- 26 Eylül 2011
- 470
- 228
- 323
- 39
- Konu Sahibi Summer-girl
-
Sizi tebrik ederim hatasını anlayıp da bu şekilde yazabilen insan sayısı çok az.Yok yok gerçekten çok güzel yazmışsınız. Kelime olarak bayanın söylediğinin gösterişlr ikiyüzlülükle alakalı bulmadığım için öyle söyledim de çok çirkin bi uslüp kullanmışım afedersinizsinirli bi anımdı ağzımdan çıkanı gözüm görmemiş
Yo dogru kullanmis riya cikar elde etmek icin dindar gorunmekte demek ayni zamnda yani konu sahibi karsiligini bekleyerek iyilik yapmis yaptigi riya dogruRiya gösteriş demek ne alakaöğrendiğim dini gözüken kelimelerin hepsini kullanayım da bilgili görüneyim diye mı düşündünüz ama anlamı itibarıyla şahane şeyler söylemişsiniz maşallah
Çok haklısınız bende hiç sevmiyorum bu halimi sosyal hayatımda da böyle durumlar yaşayabiliyorum kendime çok kızıyorum bundan kurtulmak için uğraşıyorum ama pek yol katedemedimÖnemli değil, benim için sorun olacak bir şey değil bu. Yalnız samimiyetle söylüyorum, öfkenizi kontrol edin ki insanların kalbinin kırılmasına sebep olmayasınız.
teşekkür ederim hiç kimseyi üzmesem daha iyi olacak inşallahSizi tebrik ederim hatasını anlayıp da bu şekilde yazabilen insan sayısı çok az.
riyakâr kelimesinin anlamına da bakın istersenizRiya gösteriş demek ne alakaöğrendiğim dini gözüken kelimelerin hepsini kullanayım da bilgili görüneyim diye mı düşündünüz ama anlamı itibarıyla şahane şeyler söylemişsiniz maşallah
Neden bu kadar üzgünsün bilmiyorum canım ama hep şunu düşün bir sene sonra bu acı beni bu kadar üzmeyecek bu kadar yıpratmayacak.Kendini bırakma,kendisini bırakan insan maalesef hayatta bir yaprak parçası gibi savrulup yokoluyor sen bütün herşeye rağmen inatla dur ve de ki ben savrulmayacağım,ben sağlam duracağım.Allah yardımcın olsun inşallahGecenin zifiri karanligindan nefret ediyorum. Yarama tuz oluyor adeta.
Olene kadar aci icinde kivranacagimi dusunuyorum. Hayat burnumdan fitil fitil getiriyor her seyi. Cok guclu gorunuyorum ama icim curuk agac govdesi gibi.
Bu agladigim kacinci gece?
Yatalak olan anneanneme aylarca ailece bebekler gibi bakan bizken simdi en kotu durumda olan biziz. Hani duasini alirdik? Hani ilahi adalet vardi? Palavra hepsi.
Icimde en ufak yasama sevinci yokken can cekistire cekistire yasatan hayata lanet olsun.
Sizin gibiydim, çok kişi kaybettim. Hiçbir işe de yaramadı bu şekilde insanlarla iletisim kurmak bu yaşıma dek. Birilerini kaybetmeden kendinizi frenleyin derim. Burda tanımadığınız birine bile böyle yükseliyorsaniz nazinizi çeken insanlara neler yapıyorsunuz acaba merak ettim. Konu bu değil tabi ama bir öneri vermek istedim.Çok haklısınız bende hiç sevmiyorum bu halimi sosyal hayatımda da böyle durumlar yaşayabiliyorum kendime çok kızıyorum bundan kurtulmak için uğraşıyorum ama pek yol katedemedim
Buruklugum var icimde cunku.
Teşekkür ederim frenlemeye çalışıyorum aslında ama beceremiyorum iş işten geçtiğinde farkediyorum konuşma tarzımın yanlış olduğunu geri dönüşü de olmuyo söz ağızdan çıkınca kalbi kırpılyo bi kere karşımdakinin üzülüyorum bendeSizin gibiydim, çok kişi kaybettim. Hiçbir işe de yaramadı bu şekilde insanlarla iletisim kurmak bu yaşıma dek. Birilerini kaybetmeden kendinizi frenleyin derim. Burda tanımadığınız birine bile böyle yükseliyorsaniz nazinizi çeken insanlara neler yapıyorsunuz acaba merak ettim. Konu bu değil tabi ama bir öneri vermek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?