyim bide bebegim var.

NERDEN BASLAYACAGIMM? NE YAPACAGIM?
Neden bosanmak istiyorsun. Seni bu kadar öfkelendiren ne?

Back
X