• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet olsun sana kocacım

Ben olsam açarım profilini hadi açıkla derim..
Sonra verdiği cevap her ne olursa olsun.

Ben de bir üyelik aldım hoş siteye benziyor kocacım.
Gözüme de yakışıklılar ilişmedi değil hani.
Anlıyorum seni.. Benden sana izin senden bana izin.
Bir çiçekle yaz geçmiyor ya bir odunla da geçmez.
Yaşasın özgürlük en güzel evlilik bizim evlilik..
Bakarsın birbirimize denk geliriz, yeniden tanışırız.
Evliliğimize renk katarız hahayyy dimi kocişimmmmm muckkkss:12:
Derim... Cidden derim bunu!

ertesi gün de eş dost helvamızı yer :)

Ben de şunu anlamıyorum.
Bir yandan eşinizin sanal geçmişini okurken buraya konu açtınız...
Bir yandan da "araba koltuğu-dönence arıyorum" konusunu okuyorsunuz.

Araba koltuğu arayamaz mı bayan? Ne yani kocasından dertli diye ya da boşanacak diye alamaz mı çocuğuna dönence mönence :) valla güldürdünüz beni..........

Donen geyikleri okumaktan konuyu okuyamadim, bir dert topicinde bu kadar geyik cevrilmesinin manasi yok gidin sohbet topiclerine, modlar uyuyor zaar

Konuya gelirsek, madem birsey yapmayi dusunmuyosunuz, bence tel internet gibi platformlari kurcalamayin huzurunuz kacar bos yere

Şu anda s.... alem denen sitede kocamın yediği herzeleri okuyorum. gözlerimde yaşlar ellerimde bir titreme ve arkamda uyuyan bebeğimle... ne yapmalıyım ne yaparım bilmiyorum.. Arkdaşlarımla çıkıyorum dediği anlarla burada yalan dolanla kandırdığı kadınlarla buluşuyor sanırım. Bana gelince 3 kuruşun hesabını yapan adam bi ton para verip paralı üye olmuş bide.. ALLAHIM yardı et bana..

Araba koltuğu arayamaz mı bayan? Ne yani kocasından dertli diye ya da boşanacak diye alamaz mı çocuğuna dönence mönence :) valla güldürdünüz beni..........

Alır tabii ama aldatıldığını öğrendiği dakikada değil herhalde.

Bakınız "Şu anda bir yandan ağlayarak kocamın yaptıklarını okuyorum" diyor.

Eşinizin aldattığını öğrendiniz.İnternet geçmişini ağlayarak okumaktasınız.

Bir yandan da ekranın diğer penceresinde araba koltuğu konusuna bakıyorsunuz.

Bana ters gelen buydu.Konu sahibi daha sonra açıklamasını yaptı zaten.

Keşke kaç aylık yoruma yorum yazmak yerine,devamını okuyup konuya yorum yazsaydınız.

Şu anda s.... alem denen sitede kocamın yediği herzeleri okuyorum. gözlerimde yaşlar ellerimde bir titreme ve arkamda uyuyan bebeğimle... ne yapmalıyım ne yaparım bilmiyorum.. Arkdaşlarımla çıkıyorum dediği anlarla burada yalan dolanla kandırdığı kadınlarla buluşuyor sanırım. Bana gelince 3 kuruşun hesabını yapan adam bi ton para verip paralı üye olmuş bide.. ALLAHIM yardı et bana..

Sadece birşeyler izlese boşanmayı düşünmüyorsan üzerinde durma diyeceğim ama dışarıda buluşmaktan bahsediyorsun. Çok zor bir durum gerçekten.

Bence eşinle konuş hatta ortalığı ayağa kaldır. Bu nasıl bir saygısızlık böyle...

Keşke kaç aylık yoruma yorum yazmak yerine,devamını okuyup konuya yorum yazsaydınız.

İnsan bazen tuhaf şeyler yapabiliyor ama eş zamanlı olması benimde garibime gitmişti. Neyse konu kapanmış zaten. Selamlar...

Ah keşkem keşkem

Konuyu okurken aklıma bir fikir geldi, burada kadınlar toplanacağız, bu arkadaşlık sitelerine gireceğiz hepimiz, sonra evli olanlarla konuşmaya başlayacağız, sonra tehdit edeceğiz seni karına söyleyeceğim diye.. adamı iyi bir korkutacağız, yapsın bakalım bundan sonra, böylelikle aldatma sayılarını bir nebze olsun durduracağız :) Pislik adi şerefsizler, hepsi aynı bunların, hepsi...

benim merak ettiğim bi nokta var bu ve bunun gibi açılan konularda.

özelliklede aldatma konularında.

eşiniz sizi aldatmış,belgeler önünüzde okumuşsunuz hepsini.eminsiniz yani.

hemen sıcağı sıcağına daha gözünüzde yaşlar dururken buraya yazıp yorum istiyosunuz.

ne yani burdakiler boşan dicek boşanıcaksınız,şunu yaparsan geri döner bu yoldan kocan dicek onu mu yapıcaksınız?

eleştirmek için değilde sadece o psikolojiyi anlamadığım için soruyorum.

Allah kimseye yaşatmasın ne diyim.

Back
X