• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lanet

her zman diyorum yine dicem ilahi adaletı beklemeyın..her kadının cadı supurgesı vardır...

yeterki ona binmeye görsün....

yok yapamam yok asilliğime uymaz fln..ne dmeeek ! ben ağladıysam onalr da ağlayacak oldu canığğmmm ...beklerim...bak müge gaz ıstıyosun verıyoruzz..adam it köpek gibi pişman ..sakınnn onu geri itme...birak bı kapısı da var sansın gerızekalı...

Bence bekle müge o yine yazacak emin ol.
Bide burdan yazma demek kolay ama sende içini dökmeden iyi olamayacaksın gibi geliyor bir yandan.
Eğer bir gün yazacak olursan sonuna "bana güven veren, beni aşka yeniden inandırmak için çabalayan bir adam var ve ona bir şans verdim. Bu yüzden bu yazıma cevap dahi atma." demeyi ihmal etme. Erkekler bir zamanlar ona çok bağlı olan kadının başkasıyla olmasını hazmedemez çünkü. ;)

Sizin haberiniz yoktur çocuktan diye bence haber vermeye çalışıyor aklınca..Siz doktora gitmiyordun çocuk için diyordunuz ya aklınca bak benim hemen çocuğum oluyor diyor hemde bahaneyle gönlünüzü almak istiyor gibi.

Bence bekle müge o yine yazacak emin ol.
Bide burdan yazma demek kolay ama sende içini dökmeden iyi olamayacaksın gibi geliyor bir yandan.
Eğer bir gün yazacak olursan sonuna "bana güven veren, beni aşka yeniden inandırmak için çabalayan bir adam var ve ona bir şans verdim. Bu yüzden bu yazıma cevap dahi atma." demeyi ihmal etme. Erkekler bir zamanlar ona çok bağlı olan kadının başkasıyla olmasını hazmedemez çünkü. :KK66:
bence iyi fikir değil hele ilk hamle için değil son hamle olabilir ancak :)))))))))

bence iyi fikir değil hele ilk hamle için değil son hamle olabilir ancak :)))))))))
Adama açık kapı bırakma olayı bana doğru gelmiyor ya :/
Hem Müge yapmaz bunu. Onlardan ne farkı kalır ki. Ne malum adamın rol kesmediği? Hadi diyelim ki Müge bu şekilde davrandı, ex derse Müge beni yargılayamazsın bak sende şu an evli bir adamla konuşuyorsun vs. Büyük yıkım olur. Adam herşeyini bırakıp koşmadı ki sadece sıradan bir mail attı. Ben böyle düşünüyorum şahsen :)

bana söyle geldi.
adamın çocuğu olacak ya?
ben şimdi bu kadına yanlış yaptım ya beddua ederse çocuğuma falan gibisinden bi durum.
ha pişman mıdır o yazıdan bunu bilemem ki pişman olması hiç birşeyi değiştirmez.
yazmasamda tüm konularını okudum ve seninle üzüldüm.
yerinde olsam hiç cevap vermem.eminim daha da deliye dönecek.bırak dönsün.
zamanı geldiğinle mutluluğunla örnek hayatınla vur onu.
o ise karısını aldatmış haysiyetsiz biri olduğunu dibine kadar hissetsin.

Adama açık kapı bırakma olayı bana doğru gelmiyor ya :/
Hem Müge yapmaz bunu. Onlardan ne farkı kalır ki. Ne malum adamın rol kesmediği? Hadi diyelim ki Müge bu şekilde davrandı, ex derse Müge beni yargılayamazsın bak sende şu an evli bir adamla konuşuyorsun vs. Büyük yıkım olur. Adam herşeyini bırakıp koşmadı ki sadece sıradan bir mail attı. Ben böyle düşünüyorum şahsen :)
öyle yapmayacak kafa karıştıracak açık kapı sonucunu o çıkaracak :))))

