Sivilceli Ciltler lanet sivilceler ve izleri

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

sevgimsin12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2016
31
3
36
31
Merhaba arkadaşlar lütfen yardımcı olun düğünüme az kaldı ve ne yaptıysam sivilcelerden ve izlerinden kurtulamadm sürekli çıkıyor düğüne bu yüzle çıkamam yardimci olun lütfen soğan suyu sürdüm bir ay azalttı ama iki gündür yine çıkmaya başladı ondan önce de gitmediğim doktor kalmadı ilaç kullanınca azalıyor bırakınca tekrar aynı ne yapacam bilmiyorum düğüne kadar bitmeli :KK12::110:

Cildin yağlı mi ?
Sabah ve aksam yuzunu arindiriyor musun ?
Tonik kullaniyor musun ?
Nemlendirici uyguluyor musun ?
Bunlari yapiyorsan nasil ve hangi urunlerle yapiyorsun?
Dogal urunlerle bakim yapiyor musun ?
Yagli besinler tuketiyor musun?
Stresli misin ?
Hormonlarına baktirdin mi ?
Tiroid guatr hastaligin var mi?
Karacigerine baktirdin mi ?
Sivilcelerin ağrılı acılı cikmakta zorluk çeken cinsten mi ?
Sabah çıkıp akşam sönen cinsten mi?
Bazi bilgileri vermen lazım yardim için.

Karaciğer kaynaklı sorun vardır.
Sivilcelerin bitmemesinin nedeni genellikle bu oluyor :)

bu kadar dert ettiğinize degmeyecek ama.
Kimyasal peeling yapabilirsiniz.

En doğalı salatalik sürmek bence :) lekelere iyi geliyor.
Bir de dermatologlar için genelde en etkili ilaç roaccutane ve türevleri oluyor? Kullandınız mi?Epey uzun sürüyor kullanması ancak içerdeki sıvı miktarıyla birlikte bütün iltihapları kurutucu etkisi var.

Aslında cilt güzellik gibi bölümlere açsan daha çok bilgi gelirdi diye düşünüyorum.

Öncelikle cildim yağlıydı ama yedi ay sivilce Tedavisi gördüm yağlı değil buna rağmen çıkıyo. Tonik değilde la roche posay yüz temizleme jelini kullanıyorum.hormonlar ve karacigere baktirmadim çünkü o kadar cilt doktoruna gittim hiçbiri söylemedi krem yazıp yolladilar bende evde bişiler yapmaya çalıştım internetten okuduğum kadariyla soğan suyu sürdüm ama hala aynı

Cildin yağlı mi ?
Tonik kullaniyor musun ?
Stresli misin ?
Doktor buradaymış :D

Sogan suyunu sürmekten ziyade kaynatıp içmek gerekiyormuş canım bende ilk adetim de baslicam bende sivilceden beter akneler var hemde pko için baslicam içince faydası olan çok var araştırabilirsin

Gül suyu ve çay ağacı yağı kombinasyonu var. 250ml gül suyuna 20 damla yağ damlatıp yüzüne püskürtüyorsun sadece.

Çay ağacı yağı diye bir şey duydum dün, söndürüyormuş, yanlış bilmiyorsam gece kullanılıyor ama siz araştırın.
Youtube da makyaj/bakım kanalları var, faydalanabilirsiniz, sivilceli yüzler için bakım tarzı şeyler yazarsanız bulabilirsiniz, yoğun sivilcesi olup kurtulanlar da anlatmış.

Ben eczaneden aliyorum fondetenlerimi, cunku benim cildimde hassas.. acaba dis macunumu surseniz tamamen beyaz olacak ama.. sabaha kurutuyor sivilceleri bir keresinde denemistim..

Cildin yağlı mi ?
Tonik kullaniyor musun ?
Stresli misin ?
Baş yapmayan, ama şişlil oluşan hafif acılı sivilcelerden şikayeti var benim yeğenimin, böyle tümseklik var, ama baş yok sıkılmıyor bile. Oda bir ton alışveriş yapmış watsons'tan. Nedeni hakkında bilginiz var mı acep :)

Back
X