bence de hemen yazmasınYazma. Bekle mügecim. O sana tekrar yazacak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de hemen yazmasınYazma. Bekle mügecim. O sana tekrar yazacak.
konudan çıkıyorum ben çıkar çıkmaz yeni mesaj atılmış oluyor okumak için bir daha giriyorum
Konuyu 53 kişi okuyan ,50 kişi de ziyaretçi var,mügenin konuları bayağı ilgi çekiyor.
seninle seviştiğim ateşli gecelerin hatrına affedıldın bile koca yureklı adam yazardım :)
![]()
Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
yok yok böyle değilseninle seviştiğim ateşli gecelerin hatrına affedıldın bile koca yureklı adam yazardım :)
![]()
Yaz canim toplu halde duzenlemeleri yaparizKızlar ben içimden geleni size bir yazayım mı? Çok kötüyse yaz yada yazma diye bana akıl verin olur mu be
Konuyu 53 kişi okuyan ,50 kişi de ziyaretçi var,mügenin konuları bayağı ilgi çekiyor.
hahah sende az degılsınyok yok böyle değil
Yazmak istemiyordum aslında maili ama yazmasamda bir şey anlaşılmıyor. Yazmışki "Ben evlendim müge, çocuğum bile olacak. Sana çok haksızlık yaptım. Olmasaydı sonumuz böyle" yazmış. Vicdan azabımı bu? yeni hayatına bir şey olacak korkusumu ? ahım tutar fılan mı dıye korktu. Pişmanmı oldu. Bilmiyorum. Gecenin bir yarısı atmış. Sarhoştu belkide.Binkere okudum bu maili.
Ben olsam soyle yazardim...
Hic degismemissin benimle evliyken o kadina yazdin,onunla evliyken bana yaziyorsun ama karinla beni karistirma brn evli erkeklerle muhabet etmem...
Bana bu maili neden attin vijdanin mi rahatsiz yoksa bana yasattiklarini baska surette yasarim diyemi korkuyorsun.
Senin karakterin de sadakT yok esin de ahlak yok (2.kadin) elbette yasayacaksin.
Beni rahatsiz etme benimde artik kendime gore bir ozel hayatim,kendime cizdigim bir yol var.
Umarim cocugun erkek olursa annesi gibi kadinlarin agina dusmez,kiz olursa da babasi gibi seref yoksunu erkeklere kanmaz.bu da sana son iyiligim olsun bebegin icin en hayitli duami ettim ..
Hadi simdi defol cirkeflesmis hayatina....
Aha boyle bisey yazsa nasil olar kizceler
Sen bize yaz içini dök illa yazmak istiyorum dersen biraz bekle gerçekten yazmaya devam edecek. Yazmazsa da yazmaz hayatına vicdan azabı çektiğini bilmek bile sana yeter. Kendi düzenini bu mutlulukla kur.Kızlar ben içimden geleni size bir yazayım mı? Çok kötüyse yaz yada yazma diye bana akıl verin olur mu be
Ay vallahi çok sevindim. Zehir zıkkım olsun ona hayat inşallah. Ki olmuş da belli. Bence cevap yazma. Mailine sen cevap yazmış mısın diye bakıp durmak bile azap ona.Hani ben iyiydim ya, hani ben yavaştan toparlanıyordum ya. Ağzıma etmeliler illaki yeter ki Müge iyi olmasın.
Bu yaşadıklarıma inanamıyorum. Bana biri anlatsa hadi lan derdim. Sallama. Böyle şey mi olur. Oluyormuş ya. Gerçekten oluyomuş.Hayat çok garip.
Dünden beri anca kendime geldim. Bana mail atmış. Bir maili beni nasıl bu kadar kötü yapabildi anlamış değilim. Mail atmasına mı şaşırsam yazdıklarına mı üzülsem. sen apar topar evlendin çocuk yaptın benı aldattın neden bana mail atıyorsun be adam neden?!
Şunuda gördüm ya başka şeye şaşırmam diyordum ama mailimde adını gördüğümde şok geçirdim. Elim ayagım titredi açamadım beş dk mailini. İçim ezildi sanki tekrar en başa döndüm. Dalga mı geçiyorsun delirtmeye mi çalışıyorsun. Defol artık.
Cevap yazmadım cevap yazmayı dusunmuyorum ama acaba yazsammı içimde kalanları? Böylelikle temelli defedebilir miyim içimden? Yoksa susmaya devam mı etsem. Bilemiyorum. Ne dogru olur napsam daha mantıklı olur? Bana bir akıl verin nolur
Kiz hamisken seviislmezmi ben bekarimda hep merak etmistim bunuayy kızlar bu adam şimdi o yellloz kadınla da sevısemıyo daa.!! e hamile..
adama cok uzuldum bee...1 gecelik pıyangoya bak....
:)
Harika bir cevapBen olsam soyle yazardim...
Hic degismemissin benimle evliyken o kadina yazdin,onunla evliyken bana yaziyorsun ama karinla beni karistirma brn evli erkeklerle muhabet etmem...
Bana bu maili neden attin vijdanin mi rahatsiz yoksa bana yasattiklarini baska surette yasarim diyemi korkuyorsun.
Senin karakterin de sadakT yok esin de ahlak yok (2.kadin) elbette yasayacaksin.
Beni rahatsiz etme benimde artik kendime gore bir ozel hayatim,kendime cizdigim bir yol var.
Umarim cocugun erkek olursa annesi gibi kadinlarin agina dusmez,kiz olursa da babasi gibi seref yoksunu erkeklere kanmaz.bu da sana son iyiligim olsun bebegin icin en hayitli duami ettim ..
Hadi simdi defol cirkeflesmis hayatina....
Aha boyle bisey yazsa nasil olar kizceler