Ben Mune Mune nin yorumlarını da çok beğeniyorum.Güzel bir fikir verebilir size ,ne yazıp yazmayacağınız konusunda.
Mune şimdi kesin kavga var diye etiketledim sanar.:KK48:

Evet riskli bir yöntem bence de. Müge bağırıp çağırmadı sessizce hayatından çıktı. Üstüne adam hamile bıraktı, evlendi, balayına japonyaya gitti, kadına araba aldı müge hala sessiz. Bu da adamda hazımsızlık yapmış olabilir. M e g g M e g g senin mesajın üzerine yazdım alıntı yapmayı unutmuşum :/

birak bı kapısı da var sansın gerızekalı...

Adam çok pişmanım nolur beni geri al falan dememiş ki..
Amacını şu an bilmiyoruz
Maili vicdan yaptığı için mi attı
Pişman olduğu için mi..
Veriler sağlam degil :d
Şu an ona açık kapı bırakması
kendisini zavallı bir duruma düşürür.

Tüm konularında içindekileri dökememenin
verdiği sıkıntı var..
Hazır fırsat gelmiş ayağına döksün kurtulsun diyorum ben.

mugehatun mugehatun mügecim bence bekle ve sonra aşağıdaki maili yaz bence.. hemen değil ama,sana yazsın yazdıkça cevap alamasın kudursun ,en son da bunları yaz nokta...;)
Ben olsam soyle yazardim...
Hic degismemissin benimle evliyken o kadina yazdin,onunla evliyken bana yaziyorsun ama karinla beni karistirma brn evli erkeklerle muhabet etmem...
Bana bu maili neden attin vijdanin mi rahatsiz yoksa bana yasattiklarini baska surette yasarim diyemi korkuyorsun.
Senin karakterin de sadakT yok esin de ahlak yok (2.kadin) elbette yasayacaksin.
Beni rahatsiz etme benimde artik kendime gore bir ozel hayatim,kendime cizdigim bir yol var.
Umarim cocugun erkek olursa annesi gibi kadinlarin agina dusmez,kiz olursa da babasi gibi seref yoksunu erkeklere kanmaz.bu da sana son iyiligim olsun bebegin icin en hayitli duami ettim ..
Hadi simdi defol cirkeflesmis hayatina....
Aha boyle bisey yazsa nasil olar kizceler

Burada ''pişman,mutsuz'' yazıyorsunuz ama ne belli adamın gülüp dalga geçmediği ?
Sonuçta aldatmış adam,yalan üstüne yalan söylemiş ne belli bir oyun çevirmediği ? Ciddiye alıp cevap vermeye bile değmez.Çok üstelerse,bir daha mesaj atarsa sıktın artık der gider eşine gösterirdim.Şimdi eşe göstermek için intikam planı yapmak için çok erken.Belki adam yazdığına pişman bile olmuştur abartmamak gerek.

Evet riskli bir yöntem bence de. Müge bağırıp çağırmadı sessizce hayatından çıktı. Üstüne adam hamile bıraktı, evlendi, balayına japonyaya gitti, kadına araba aldı müge hala sessiz. Bu da adamda hazımsızlık yapmış olabilir. M e g g M e g g senin mesajın üzerine yazdım alıntı yapmayı unutmuşum :/
araba alma işi ve japonya olayında kadının parmağı var zaten kadın para kazanan kariyerli biri neden kocası alsın arabayı ki bence öyle göstermeye çalışıyor

Şimdi tirsti o colugumdan çocuğundan cikcak diye günah çıkarıyor yazmadin dimi bisey ya içini ciğerini yakcak bisey yaz yada hiç yazma sakin onu rahatlatacak tek bi kelime dahi yazma senin hikayende en çok etkilendigim nokta bebek için yıllarca uğraşıp olmaması ve sonunda o pis karidan peydahlamasi valla bizim elimize vereceklerdi o adamı topluca yolardik neyse sakinim En Büyük KK

Back
X